Gavekategorier

Start her med at vælge den perfekte gave

Hos Wanapix har vi hundredvis af forskellige gaver, så det er vigtigt at organisere dem bedst muligt for at hjælpe dig med at finde den perfekte gave. Her har vi de primære kategorier, som derefter fører til underkategorier. Vi forklarer, hvordan det er organiseret:

Til hvem

I denne kategori finder du masser af underkategorier for at finde gaveidéer baseret på modtageren. Således finder du kategorier efter køn (gaver til mænd eller kvinder), efter alder (gaver til babyer, børn, bedsteforældre), efter erhverv (lærere, guitarister, militærpersonale, it-folk, læger...) og efter interesser (nørder, bjergbestigere, rejsende, kokke, motorcyklister...). Så hvis du går ind i denne kategori, skal du tænke på personen, der skal modtage gaven, vælge den kategori, der bedst passer til deres personlighed eller interesser, og du vil nå frem til det bedste udvalg af gaver for at blive inspireret.

For lejligheden

Her klassificerer vi vores produkter efter særlige lejligheder og begivenheder. De mest populære i året er uden tvivl Fars Dag, Mors Dag, Valentinsdag og julen. Det er specielle dage, hvor (næsten) alle ønsker at give noget til en særlig person. Der kunne heller ikke mangle så basale fejringer som bryllupper, dåb og konfirmationer, hvor der normalt gives personlige detaljer til gæsterne (samt hovedpersonerne). Og andre lejligheder som påske, tilbage til skole, jubilæer... passer ind i denne kategori.

Originale gaver

I denne kategori, modsat de foregående, finder du ikke flere underkategorier, men direkte en liste over vores mest originale gaver. På en måde er enhver personliggjort produkt original i sig selv, da personliggørelsen gør det sikkert til en unik gave, der ikke findes i nogen butik. Men inden for vores katalog har vi udvalgt produkter, der har funktioner, der gør dem særligt originale og fremtrædende.

Nyheder

Ordet forklarer sig selv: her finder du en liste over de seneste produkter, vi har sat til salg. Alle produkter på denne liste er blevet sat til salg inden for de seneste uger og endda dage. Så det er en god idé at kigge forbi, fordi du sikkert vil finde inspiration til produkter af nye trends eller aktualiteter. Eller hvis du allerede kendte vores mere almindelige katalog, vil du her se nye ting, som vi tror, du vil kunne lide.

Giftetype

Til sidst finder du her en række forskellige kategorier, der ikke afhænger af modtageren eller særlige lejligheder. De kan være gaver organiseret efter deres materiale, som "trægaver", hvor du kun vil se produkter lavet helt eller delvist af økologisk træ. Eller graverede gaver, hvor vi grupperer alle de produkter, hvis tilpasning udføres ved direkte gravering på overfladen, modsat flertallet af kataloget, hvor tilpasningen udføres ved tryk. Her vil du derfor se forskellige ideer og forslag af alle slags.