T-shirt med tryk

Design din egen T-shirt!

Tøj hjælper med at udtrykke din stil og væremåde, der er derfor intet bedre, end at skabe personlige T-shirts. Personaliserede T-shirts har flere fordele, som giver dig mulighed for at lege med din stil og se anderledes ud, uanset hvor du befinder dig i verden.

I dette afsnit har vi samlet vores forskellige modeller af personlige T-shirts med foto til hele familien, fordi vi tænker på alle. Med vores editor er det meget let at lave en original og personlig T-shirt. Du skal bare vælge dine bedste fotografier, tekster eller designs.

Eksklusivitet siges at være dyr, men ikke på vores hjemmeside. Vi har billige personaliserede T-shirts i høj kvalitet, som du kan have på hver dag i din sjoveste, originale eller mest nørdede stil.

Typer af T-shirts

I vores katalog finder du størrelser og modeller til børn og babyer, men også til voksne. Vi har et stort udvalg af T-shirts lavet af bomuld i høj kvalitet. Du vil også lave T-shirts med dit eget billede, hvor T-shirten er fremstillet i polyester

Modellerne i polyeser billigere og påtænkt til sjovere anledninger: Polterabend, landsbyfester, byfester til fødselsdage osv.

Personaliserede T-shirts til kvinder

Når vi snakker om T-shirts til kvinder så handler det om formen, da de har en anden pasform, der skiller dem ud fra de traditionelle straight-cut modeller:

  • De har en bredere og mere åben hals.
  • De er strammere og har en bedre pasform rundt om taljen.
Personlig T-shirt til de forelskede

Oprindeligt havde alle T-shirts den klassiske form, men vores kunder efterspurgte den anden type T-shirt. Du har frihed til at vælge den model, du bedst kan lide. Hvis det du leder efter T-shirts med et straight-cut på vores hjemmeside, er de modeller du finder "til mænd". Uanset dit valg, har du mange størrelser at vælge imellem.

Denne model har vi i alle størrelsesintervaller fra S til XXL. Du kan se de nøjagtige størrelser i målingstabellen ved at kigge på produksiden.

Personlige T-shirts til mænd

Disse T-shirts har et straight cut i taljen og en standard hals som alle de normale T-shirts. Vi kalder denne model “T-shirts til drenge” eller mænd, da den som udgangspunkt er mere populær blandt dem. Du kan designe og personliggøre dem som du vil med dine billeder og favorit tegninger.

Vi tilbyder denne model i alle størrelser fra S til XXXL. Du skal bare tjekke produktspecifikationerne for at se de forskellige størrelser, og vælge den, der passer bedst til dig.

Personaliserede T-shirts til børn

Vores T-shirts til børn er af samme form som den tidligere nævnte model, da straight-cut plejer at være den mest behagelige model for børn. De er fremstillet af bomuld og har et perfekt finish.

De fås i to forskellige modeller: langærmet og kortærmet. Førstnævnte har en størrelse fra 2 til 8 år, mens sidstnævnte er tilgængelige fra de første år af et barns liv op til 9-11-års alderen. Vælg den der bedst passer til dine behov, og bestil en særlig model.

T-shirt til børn med navn

Tips til vask

Noter disse råd, så du kan passe bedre på tøjet, så det ikke mister kvalitet:

  • Det anbefales at vaske dem i vaskemaskine på meget lave temperaturer./li>
  • Vend vrangen ud på T-shirten før du vasker den i vaskemaskine.

Print og trykmetoder

De fleste af vores T-shirts er tilgængelige i flere forskellige farver så du kan vælge den, du bedste kan lide. På hver produktside, kan du se alle de muligheder, der er tilgængelige og du kan herefter vælge den model som du bedst kan lide. Vi har alt fra de basiske farver som hvid og sort til de mere sjove farver som blå, grøn, rød og orange...

Vi har også 2 forskellige printmetoder tilgængelige som du frit kan vælge imellem. Den ene type vil kunne printe i bedre kvalitet, imens den anden(selvom kvaliteten er lidt dårligere) stadig er flot og til en billigere pris. Vi forklarer dig herunder forskellen mellem de to.

Premium kvalitet: digital print

Denne metode består af print ved hjælp af digital printteknik og udføres med specialiserede maskiner af høj kvalitet med blæk sprøjtet direkte på stoffet

Resultatet er spektakulært, da farverne ser skarpe og mere levende ud. Denne type tryk modstår tidens gang og mange vaske. Takket være kvaliteten giver det dig mulighed for at lege mere med designet og personalisere det. Hvis du ønsker at designe en med en gennemsigtig baggrund (i PNG- eller SVG-format), kan du gøre det hos os, da der kun printes på det område hvor der et billede. Hvis du er på udkig efter en off-road T-shirt, anbefaler vi denne model uden tvivl.

Polyester T-shirt: Sublimationsudskrivning

Dette er den bedste valgmulighed for dem, der leder efter billige og personaliserede T-shirts. Kvaliteten er ikke så god som på Premium modellen og holder ikke så godt i vask, men til gengæld er de billigere. Det er den ideelle gave til anledninger som polterabend, landsbyfester, kongresser eller andre begivenheder, der plejer at vare en enkelt dag.

Vi anbefaler denne model til disse festligheder, da det normale er at bestille et stort antal af gangen da kvaliteten ikke er den afgørende faktor. Det betyder at prisen også vil være lavere pga. mængderabat.

