Sådan laver du personlige fotomagneter

Hvis du ikke har magneter på dit køleskab, så skal du have dem nu! De er utrolig praktiske, hvis du skal hænge en kalender eller lister med opgaver op. Se vores udvalg af personlige magneter, et billigt og originalt produkt, som du kan have på køleskabet eller andre magnetiske overflader.

De personlige køleskabsmagneter de bestilles normalt med familiebilleder. Det er en måde at altid have dine yndlingsbilleder lige ved hånden, men de kan også bruges som en måde at fordele huslige pligter på. Lav en plan med ugedage og de opgaver, der skal udføres. Det eneste du skal gøre, er at lave en personlig magnet med foto til hvert familiemedlem og fordel magneterne afhængig af planen.

En anden måde at personliggøre dine magneter med billeder på, er ved at lave kalendere, der er personlige. De er meget nyttige, da du alle dine planer kan skrives ind. Herefter kan du hænge kalenderne op, ved hjælp af magneterne.

Hvilke egenskaber har magneter?

Når du beslutter dig for, hvilke der er bedst for dig, du kan vælge mellem en masse fleksible og hårde magneter. Du kan også vælge mellem forskellige former og størrelser: runde, ovale, rektangulære eller firkantede magneter. Du bestemmer selv modellen som du ønsker at designe. Vi har magneter med fotos lige til din smag.

I de fleste hjem findes de, men de kan også bruges som gaver til virksomheder eller til events: personlige magneter til bryllupper, personaliserede magneter til barnedåb, personlige magneter til konfirmationer… De er en billig gave til dine gæster. I hver enkelt gave, kan du placere et billede fra begivenheden, datoen for begivenheden eller hovedpersonens navn.

Gennemse vores afsnit for at finde det produkt, der bedst passer til dine behov. Hvis du vil placere en stor ordre, har vi mængderabatter, så du kan købe personaliserede billige magneter. Du er kommet til det rette sted, hvis du vil købe personaliserede magneter.