Personlige gaver til børn


De mest originale gaver til børn

Vi ved, at børn kan være lige så svære at overraske som en voksen. Afhængig af alder og smag kan du overraske barnet eller måske endda chokere med en vild gave. Vi anbefaler personlige gaver, da de altid falder i god jord og fordi at du kan personalisere et produkt til at være unikt, bare ved at ændre lidt på designet.

Vi ønsker selvfølgelig at gøre det så let for dig som muligt, og derfor har vi lavet dette afsnit, hvor vi hjælper dig med at finde gaver med billede til børn. Vi har selvfølgelig taget højde for alle aldre op til ca. 10 år. Vi vil gerne fremhæve nogle gaveideer til børn da vi er sikre på at det vil hjælpe dig med at finde den bedste gave til enhver begivenhed eller event såsom: Konfirmationsgaver til børn, Fødselsdagsgaver til børn, Julegaver til børn

Personlige fødselsdagsgaver til børn

En af de vigtigste datoer på året for børn er deres fødselsdag. Den dag på året, hvor de er hovedpersonerne, og hvor de modtager gaver fra familie og venner. Hvis du ikke ved hvordan man laver fødselsdagsgaver til børn, eller hvad man skal give i fødselsdagsgave til børn kan du se vores favoritter her:

 • Krus til enhver smag og i enhver farve: de er perfekte gaver til børn. Afhængig af alder, kan du vælge vores keramiske model, der kan designes med en tegning eller med et billede af barnets favorit figur fra deres yndlingstegneserie. Vi har også plastikkrus, der ikke kan gå i stykker så de mindste kan drikke vand, uden at koppen smadrer, hvis den tabes på gulvet.
 • Personaliserede tøjdyr, bløde og anderledes: Bamser og tøjdyr er altid et stykkeoriginalt legetøj som du kan give i gave til de mindste børn. De vil elske gaven! Tøjdyrene er meget bløde og kan designes med et billede af barnet, dets navn broderet på bamsen og du kan endda tilføje et sjovt design. Bamsen kommer til at blive den lilles yndlingslegetøj. Det er ideelt, især til de mindste børn.
 • Diplom til verdens bedste søn: det er en af vores mest originale gaver til børn. Det sker normalt på datoer som disse, når du blandt andet vil belønne og lykønske din søn eller datter for deres opførsel, så kan du hænge et diplom op på deres værelse og overraske dem, når de kommer hjem.

Når man fejrer fødselsdag med vennerne, så er det normale at give gaver, der kan bruges i skolen. Vi har også personaliserede fødselsdagsgaver, som du kan tilpasses og dermed gives som en personlig fødselsdagsgave hvad enten der er tale om: badges, kasketter, skoleartikler (gymnastik rygsække er en succes som gave til fødselsdage).

Julegaver til børn

Vi har talt om nogle af de originale gaver til børns fødselsdag. Dog har vi også julegaveideer til børn på juleaftensdag. Det er en særlig tid på året, hvor børn venter i spænding, på at åbne deres julegaver. Dette er vores favoritgave til den tid på året:

 • Personaliserede smykker, et evigt minde: Personlige ure og armbånd, hvor du kan indgravere et navn, din fødselsdato, en motiverende sætning... Ja rent faktisk lige hvad du vil, så længe du har fantasien med dig!
 • Pappuslespil og af mange andre materialer: Der er ingen alder for puslespil, og endnu mindre når du klikker ind på vores hjemmeside og ser størrelser og materiale vi tilbyder. Puslespil plejer at være legetøj til børn på 8 år eller omkring den alder, men man kan begynde med puslespil i hvilken som helst alder. Vælg det som passer bedst og er sjovest.
 • Magiske krus: er den mest unikke kop i vores udvalg. Personaliser koppen med et sjovt design, dit navn eller et billede, og se det lyse i mørket. Det der lyser, er det “hvide område” hvilket du skal huske på, når du personaliserer produktet.
 • Spejdere: De er altid på udkig efter nye opdagelser. Hvis spejderen er meget nysgerrig, kan du lave en stor gavepakke, med ting han kan tage med på udflugt:
 • Kasketter, drikkedunke. rygsække. Den lille spejder, kommer ikke til at mangle noget på udflugten.
personlige-toejdyr-billede

Hvordan pakker man gaver ind til børn

Gavepapir plejer ikke at holde mere end et par sekunder, fordi børn åbner pakkerne hurtigt. Du kan dog sørge for, at papiret er sjovere og samtidig personalisere det. Eller f. eks. lave papir med små dyr så gaverne taler for sig selv.

