Personlige glas med gravering

Personligt glas til at drikke med stil

Giv en særlig stil til dit hjem, med smukke personlige produkter af glas. Du har nu uendeligt mange produkter at vælge imellem, som kan tilpasses efter din smag. Du behøver ikke kun at finde de flotte og personlige glas frem på mærkedage, men også gerne på almindelige hverdage. Forkæl dig selv lidt, med et par personlige glas, kopper og kander. Nu kan du personliggøre alle de glas som du har brug for, hvad enten det er til hverdagen eller de mest specielle dage.

De er fremstillet af glas af høj kvalitet, og personaliseres ved lasergravering, som udhuler overfladen af glasset og efterlader det design du har skabt og gør det permanent.

Bordet skal ikke kun pyntes, når der er gæster. Enhver dag er en særlig dag, hvor man godt må gøre noget ud af det. Vi er sikre på, at dine måltider med familien bliver lidt sjovere og lidt mere særlige, med graverede glas. Giv dit bord et ekstra pift hver dag, og nyd hver en slurk af alle dine lækre drinks, og så endda i selkab med den eller dem du holder af.

Hvis du ikke finder et design, der passer til det du havde gået og overveje at designe, skal du ikke være bekymret, for med vores online redigeringsværktøj kan du nemt og hurtigt skabe dine helt egne personlige glas fra bunden. Det er uanset om der er tale om graverede glas, graverede pokaler, graverede trofæer eller måske et af vores andre design selv glas produkter. Det vil være nemt enten at designe produktet selv, eller at vælge et af vores designs, der bare skal justeres en smule.

Overrask dine gæster og din familie med et smukt dækkes bord hver dag, og du kan personliggøre alt fra vandglas til ginglas, så du kan få en lækker gin og tonic efter din frokost eller aftensmas.

Det er ikke kun perfekt til dit hjem. Hvis du er CEO og har din helt egen virksomhed, kan du designe et glas til hver medarbejder. Det er en måde, hvor man ikke tager fejl af hinandens glas og samtidigt vil føle sig værdsat, over at få sådan en speciel gave til kontoret. Du kan desuden også give det til dine kunder, da de sikkert vil blive overrasket over at få personlige glas så de nok aldrig vil glemme dig, når de har noget arbejde som du kan hjælpe med..

Lad fantasien få frit løb og skab det, der fra nu af vil være blive dit helt eget design selv glas.

Glas med gravering

Ved enhver vigtig begivenhed er der altid en skål at udbringe, uanset om det er til en bryllupsdag, et bryllup, en dimissionsfest eller måske bare endda til en middag med dine venner. Hos Wanapix ønsker vi, at denne skål skal forevig gøres. Derfor har vi skabt vinglas med gravering og ølglas med gravering, så du kan vælge det glas, der passer bedst til de vigtigste skåle i dit liv. Disse glas vil blive et uforglemmeligt minde.

De er ideelle til bryllupper og andre særlige fester. Disse fine og porrøse personlige glas er lavet af meget gennemsigtig glas. De har en uovertruffen glans og tåler opvaskemaskine, så du behøver ikke at bekymre dig om at skulle vaske dem i hånden, og derefter tørre dem af igen.

De er miljøvenlige, da der ikke anvendes bly i deres fremstilling. De har en tynd hærdet kant, der gør, at de passer perfekt til hver en slurk. De er modstandsdygtige over for slid, og kvaliteten af deres materialer gør dem perfekte og meget holdbare. Vi ønsker at dine nye personlige graverede glas følger dig i tykt og tyndt og til mange forskellige festligheder.

Og det bedste af det hele er, at du kan tilpasse dem helt efter din smag. De kan personaliseres med gravering. Du kan finde masser af foruddesignede skabeloner, som gør det meget nemt at tilpasse vores indgraverede glas. Men hvis du ikke finder et, der passer til det du havde i tankerne, kan du også skabe dine graverede glas til bryllupper fra bunden. Et design, der er skabt udelukkende af dig og til dig. Glassene kan bruges til både at drikke cava, vin, sodavand, øl eller andre drikke med bobler. Hvad kan du godt lide at drikke, når du er til fest?

Drik hvad du vil af vores graverede glas

Vi ved, hvor vigtigt det er at tage sig af hver eneste detalje, for uanset hvor små detaljerne er, vil den gøre det øjeblik til noget helt specielt eller tværtimod til noget unikt og uforligneligt. Nu kan du vælge det perfekte glas til champagne, vinm øl, eller hvad du nu ønsker at drikke af glassene. Det bedste af det hele er, at det bliver personliggjort, så der ikke er to glas, der vil være helt ens. Det vil være det perfekte glas til alle de magiske øjeblikke i dit liv!

Personlige vinglas med graveringCopa de vino personalizada mediante grabado

Gør et glas personlige til de særlige øjeblikke

Glassene er designet til at være perfekte til enhver drink med bobler. Og nu kan du gøre dem personlige, så de er perfekte til det særlige øjeblik. I denne sektion finder du både det perfekte glas og en masse færdigdesignede skabeloner, som du kan ændre efter din smag. Men hvis du ikke kan finde et, der passer, kan du personliggøre dit glas med gravering fra bunden. Vi giver dig også nogle ideer til personlig tilpasning:

  • Gør glas personlige med en særlig dato, en dag du vil huske: et vinglas til din bryllupsdag, datoen for dit bryllup, en fødselsdag, datoen for en pensionering eller blot den dag, du flyttede hjemmefra og ønskede at fejre det. Du har sikkert tusind af øjeblikke som du ønsker at fejre. Et glas med indgravering af den særlige dato vil være perfekt til lejligheden.
  • Dine initialer på et indgraveret glas: det vil være en måde at vise din identitet frem på, og du kan vælge mellem mange skrifttyper som passer bedst til din personlighed og din smag. Der er ikke to glas, der er helt ens. Det vil blive dit yndlingsglas i al fremtid.
  • Dit firmalogo: Hvis du er iværksætter eller har din egen virksomhed, er det altid rart at have et glas med logoet indgraveret på, så du kan skåle for hver succes eller hvert år, du har været hos dem. Det er enkle detaljer, men som man siger på engelsk simplicity is the key og derfor er de perfekte til dig. Det er også perfekt som en alternativ firmagave eller reklamegave. Det er stenstikker noget, der vil få potentielle kunder til at huske dig, når de har brug for et service som du sælger.
  • En særlig sætning til dig eller til dig: Du har sikkert en sætning, der har markeret et før og et efter i dit liv. Et motto som du har indgraveret i dit sind. Nu kan du også indgravere det på dit personlige glas.

Der er uendeligt mange idéer til at personliggøre det perfekte glas, du skal bare tænke på, hvad du vil have at der skal stå på det. Så sørger vi for, at det bliver perfekt. Gør dit glas klar, løft det, og så mangler du bare at sige det magiske ord: Skål!

Graveret champagneglas med navn og tegninger