Garanteret levering på Fars Dag

Personlige gaver til babyer

Personlige babygaver

Velkommen til vores afsnit, der omhandler babygaver. På denne side har vi samlet et udvalg af de produkter, vi finder mest brugbare til nyfødte og babyer i alderen op til 2 år. så hvis du har brug for at finde på en original babygave håber vi på at vores personaliserede gaver med billede eller navn på barnet kan hjælpe,

Vi er overbeviste: Et personaliseret produkt er den perfekte originale babygave. Årsagen er, at det er en følelsesladet, unik og speciel gave. Det er ikke et generisk køb foretaget i nogen butik. Netop fordi det er en gave med tryk, billede, brodering eller navn på babyen. Derfor tror vi på, at det er den perfekte gave, til de små drenge og piger, der lige er kommet til verden. De kan endda være gode graviditets gaver.

På denne side har vi samlet vores mest passende gaver til babyer og børn under 3 år.. Da de er tilpasset med det fotografi, du ønsker, er de ideelle som gaver til fødsler, dåb, deres første fødselsdage osv. Du kan designe den personlige gave med et foto af den lille eller deres yndlings tegnefilm. De vil elske den! Personlige, originale og nyttige gaver, som forældre kan bruge til babypleje.

De bedst sælgende

I vores katalog er der flere hundrede produkter, og mange slags,. Desuden kan du finde noget i alle prislejer. Men her har vi valgt dem, der er perfekte til babyer. De mest solgte og de mest populære er de følgende:

Personaliserede hagesmække

En praktisk klassiker: Alle babyer bruger hagesmæk i de første år af deres liv. Hos Wanapix finder du traditionelle hagesmække med blødt håndklæde stof på den ene side og på den anden side kan det personaliseres med billede eller tekst. Desuden har vi trekantede bandana hagesmække.

Personaliserede babypuder

Puder er populære til dekoration af børneværelset, eller endda til brug som pude, så baby ikke ruller om på maven når den sover. Vi har firkantede puder, rektangulære osv. Vi har desuden puder i forskellige materialer, du kan vælge imellem.

Personaliseret babytøj

Normalt så giver man tøj som gave, og vi har bodystockings til babyer i alderes 0 til 2 år. Du kan vælge bodies i forskellige farver og tilføje billede, design eller en sjov sætning efter eget ønske.

Personaliserede babybilleder på lærred

Hvis vi igen snakker om dekorationer til børneværelset, så er personaliserede billeder efterspurgt. Uanset om det er på lærred, indrammet eller som plakat, så har vi det. Hos os finder du mange valgmuligheder, materialer og størrelser, hvor du kan lave dit eget personaliserede billedmaleri.

Personaliserede tøjdyr til babyer

Hvad ville en baby være uden et tøjdyr? Giv en bamse med broderet navn og gør det til babys bedste ven. Giv en tøjbamse med navn broderet ind.

Billige tæpper til baby

Bløde personaliserede tæpper til at dække baby, når der skal soves til middag eller til nattesøvnen. Vælg mål og personaliser tæppet med fotos eller den tekst som du vil.

Personaliserede håndklæder til baby

Du kan også købe babyhåndklæder og badehætter. En praktisk gave, som mor og far vil bruge hver dag, til at tørre babyen efter badet.

Babykurve

Indtil videre har vi talt om individuelle produkter, men når man laver gaver til en baby er der en meget populær skik, om at lave en kurv med gaver til babyer. Det gode ved dette er, at man kan gøre noget særligt ud af det. Hvis kurven f.eks er til din søster, kan den gøres mere personlig, end hvis det er til en fjern slægtning eller ven. Fælles for disse kurve er det dog, at det er en original gave.

Med denne valgmulighed, har du altså mulighed for at lave en flot kurv med enblelagkage eller som et flot gavesæt til baby.

I disse pakker kan du lægge forskellige børnepasningsprodukter, tøj, legetøj, tøjdyr osv. Og i vores tilfælde kan du inkludere flere af de produkter, vi allerede har har fortalt om, og skabe en kurv med 100% personlige og praktiske gaver. Det er en god gave til nye mødre , da de har brug for babyprodukter og alt den hjælp som de kan få i de første måneder.