Hvis det er til de mindste børn, kan papiret holde længere. Derfor anbefaler vi at du sørger for at pakken er nem at åbne. Du skal bare sætte det typiske farvede bånd på gaven, der normalt sidder udenpå. Men i stedet, skal du sætte det på indersiden af gavepapiret, og sørge for at en af båndene stikker udenfor papiret. For at åbne pakken, skal der bare trækkes i den ene snor. Nemt og smart!.

Personaliserede gaver til 1 årige børn

Den første fødselsdag er meget speciel i et barns liv og frem for alt for dets familie. Fejr ham, som han fortjener det, og find de mest passende og praktiske gaver til ham. Husk også på legetøj eller aktiviteter, der kan fremme deres kreativitet, indlæring og udvikling.

I denne sektion har vi samlet nogle af vores gaver til de små. Hvis du ikke ved, hvad du skal give, anbefaler vi at du ikke går glip af vores gaveideer til etårige. Vi er sikre på, at du vil finde den gave, der vil gøre barnet glad.

Hvad skal man give en etårig

Når de er så små, kan det være svært at finde den gave, der vil begejstre dem. Vi anbefaler vores personaliserede gaver til børn, hvor du kan finde den mest passende til børn i alle aldre. Du kan designe alle produkterne med et billede af den lille, hans navn, en fiktiv figur osv...

Personlige brætspil

Hygiejneartikler og tøj er meget nyttige, fordi de stadig er meget små og afhængige af dem. Du kan designe en børnegavepakke med forskellige produkter, som du kan bruge: personaliserede T-shirts, sutter, hagesmække ... Alt, hvad du kan forestille dig. Pakkerne er altid en succes.

Også bamser og personaliserede puder er en meget populær gave. Du kan designe dem med deres navn broderet eller f.eks. med et billede af barnet. Desuden kan det også betegnes som et aktivitetslejetøj til en 1 årig, hvilket er godt til at aktivere barnet. Vi er sikre på, at den personlige bamse vil blive hans/hendes favorit at nusse med.

Personaliserede gaver til 2 årige børn

Det virker som om det var i går, da han blev født, og nu er han to år gammel. Tiden flyver af sted, og børnene vokser op, uden at man næsten opdager det. I en tid med så meget vækst og forandring skal du konstant købe tøj og legetøj til dem.. Vi vil gerne hjælpe dig, så vi har oprettet denne sektion, hvor vi har samlet vores personaliserede produkter, der mest af alt er velegnede til drenge og piger på 2 år.

Det er enkelt at købe på vores hjemmeside, da vores online editor, der bruges til at personalisere produkterne, er nem at bruge og desuden hjælper dig hurtigt igennem processen. Personaliseringen giver dig mulighed for at tage dig af selv de mindste detaljer så gaverne bliver så specielle som muligt. Hvis du stadig ikke ved, hvad du skal give til barnet, skal du ikke bekymre dig, for vi har mange gaveideer til toårige, som du kan drage nytte af.

Hvad skal man give til en 2 årig

Den lilles fødselsdag er en særlig dag, der fejres med hele familien. De første er især vigtige, fordi barnet stadig er meget ungt. Udødeliggør hvert øjeblik, fordi den lille vil elske at se det, når han/hun bliver ældre. For at gøre det nemmere for dig at finde den bedste gave, anbefaler vi dig de følgende valgmuligheder:

