De mest originale gaver til børn

Vi ved, at børn kan være lige så svære at overraske som en voksen. Afhængig af alder og smag kan du chokere barnet. Vi anbefaler personlige gaver, da de altid er en succes, og fordi at du kan tilpasse et produkt til at være unikt, bare ved at ændre lidt på designet.

Vi vil gøre det let for dig, og derfor har vi lavet dette afsnit, hvor vi hjælper dig med at finde gaver med billede til børn. Vi tager højde for alle aldre op til ca. 10 år. Vi vil gerne fremhæve nogle gaveideer til børn da vi er sikre på at det vil hjælpe dig med at finde den bedste gave til enhver begivenhed såsom: Konfirmationsgaver til børn, Fødselsdage, Jul…

Personaliserede fødselsdagsgaver til børn

En af de vigtigste datoer for børn er deres fødselsdag. Den dag på året, hvor de er hovedpersonerne, og hvor de modtager gaver fra familie og venner. Hvis du ikke ved hvordan man laver fødselsdagsgaver til børn, kan du se vores favorit gaver her:

  • Krus til enhver smag og farve: de er sikre gaver til børn. Afhængig af alder, kan du vælge vores keramiske model, der kan designes med en tegning eller med et billede af barnets favorit figur. Vi har også plastikkrus til rådighed, så de mindste kan drikke vand, uden at koppen smadrer, hvis den tabes på gulvet.
  • Personaliserede tøjdyr, bløde og anderledes: Bamser og tøjdyr er altid et stykkeoriginalt legetøj som du kan give i gave til de mindste børn. De vil elske gaven! Tøjdyrene er meget bløde og kan designes med et billede af barnet, dets navn broderet på bamsen og du kan endda tilføje et sjovt design. Bamsen kommer til at blive barnets yndlingslegetøj. Det er ideelt, især til de mindste børn.
  • Diplom til verdens bedste søn: det er en af vores mest originale gaver til børn. Det sker normalt på datoer som disse, når du blandt andet vil belønne og lykønske din søn eller datter for deres opførsel, så kan du hænge et diplom op på deres værelse og overraske dem, når de kommer hjem.

Når man fejrer fødselsdag med vennerne, så er det normale at give gaver, der kan bruges i skolen. Vi har også personaliserede fødselsdagsgaver, som du kan tilpasses og dermed give som en personlig fødselsdagsgave: badges, kasketter, skoleartikler (gymnastik rygsække er en succes som gave til fødselsdage).

Julegaver til børn

Vi har talt om nogle af de originale gaver til børns fødselsdag. Dog har vi også julegaveideer til børn på juleaftensdag. Det er en særlig tid på året, hvor børn venter i spænding, på at åbne deres julegaver. Dette er vores favoritgave til den tid på året:

  • Personaliserede smykker, et evigt minde: Personlige ure og armbånd, hvor du kan indgravere et navn, din fødselsdato, en motiverende sætning. Lige hvad du vil!
  • Pappuslespil og af mange andre materialer: Der er ingen alder for puslespil, og endnu mindre når du klikker ind på vores hjemmeside og ser størrelser og materiale vi har tilgængelige. Puslespil plejer at være legetøj til børn på 8 år eller omkring den alder, men man kan begynde med puslespil i hvilken som helst alder. Vælg det som passer bedst og er sjovest.
  • Fluorescerende kopper: er den mest unikke kop i vores katalog. Personaliser koppen med et sjovt design, dit navn eller et billede, og se det lyse i mørket. Det der lyser, er det “hvide” hvilket du skal huske på, når du personaliserer produktet.
  • Spejdere: De er altid på udkig efter nye opdagelser. Hvis han er meget nysgerrig, kan du lave en stor gavepakke, med ting han kan tage med på udflugt: Kasket, drikkedunk. Rygsæk. Han kommer ikke til at mangle noget på udflugten.

Hvordan pakker man gaver ind til børn

Gavepapir plejer ikke at holde mere end et par sekunder, fordi børn åbner pakkerne hurtigt. Du kan dog sørge for, at papiret er sjovere og samtidig personalisere det. Eller f. eks. lave papir med små dyr så gaverne taler for sig selv.

Hvis det er til de mindste børn, kan papiret holde længere. Derfor anbefaler vi at du sørger for at pakken er nem at åbne. Du skal bare sætte det typiske farvede bånd på gaven, der normalt sidder udenpå. Men i stedet, skal du sætte det på indersiden af gavepapiret, og sørge for at en af båndene stikker udenfor papiret. For at åbne pakken, skal der bare trækkes i den ene snor. Nemt og smart!.