Personlige pokaler og trofæer

Personlige trofæer, priser og pokaler

Hvis du er på udkig efter personlige trofæer, priser eller personlige pokaler, er du kommet til det rette sted. Vi har flere forskellige modeller med forskellige former, forskellige materialer og endda forskellige priser for at give dig flest muligheder, uanset om du leder efter billige personlige trofæer eller mere premium trofæer, der findes på markedet.

Alle disse produkter kan personliggøres 100% efter dine ønsker med foto, tekst, navne, dedikeringer, sætninger, årstal, ikoner, logoer, designs osv. Det er muligt at skabe enhver sammensætning eller ethvert design, du ønsker at skabe. Derudover kan du bruge en af de foruddesignede skabeloner, som vi stiller til rådighed for dig. Du skal blot redigere den med dine tekster, og det er det hele. Eller hvis du foretrækker noget, som du selv har tilpasset helt personligt, kan du lave dit eget trofæ designet helt fra bunden.

Til hvilke lejligheden kan du give en personlig pokal i gave?

Der er mange lejligheder, begivenheder og situationer, hvor disse trofæer, der kan tilpasses, er et perfekt produkt. Og det er en souvenir, der kan stå i hjemmets bogreol eller i et trofæskab, så man får et livslangt minde fra et særligt øjeblik. For eksempel til:

Sportsbegivenheder

Til skole- eller voksenturneringer, amatør- eller professionelle sportskonkurrender, hold- eller individuel sportsevents. Uanset om det drejer sig om fodbold, basketball, håndbold, håndbold, atletik, svømning, tennis osv. Her kan du personliggøre et sportstrofæ eller et trofæ med billede til vinderen (eller vinderne, hvis der er tale om et hold). Du kan tilføje klubbens logo, navnet på holdet eller turneringen, året eller datoen for fejringen osv.

Vi får således et personligt trofæ med alle detaljerne om turneringen eller konkurrencen, så vinderen får en souvenir, som han eller hun vil kunne beholde hele livet som et minde om den sportslige bedrift. Det endelige resultat er meget elegant og attraktivt.

Personlige sports trofæer som et evigt minde

Gaver til særlige dage

I løbet af et år er der flere særlige dage, hvor der er brug for en personlig og unik souvenirgave. På Mors dag eller Fars dag er det f.eks. almindeligt at give et trofæ på børnenes vegne med en sætning som "Til Sara, verdens bedste mor", eller "Far Lucas, nummer 1 far". Du kan indgravere en lignende inskription på trofæet eller endda tilføje et foto, navn eller dato.

Du kan også lave personlige trofæer som en souvenir til lærerne og som en gave til alle skolens mødre og fædre ved årets afslutning. Eller for at fejre bedsteforældrenes dag kan du give et trofæ med "Bedste bedstemor" eller "Bedste bedstefar i verden" med navne eller personlige dedikeringer til dem.

Som hyldest eller til mindehøjtideligheder

En anden type anledning er hyldester, f.eks. ved afsked. Eller som anerkendelse af en karriere eller professionelt arbejde. Samt mindehøjtideligheder, jubilæer osv. Ved alle disse lejligheder, som der kan være i virksomheder, på kontorer, i familien eller privat, kan du også lave et graveret trofæ med navn, billeder, datoer eller en tekst på trofæet, der forklarer årsagen til gaven.

Da det drejer sig om personlige produkter, finder du ikke noget lignende i normale butikker, da de har personlige navne, fotos, logoer osv. Det er og bliver et fantastisk produkt, der vil blive elsket af alle, der modtager dem.