Personlige superhelte kapper
 • Personaliserede T-shirts, der altid matcher mor og fars stil: Giv jeres barn en særlig stil, med T-shirts, der kan designes med billede, design eller andet.
 • Personaliserede tøjdyr, de blødeste: I denne alder elsker de at lege, og vores personlige dukker og tøjdyr kan blive deres favoritter. Udover at de er meget behagelige at røre ved, har du mulighed for at designe dem med deres navn broderet eller med et foto.
 • Tiden er kommet til bestik og tallerkener: fra treårsalderen ved de allerede, hvordan de skal spise selv, men du kan starte processen tidligere og lære dem at spise med gaffel og ske allerede fra 2 års aldereden. Vi har også plastiktallerkener, så hvis den lille taber den, går den ikke i stykker. Dog kan der godt blive lidt af et griseri, hvis tallerkenen er fyldt med mad. Det gode er dog, at du ikke skal hen og støvsuge og samle skår op som hvis det var en almindelige tallerken.

På vores hjemmeside finder du mange flere produkter, som kan være praktiske for børn. Takket være mulighederne for personalisering kan du desuden gøre det meget mere personligt ved at indsætte deres foto, en tegnefilmsfigur som de elsker, eller deres navn. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen.

Personlige gaver til 3 årige børn

Normalt begynder de små i børnehaven i en alder af tre år. Det er en speciel fase for dem, fordi de begynder at få nye venner og udvikle deres færdigheder hver dag. Ifølge nogle eksperter er det i denne alder, at de begynder at udvikle permanente minder. Få barnet til at huske sin tredje fødselsdag for altid, og giv en anderledes og eksklusiv gave.

I dag har de alt, så det kan være svært at vide, hvad man skal give. Da vi ønsker at gøre det nemt for dig, har vi lavet denne sektion, hvor vi vil give dig nogle ideer til gaver til 3 årige, som de med garanti, vil blive glade for. Alle vores produkter er personlige, så du kan tage dig af alle detaljer og gøre dem til den bedste gave.

Hvad giver man i gave til en 3 årig?

Det er ikke hver dag, man fylder tre år, så det skal fejres med stil. Det kan være deres første fødselsdag sammen med nye venner osv. Organiser det hele og, begyndende med gaver. Ved du ikke, hvad du skal give en treårig pige eller dreng i gave? Lav en liste over vores yndlingsidéer:

 • Bestik og beholdere til børn: Børn i denne alder kan allerede spise selv. Gør det nemt for dem, og hjælp dem med vores personlige plastiktallerkener til børn. Udover at designe dem med dit navn og det billede du ønsker, er de af plastik, så de i tilfælde af tab ikke vil gå i stykker.
 • Armbånd: Det er en meget typisk gave både ved dåb og fødselsdage for små børn. Vælg den du bedst kan lide, og skriv deres fødselsdato, en lille sætning eller deres navn på.

Det er ikke de eneste gaver, du kan finde. På vores hjemmeside har vi mange flere. Find den, der passer bedst til det du har brug for, og overrask med en original gave.

personligt memory spil og vendespil

Hvordan leger man med en 3 årig

Det er altid et godt tidspunkt at lege med dem. Der er mange aktiviteter og spil, som de kan lave sammen med dem, så de udover at have det sjovt også kan lære og udvikle deres færdigheder.

Personlige puzzles og puslespil er et af de sjoveste spil at spille som familie. De har også mange fordele for børnene, fordi de hjælper dem med at udvikle koncentration, kreativitetsevnen og mange andre færdigheder. Vores puslespil kan designes med et billede eller en tekst efter eget valg, så de bliver mere attraktive. Kan du tænke på en bedre plan på en søndag eftermiddag?

Hvad skal man give i julegave til en 3 årig?

Den magiske alder for at forstå lidt af, hvad julen handler om er når barnet er omkring 3-års alderen. Derfor er det også det første særlige år for barnet, da han eller hun vil forstå at man danser rundt om juletræet, spiser masser af god mad og åbner mange gaver. Særligt gaverne er noget som den lille kan forstå, og derfor er det også vigtigt at der ligger nogle lækre pakker til ham eller hende under træet. Du kan finde mange forskellige sjove gaver til en 3 årig i denne sektion og på vores hjemmeside. Alle vores produkter kan personaliseres, og du kan for eksempel tilføje den 3-åriges navn, alder og fødselsdato til en pude, et halskæde eller til noget helt tredje. Du kan også lave et sjovt og personlige børnespil, som for eksempel vores vendespil med billeder så han eller hun kan lære, at kende forskel på alle i familien, såfremt at du personliggører brikkerne, med billeder af alle medlemmer af familien.

