Personlige falske tatoveringer

7,10 kr.
antal:
Falsk tatovering
Vælg en model: Tatovering
Vælg en mulighed: 2,5x2,5 cm
 • Størrelse: 2,5 cm (bredde) x 2,5 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Meget nem at påføre på få sekunder.
 • Holder i flere dage. Vandtæt, holder til brusebad, pool eller på stranden.
 • Sikker, giftfrit materiale, dermatologisk testet.
 • Anbefales til børn over 3 år.
 • ID: #16039
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
16fd29af26d2672d15249c07b9924a42d33d2d31
092ca03adaef4e48fc73069b789a96f1f96d80b6
6d0bef1364b4c5d7569dbb43a5fc5d29fbaf02bb
1f95a001b193685a17e79a162d3d2757a2e46b15
c6fc93d27fe1e93a6e5b42db4dbf9760568156cc
ff6894be4dbfbd64696f017813359c31b2065890
98028c51ce85518d593f65dafbc0d27517e62b2b
c5bd0082d58a5a8a5e15c85dcdcc8647cdfe7347
Se alle billederne

4,31
370 Anmeldelser
5
71 %
4
10 %
3
7 %
2
4 %
1
9 %
Customers Reviews
L
Lise wiwe (Hedensted, DK)
købte: Falsk tatovering firkantet 10x10 cm
18/02/2023
"Levede op til forventninger "
user social avatar
Henriette (København s, DK)
købte: Selvlysende firkantet falsk tatovering 2,5x2,5 cm
22/01/2023
"Billedet er lidt mørkere end jeg havde forventet men rigtigt fint. Og sjovt man selv kan lave design "
user social avatar
Henriette (København s, DK)
købte: Falsk tatovering 2,5x2,5 cm
22/01/2023
"Nemme at sætte på og de lyser virkeligt i mørke"
M
Maja (Vejle, DK)
købte: Falsk tatovering 2,5x2,5 cm
11/12/2022
"Virkelig sjov gave "
C
Casper (Korsør, DK)
købte: Falsk tatovering firkantet 5x5 cm
02/12/2022
"God kvalitet, skulle bruges som joke"
Beskrivelse

Personaliserede falske tatoveringer

Du kan nu designe din egen tatovering helt efter din smag og vi leverer den selvfølgelig til dig, med dit design. Du kan vælge mellem flere forskellige størrelser, afhængigt af hvor meget du ønsker, at den midlertidige tattoo skal kunne ses. Vi tilbyder dig flere designs som vi selv har lavet, men hvis du foretrækker det, kan du uploade dit helt eget, som vi fremstiller til dig så fake tatoveringen bliver så personlig som muligt. Vi har mulighed for at printe dit design enten i sort som de klassiske tatoveringer, eller i farver (bemærk: den hvide farve er ikke trykt: De hvide dele vil ikke kunne ses, hvilket vil sige at din hud vil kunne ses). Disse små tatoveringer holder i flere dage, og når de først er blevet påført, ligner de rigtige tatoveringer, så du behøver ikke at være bange for at fortryde dem som med permanente tatoveringer.

Engangstatoveringerne sendes trykt på et særligt slags papir til midlertidige tatoveringer. Motivet på papiret ses "spejlvendt", så det ses på den rigtige måde, når det lægges på huden. Du kan bestille individuelle midlertidige tatoveringer, eller hvis du foretrækker det, kan du fylde et helt A4-ark med klistermærker og klippe dem ud enkeltvis, når du har brug for det.

Du kan vælge mellem normale falske tatoveringer, som vi alle kender, eller en mere original valgmulighed: selvlysende falske tatoveringer. De fås i de samme størrelser som de normale, men i dette tilfælde er det midlertidige tatoveringer, der lyser i mørke. Det er en fantastisk idé til arrangementer, fester, fødselsdage ... hvor bæreren af den selvlysende tatovering på et givet tidspunkt kan stå i et svagt oplyst område, hvor den flotte tatovering er synlig.

Colocación de un tatuaje temporal

Der er ingen minimum ordremængde, men det anbefales at bestille mere end et stk, så vi bedre kan vurdere om kvaliteten af tatoveringen er i top, uanset om den skal sidde på en bestemt del af kroppen, eller fordi den ikke er blevet designet korrekt. Når du har besluttet dig for størrelse og format, skal du blot uploade det, bestille dine midlertidige tatoveringer. Inden for få dage vil du modtage din bestilling og du vil kunne påføre den på din krop.

Paafoerelse af midlertidig tatovering paa huden

Instruktioner til påførelse af en midlertidig tatovering

At påføre en midlertidig tattoo er nemt, og er helt sikkert noget som vi alle har prøvet før (i vores barndom eller endda som voksne). Vi minder dig dog om de trin, du skal følge:

 1. Vælg det område af kroppen, hvor du vil have tatoveringen til at sidde. Husk at tage hensyn til at det helst skal være et område uden hår, og hvor huden ikke strækker sig for meget.
 2. Rens og tør den valgte del af kroppen grundigt.
 3. Fjern den beskyttende plastfilm.
 4. Placer engangstatoveringen på huden.
 5. Fugt tatoveringen med et håndklæde eller en svamp, og pres i ca. 30 sekunder.
 6. Fjern forsigtigt papiret, og lad det tørre i et par sekunder.