På denne type af tryk, stryges billedet direkte på stoffet. Kvaliteten og skarpheden er god, men holder ikke til særlig mange vaske. Selvom dit motiv har en gennemsigtig baggrund, vil baggrunden stadig være hvid, hvilket du skal være opmærksom på når du starter med at designe den.

Personaliseret T-shirt med navn til en gamer far

Hvordan designer man en T-shirt

Med så mange forskellige muligheder, er det normalt at der opstår tvivlsspørgsmål. Dog skal du ikke være bekymret! Det eneste du skal gøre, er at forestille dig et design, og gøre din ide til virkelighed. Du har altså muligheden for at lave din egen personlige stil og gøre den til virkelighed.

For at gøre det nemmere for dig, ønsker vi at stille forskellige skabeloner til rådighed. For at gøre dem så personlige som muligt, kan du ændre designet en smule for at gøre det unikt. Dog har du total frihed til at tilføje dine billeder, sætninger, tekster eller favorit logoer og f. eks designe nørdede T-shirts, sjove, romantiske børne T-shirts osv....

De er en ideel gave til enhver anledning, da de er praktiske og du kan give en særlig model, der falder i god jord. Afhængig af din stil kan du designe en hippie T-shirt eller give den et nørdet look med citater eller sætninger fra din serier, videospil eller favoritfilm: Star Wars, Game of Thrones, Stranger Things, Harry Potter osv. Få den til at se anderledes ud.

Unikke T-shirts

Hvis vi snakker om originalitet i T-shirts verdenen, er det et bredt koncept. Der er mange forskellige former og designs af T-shirts. Hvis du ønsker en unik en af slagsen, er det vigtigt at du kan designe den til din egen smag. Hos os kan du designe og personalisere en T-shirt og få den printet og trykt med dit unikke design.

Personlige T-shirts med enhjørninge og pigenavn

Hvilket billede kan man bruge på T-shirten?

Hvis du på nuværende tidspunkt har overvejet at designe en foto T-shirt, så er der sandsynligvis et par ting, der skal overvejer, før du begynder at lege designer. Først og fremmest, skal du tænke over motivet. Er det til en udflugt, en familiefødselsdag, en konference, eller måske bare en teambuilding tur med dit arbejde? Når du har motivet klart, skal du tænke over, om du kunne tænke dig, at motivet sidder på en eller begge sider af T-shirten og hvor du specifikt ønsker motivet skal sidde. Efterfølgende skal du gerne tænke lidt over billedet, eller om du ønsker flere billeder. Vi anbefaler at billedet er af god kvalitet, og ikke nødvendigvis indeholder mange detaljer, men du er velkommen til at prøve dig frem. I vores redigeringsværktøj, kan du tilføje billeder, slette dem og tilføje nye indtil du er tilfreds.

Du kan nu begynde at tilføje motivet til T-shirten i vores online redigeringsværktøj, og få fremstillet din hjemmelavede T-shirt. For at du kan få dem sendt til den adresse du nu ønsker, skal du bare tilføje antallet af T-shirts til indkøbskurven, indtaste adresse og betale for dine flotte fotoprodukter.

T-shirt med tryk er den perfekte gave

Er du en af dem der ofte ikke aner, hvad de skal give familie og venner i gave? I så fald er du landet det rigtige sted, for der er masser af spændende ideer på vores hjemmesider, hvor du kan designe personlige fotogaver som f. eks T-shirts med tryk og billede. Herunder vil du kunne finde nogle forskellige gaveideer:

en sjov gave til kæresten: Du ved sikkert allerede på nuværende tidspunkt, hvad din kæreste kan lide, og hvilke hobbyer han har. Derfor kunne du måske inkludere noget af det. Det kunne også være en T-shirt med et sjovt billede af dig, hvor der også hører en sjovt tekst til.

Gave til mor: Mor har også fødselsdag en gang imellem, og sommetider er det svært at finde på noget til hende. Hvis du godt kunne tænke dig at lave noget personlige, så kunne det måske være en mor og datter T-shirt, hvor i har matchende design. Du kunne for eksempel tilføje “jeg er hendes datter” med en pil mod din mor, og teksten “jeg er hendes mor”, på din mors T-shirt. På den måde vil alle kunne se, at i er mor og datter.

Gave til bedsteveninden: Ønsker du at give en venindegave, bare fordi du er glad for din veninde, og gerne vil vise hende det? Så kunne du måske finde på et sødt citat, eller et billede af jer begge to, og tilføje det til T-shirten. Er din veninde lidt mere vintage anlagt, skal du måske overveje motivet lidt nøjere. Dog er vi sikre på, at din veninde vil blive glad, for den personlige gave og at det vil give hende et smil på læben.

Uanset hvem du påtænker at designe en T-shirt til, så vil du 100% selv kunne designe den. Du tilføjer bare de billeder, den tekst, det motiv eller design som du ønsker. Efterfølgende tager vi os af at fremstille den, og sende den til dig. Gør en person der står dig nær, glad i dag!

Personaliserede T-shirts uden minimumsordre

I modsætningen til andre online webshops og fysiske butikker, beder vi dig ikke om at bestille et minimum antal af T-shirts. Hvis du kun skal bruge 1 stk. så kan du altså bare bestille det. Skal du f. eks bruge 100 stks. så får du mængderabat. Du får mere rabat jo flere du bestiller.