gaveinspiration til 3 årige

Det kan godt være svært at finde på noget interessant at give i gave til en treårig. Men det kan dog blive overskueligt og nemt, hvis du bare kigget lidt på vores hjemmeside. Vi har et stort og bredt udvalg af produkter til 3-årige og børn i alle andre aldre. Find noget personligt og flot til ham eller hende, og se det store smil på hans eller hendes læbe.

Personlige gaver til 4 årige

De vokser hurtigt og lærer nye ting i skolen hver dag. I denne alder er deres hjerner som svampe, der suger ny viden til sig. Derfor skal vi forsøge at forbedre deres færdigheder og aktivere dem på en pædagogisk måde men på samme tid have sjovt. Hvis deres fødselsdag nærmer sig, er der ingen bedre måde at starte på, end ved sådan en lejlighed. På vores hjemmeside finder du personaliserede gaver til børn, som du kan personalisere maksimalt og designe som du vil.

I denne sektion finder du det bedste udvalg af produkter på nettet, og vi vil desuden give dig nogle gaveideer til 4 årige. Hvis du ikke ved hvad du skal give til en 4-årig pige eller dreng, anbefaler vi at du læser videre og selvfølgelig noterer vores ideer ned.

Hvad skal man give en 4 årig

Gaver kan virke komplicerede i starten, men det er meget enkelt, når man kender en person godt. For børn er det også meget nemt, du skal bare vide, hvilken tegnefilm han/hun godt kan lide, en yndlingsfarve eller noget andet. Herefter kan du designe og personalisere en gave som de helt sikkert vil elske. Her er vores favoritprodukter til drenge og piger fra 4 år:

 • badehåndklæde: mellem fire og seks år er det meget normalt for børn at elske vandaktiviteter. Det har mange fordele: forbedrer koordinationen, balancen, blandt andet. Derfor kan du give dem et sjovt børnehåndklæde med de billeder eller designs, som de kan lide.
 • Det er tid til at spise!: Gør måltidet til deres yndlingstid med vores forskellige børnebestik og tallerkener. De er udelukkende designet til de små, så de kan spise selvstændigt og uden at være bange for at skære sig, hvis de taber dem.

Dette er blot nogle idéer, men vi inviterer dig til at dykke ned på vores hjemmeside, for du vil finde mange flere produkter, der passer til din mindste datter eller søn.

Personlig bærbar tavle

Hvilken leg skal man lege med en 4-årig

Som nævnt ovenfor er det vigtigt at stimulere børn med sjove og lærerige spil. I denne alder begynder de også at have det sjovt med andre børn på deres alder, så de bør også interagere med dem udenfor skolen.

Børn elsker at lege, så tøv ikke med at indrette et rum i hjemmet, hvor de har alt deres legetøj lige ved hånden. Vores træpuslespil er perfekte til de små, fordi brikkerne er nemmere at placere, og det kan være en god aktivitet at lave som familie eller med vennerne.

Personlige gaver til 5-årige

Børn gør hele tiden fremskridt og udvikler forskellige færdigheder. Især når de er fem år gamle, elsker de at udforske. Derfra får de lyst til at spørge, hvorfor alting sker, og bliver meget mere interesserede i deres omgivelser. Da vi ved, at du ikke har fødselsdag hver dag, har vi nogle gaveideer til 5-årige, som du vil elske.

Alle vores produkter er personlige, så du kan tilpasse hvert produkt så meget som muligt med dine yndlingsbilleder og -tekster. For at gøre det nemmere for dig har vi oprettet denne sektion med vores bedste udvalg af varer til børn i denne alder. På den måde finder du originale gaver til 5 årige på en nem, hurtig og økonomisk måde.