Bemærk: Dette produkt anbefales ikke til børn under 3 år.

Hvor længe holder disse midlertidige tatoveringer?

Som udgangspunkt er svaret ca. mellem 3 og 5 dage. Det mere detaljerede svar er, at varigheden afhænger af mange faktorer. Logisk set vil brusebad og gnidning med en svamp over tatoveringen fjerne den. Badning i havet eller svømmehal, sved, eller hvis den er placeret i et område, hvor tatoveringen konstant gnider mod tøjet, vil også påvirke holdbarheden og varigheden af engangstatoveringen.

Saadan saettes falsk tatovering paa huden

Det kan du bruge falske tatoveringer til

Disse typer af fake tattoos kan bæres til enhver lejlighed, men der er visse begivenheder, hvor det er mere almindeligt at bære disse midlertidige tatoveringer.

Midlertidige tatoveringer til bryllupper

Bryllupper er en ideel anledning til at have personlige tatoveringer på, både til gæsterne og til brudeparret selv. Er det til gæsterne kan du give dem alle et klistermærke eller lægge mange på et lille bord i fællesområdet, når der skal danses. Dem der har lyst, kan påføre en tatovering på huden, og gøre festen en smule sjovere.

Og skal det være mere elegant, er der brude, der får midlertidige tatoveringer, enten tribal tatoveringer, dekorative tatoveringer eller tatoveringer med en særlig betydning. Det kan være små personlige tatoveringer på et diskret område eller på en mere visuel del af kroppen, så de indgår som en del af brudens outfit sammen med kjolen.

Falske tatoveringer til en fødselsdagsfest

Fødselsdagsfester er festlige øjeblikke, hvor alle, både børn og voksne, har lyst til at lave sjove ting. Til disse fester kan du lave personlige tatoveringer med fødselarens navn og alder, eller en tegning, der refererer til fødselsdagen. Det kunne også være et bestemt design, der passer til temaet på dagen. Lav falske tatoveringer til alle gæsterne, så de alle bliver en del af selve festen og temaet.

Falske tatoveringer til bryllupper

Falske tatoveringer til gravide kvinder

I de sidste par år, har det været på mode for gravide kvinder at pynte deres mave til en festlig lejlighed, når de er højgravide. Under de festlige lejligheder, får de taget billeder af den malede maven. Midlertidige tatoveringer kan være en behagelig og nem måde at dekorere den kommende mors mave med de motiver hun ønsker, og dermed skabe unikke billeder og minder for evigt.

Test din tattooidé inden du får en permanent tatovering

At få en permanent tatovering på din krop, som varer hele livet, er en beslutning som du skal være 100% sikker på. Derfor vælger mange mennesker at prøve med en fake tattoo, før de får lavet den permanente tatovering. På denne måde kan du lege med dine ideer, og se om det er noget du kan lide, før du tager den endelige beslutning. Det gælder både i forhold til det endelige design, men også det område, hvor du godt kunne tænke dig at få lavet en smuk tatovering.

Andre lejligheder

Der er andre lejligheder, hvor disse tatoveringer kan bruges. For eksempel til musikfestivaler eller koncerter, så du midlertidigt kan have en tatovering af det band du bedst kan lide, uden at skulle ty til en permanent tatovering. Også til polterabender, familiesammenkomster, -middage, firmafrokoster eller andre mere afslappede arrangementer, uanset om der er børn eller voksne til stede.

Hvilket materiale er falske tatoveringer lavet af?

Blækket på disse tatoveringer er fremstillet af et sikkert, ugiftigt og dermatologisk testet materiale.

Personaliserede falske tatoveringer til boern

Sådan fjerner du en midlertidig tatovering

Hvis du ønsker at fjerne din fake tattoo fra din hud, før den forsvinder af sig selv, kan det nemt gøres, ved at gnide området med alkohol, hånddesinfektionsmiddel eller babyolie. I løbet af få sekunder vil tatoveringen forsvinde.

Midlertidig tatovering eller falsk tatovering?

Der er et almindeligt dilemma med disse ord, da nogle mennesker kalender dem “midlertidige tatoveringer” mens andre kalder dem “falske tatoveringer”. Sandheden er at de kan kan kaldes begge dele, da det betyder det samme. Du kan endda kalde dem midlertidig tattoo hvis du vil.

Hvad er en midlertidig tatovering

Hvis du stadig ikke er helt sikker på hvad en falsk tatovering eller midlertidig tatovering er, så er det et slags klistermærke der kan påføres eller sættes på huden i nogle dage af gangen. Tatoveringerne trykkes på et særligt slags papir, hvor der nemt glider ud af papiret, når først den sætten på huden.

Tags af Falske tatoveringer