Magneter med billede

Der er 5 tilgængelige produkter

Sådan laver du personlige fotomagneter

Hvis du ikke har magneter på dit køleskab, så skal du have dem nu! De er utrolig praktiske, hvis du skal hænge en kalender eller lister med opgaver op. Se vores udvalg af personlige magneter, et billigt og originalt produkt, som du kan have på køleskabet eller andre magnetiske overflader.

De personlige køleskabsmagneter de bestilles normalt med familiebilleder. Det er en måde at altid have dine yndlingsbilleder lige ved hånden, men de kan også bruges som en måde at fordele huslige pligter på. Lav en plan med ugedage og de opgaver, der skal udføres. Det eneste du skal gøre, er at lave en personlig magnet med foto til hvert familiemedlem og fordel magneterne afhængig af planen.

En anden måde at personliggøre dine magneter med billeder på, er ved at lave kalendere, der er personlige. De er meget nyttige, da du alle dine planer kan skrives ind. Herefter kan du hænge kalenderne op, ved hjælp af magneterne.

Hvilke egenskaber har magneter?

Når du beslutter dig for, hvilke der er bedst for dig, du kan vælge mellem en masse fleksible og hårde magneter. Du kan også vælge mellem forskellige former og størrelser: runde, ovale, rektangulære eller firkantede magneter. Du bestemmer selv modellen som du ønsker at designe. Vi har magneter med fotos lige til din smag.

I de fleste hjem findes de, men de kan også bruges som gaver til virksomheder eller til events: personlige magneter til bryllupper, personaliserede magneter til barnedåb, personlige magneter til konfirmationer… De er en billig gave til dine gæster. I hver enkelt gave, kan du placere et billede fra begivenheden, datoen for begivenheden eller hovedpersonens navn.

Gennemse vores afsnit for at finde det produkt, der bedst passer til dine behov. Hvis du vil placere en stor ordre, har vi mængderabatter, så du kan købe personaliserede billige magneter. Du er kommet til det rette sted, hvis du vil købe personaliserede magneter.

Lav selv magneter med fotos på 5 minutter

På vores hjemmeside, er det nemmere end på nogen anden hjemmeside, at lave køleskabsmagneter med foto. Med vores online redigeringsværktøj, kan du nemt uploade alle de billeder du ønsker, tilføje dem til magneterne, fjerne dem igen og tilføje andre billeder. Du kan også tilføje tekst eller bare vælge et af vores designs, og så derefter tilføje billeder og tekst. På under 5 minutter, har du designet dine helt egne fotomagneter som du helt sikkert vil blive glad for, da de jo vil være personlige og designet 100% af dig. Desuden vil det være slut med at have et køleskab, med en kedelig hvis eller metalfarvet overflade, da du nu vil kunne fylde det med personlige køleskabsmagneter med billeder i alle former. Dit køleskab vil blive den nye billedbog i hjemmet!

Hvad er historien bag køleskabsmagneter?

Køleskabsmagneter har eksisteret siden 1960'erne, hvor de mest blev produceret i plastik i former som f. eks bogstaver og numre, så børnene i børnefamilier kunne øve sig på at stave og tælle. Dog blev køleskabsmagneter først patenteret i 1970'erne af en amerikaner med navnet William Zimmerman. Hans idé var at lave små magneter med tegneseriefigurer, der kunne bruges som noget dekorativt og brugbart, til f. eks at hænge en indkøbsliste op på køleskabet eller bare til at skabe lidt hygge på køleskabet, da det aldrig rigtig har været et pænt skab at have til at stå i køkkenet. I dag kan man få køleskabsmagneter i alle de former, størrelser og farver som man ønsker. De sælges i stor stil, og koster nærmest ingenting. Det nyeste af det nyeste er selvfølgelig personlige mangeter med billede til køleskabet. Find alle dine magneter her.