Hvad skal man give til en 5-årig

I dag har vi alt praktisk talt alt lige ved hånden. Det kan være en fordel, når man leder efter den bedste gave, men det er også mere kompliceret at overraske. Vi tror dog, at du på vores hjemmeside kan finde den bedste gave til den lille. Her er vores favoritter til drenge og piger fra 5 års alderen:

 • Nummerplade til hans cykel: Med fire eller fem år bliver mange børn opfordret til at lære at cykle på en cykel med støttehjul. Giv deres cykel en sjov stil med en personlig nummerplade med f.eks. deres navn og fødselsdato. Vi er sikre på, at han vil elske den, for der vil ikke være nogen anden cykel som den.
 • Diplom til den bedste søn: Børnene sætter pris på, når vi lykønsker dem, så hvilken bedre anledning end hans fødselsdag er der til at give ham et personligt diplom til verdens bedste søn? Det er en lille detalje, som de vil elske at hænge op på deres værelse.
PersonligtPuzzle infantil personalizado

Dette er blot nogle af de mange produkter, du kan finde på vores hjemmeside. Du kan også vælge dekorative ting, der kan gøre dit barns værelse mere hyggeligt og sjovt. Eller ting, der kan gøre opgaver som at spise lettere for dem. Med vores særlige bestik og beholdere til børn bliver det nemmere for dem, og måltiderne bliver deres yndlingstid på dagen.

Personlige gaver til 6-årige

Er det ikke rigtigt, at de små vokser op hurtigt? At fylde seks år sker kun en gang. Den lille indleder en fase hvor han/hun lærer en hel masse ting om livet og lige pludselig ikke er så lille mere. Det er et ideelt tidspunkt at udvikle deres evner på og lade fantasien flyve.

Som vi alle ved, har de mindste børn stort set alting og derfor kan det også være svært at finde en god gave til dem. Derfor har vi oprettet denne sektion, hvor vi har samlet de bedste gaveideer til 6-årige. Så tænk ikke over det, hvis du endnu ikke ved hvad du skal give til en 6-årig, så bliv og læs om alle de ideer, vi kan tilbyde så du endelig formår at overraske han/hende.

Fødselsdagsgaver til 6-årige

Herunder vil du se et udvalg af gaver, der passer perfekt til en 6-årig.

 • Børnerygsæk til børn, ideel til skolen: Han begynder at få ansvar i skolen, så du kan give ham en personlig rygsæk med hans navn og f. eks med en figur fra hans yndlingstegnefilm. På den måde vil han/hun altid kunne finde sin rygsæk. Det gode ved vores rygsække er desuden, at de kan bruges til andre ting end kun skolen. Hvis de små f. eks skal på tur, kan den sagtens bruges til dette også.
 • Diplom til fødselsdagsbarnet: Det er en anden slags gave som helt sikkert vil gøre den 6-årige glad. Den kan gives på et tidspunkt, hvor han/hun har gjort en ekstra god indsats i skolen og på den måde fejre at den lille har gjort det godt. Det kan også gives som et minde om fødselsdagen. Design det og overrask ham.
Personligt hjernevridder puslespil

Gaver til børn på 6 år til jul

Julen er en særlig tid for de små, der ofte venter med længsel på at julemanden kommer på besøg, så de kan få deres gaver. Hvis du ikke ved hvad du skal give 6 årige i julegave, giver vi dig vores bedste idéer til denne jul:

 • Puslespil, sjov for hele familien: Det er en pædagogisk gave til 6-årige og god underholdning til familiens eftermiddage. Vi har forskellige modeller af puslespil i forskellige materialer og størrelser, så du kan vælge det puslespil, der passer bedst til deres niveau. Puslespillene er en stor hjælp til at udvikle koncentrationsevnen.
 • Personaliserede ure: I den alder elsker de at efterligne de ældre, så giv dem et ur designet af og til dem med det design, du ønsker på urskiven.
 • Nummerplade til hans cykel: Det er en meget original gave. Når de er mellem 4 og 6 år gammel lærer de normalt at cykle. Hvis du ønsker at tilføje et strejf af særpræg, kan du sætte en personaliseret nummerplade med det design, du ønsker, deres navn og fødselsdato, blandt mange andre muligheder. Vi er sikre på, at du vil elske denne idé.

Disse og mange flere gaver finder du på vores hjemmeside. Vi er sikre på, at du finder det rigtige og at smilet på barnets ansigt, vil være det hele værd.

Personlige gaver til 7-årige

Børnene begynder i folkeskolen når de er mellem seks og otte år. Et meget vigtigt skridt for dem, for fra nu af vil de have lektier og gøremål hver dag om eftermiddagen. Men det drejer sig ikke kun om lektier, det betyder også, at de skal begynde at have det sjovt med deres venner.

Vi ved præcis hvad en 7-årig dreng kan lide, så hvis du stadig ikke ved, hvad du kan give ham til fødselsdag, jul og andre lejligheder, så hjælper vi dig. Vi har mange ideer til gaver til 7-årige, som du helt sikkert vil få ret med.

Hvad skal man give en 7-årig

Når de vokser op, ved man nogle gange ikke rigtig, hvad man skal give dem, fordi de har næsten alt. I denne alder begynder de dog at udvikle aktiviteter eller hobbyer, der kan tjene som en rettesnor. Hvis de kan lide at cykle, svømme, tegne, eller hvad det end er for en aktivitet, kan de tjene som inspiration til at finde den perfekte gave.

Børn elsker ligesom voksne kreative gaver, og jo mere kreative, jo bedre. Det er derfor, vi anbefaler vores personlige produkter. Tilpasningen giver dig mulighed for at passe på hver eneste detalje, og du får en eksklusiv vare. Her er vores yndlingsgaver til drenge og piger fra 7 års-alderen:

 • Vendespil: Det er det klassiske spil med matchende kort, men vi har genopfundet det. Du kan tilpasse den med fotos eller med de designs, du ønsker, så den bliver meget mere underholdende og speciel.
 • Personaliserede krus: Vi har et bredt udvalg af krus, og hvilket krus er mest originalt. Vores magiske krus, fluorescerende, fantasi ... Alle kan personaliseres, og du kan få det mest originale af slagsen.
 • Personaliseret forklæde: Programmer som Masterchef junior har vakt nysgerrigheden for madlavning hos mange børn. Desuden elsker mange af dem at efterligne voksne, så hvis din lille elsker at være mellem køkkenerne, skal du forberede et forklæde, der er designet helt til hans smag.
 • Puslespil med fotos: Denne type af spil er meget gavnlige, fordi den hjælper dem med at udvikle en større koncentrationsevne. Vi har mange typer puslespil i forskellige materialer og med forskellige antal brikker. Det er også et ideelt spil at spille sammen med familien.

Fortsæt med at surfe på vores hjemmeside, hvor du kan finde mange flere ting, der er designet til din lille. Vi er sikre på, at han/hun vil elske din gave.

Personaliserede gaver til 9-årige

Specielle dage og anledninger kræver forskellige og fantastiske gaver. Den lille er allerede vokset op, og det er meget vigtigt at blive ni år gammel. Derfor vil vi gerne gøre det nemt for dig, og vi har derfor oprettet en sektion med de bedste personaliserede gaver til drenge og piger på ni år.

Personalisering giver mulighed for at tage større hensyn til alle detaljer, og vi er sikre på, at du med vores omfattende udvalg vil finde den perfekte gave. Hvis du har brug for inspiration, vil vi herunder give dig nogle gaveideer til 9-årige.

Hvad skal man købe til en 9-årig

Vi ved, at det kan være overvældende at se dagen nærme sig, og at du stadig ikke ved, hvad du skal købe til ham. Men det er derfor, vi er her for at hjælpe dig, og du kan virkelig overraske din lille med de bedste gaver. Her er vores favoritter:

 • Krus, der lyser i mørket: Dette er en af de sejeste kopper i vores katalog. Den er fluorescerende, så det lyser i mørket, og du kan designe den med et billede eller en tekst efter eget valg. De små elsker det.
 • Nostalgisk æske med spil: Hvis du ikke ved hvad du skal give en 9-årig pige eller en dreng, anbefaler vi vores personlige æske fuld af gammeldags spil. I vil kunne spille dem sammen, hele familien.
 • Personaliserede ure: Et af de accessories, som drenge og piger er mest glade for, er ure. Nu kan du skabe en eksklusiv model ved at personliggøre det med meget originale designs. Vi er sikre på, at du vil elske dem, for der findes ingen andre som dem.

På vores hjemmeside finder du mange flere produkter, der kan være den perfekte gave til fødselsdagen, julen eller den dato, du har brug for. Bare find det produkt, som du tror, du kan gøre en forskel med, og overrask den lille. Vi er sikre på, at han vil elske det.

Personlige gaver til 10-årige

Tiårsalderen er et vigtigt øjeblik i børnenes liv. De er ikke længere børn, men hellere ikke teenagere. De kan bedst betegnes som Tweens eller tweenagers og derfor begynder de også at ændre vaner og væremåde en smule. Det er også et særligt år, for i denne alder fejrer de normalt deres første kommunion. Når du giver gaver til børn, skal du altid vælge de normale gaver. Derfor anbefaler vi personaliserede gaver til piger og drenge, fordi du på denne måde kan gøre et normalt produkt til noget unikt og eksklusivt.

Hvis du gerne vil skille dig ud med din gave, men ikke ved hvad du skal give til en 10-årig pige eller dreng, vil vi herunder give dig nogle ideer, som kan være nyttige. Derfor har vi besluttet at oprette denne sektion med vores bedste udvalg af personaliserede gaver til børn. Og du skal ikke bekymre dig om, hvordan du laver dem, for vores online editor er meget enkel og intuitiv, så det eneste du skal gøre er blot at notere alle vores ideer ned!

De mest originale gaver

Hvis du stadig læser med, er det fordi du stadig ikke ved, hvad du skal give en 10-årig pige eller dreng. Vi vil egentlig bare berolige dig, fordi du vil helst sikkert finde den ideelle gave til en 10-årig dreng. Og det er ikke svært, når du kan tage dig af selv de mindste detaljer når du designer den. Du skal bare kende den 10-årige pige eller drengs smag: deres yndlings fodboldhold eller sanger, hvilke film eller serier de kan lide, eller hvis du foretrækker det, kan du tilføje deres yndlingsbilleder og give liv til vores produkter. Her er vores yndlingsgaver til dem:

 • Personaliserede smykker, den bedste detalje til kommunioner: vedhæng og armbånd, hvor du kan indgravere deres fødselsdato, en fin sætning/citat, deres navn osv.. Denne type smykker er noget de vil beholde for evigt og som vil huske dem på det vigtige øjeblik, hvor deres kommunion blev afholdt. Det kan også være en gave til andre begivenheder og momenter i den 10-åriges liv.
 • Magisk krus: Dette krus er anderledes end det typiske keramiske krus. Skab et sjovt design med billeder af dit 10-årige og familien, med billeder af deres yndlings fodboldhold osv. Når det er koldt ser kruset helt sort ud, men når der hældes varm væske indeni, vil den sorte farve forsvinde og motivet vil blive vist.
 • Personaliserede T-shirts, en normal del af et ethvert barns garderobe: Selvom tøj normalt ikke er noget som børn bliver specielt glad for, er det faktisk muligt at designe noget, der vil gøre dem vild af begejstring. Vi anbefaler at du bruger din fantasi for at gøre designet så unikt som muligt.
 • Personaliserede puslespil, en genopfundet klassiker: puslespil er altid et hit hos børn fordi de er spil, der giver dem mulighed for at udvikle færdigheder og evner som kreativitet eller koordination, blandt andet. Nu kan du designe dem med de fotografier eller billeder, du ønsker, for at gøre dem mere underholdende og sjove.
 • Personaliserede ure, gør forskellen: Du kan få mange ure, men ingen vil være lige så specielle som det, du selv designer. Gør urskiven personlig med et billede af dem, eller en figur fra f. eks en af deres yndlingstegnefilm

Dette er blot nogle af vores idéer, men du kan fortsætte med at dykke ned på vores hjemmeside, hvor du finder alt det, du leder efter, og du kan give det hele din personlige stil.