Magneter med billede

Lav personlige magneter med et foto eller logo

Personlige fotomagneter er en unik og original måde at personliggøre dine rum på og give noget særligt og unikt til dine kære. I vores online shop tilbyder vi et bredt udvalg af former og materialer, så du kan vælge den magnet, der passer bedst til dine behov og smag. Fra firkantede eller runde magneter til hjerteformede og rektangulære magneter tilbyder vi et bredt udvalg af muligheder, så du kan finde den perfekte magnet til dig.

Vi har også en række forskellige materialer at vælge imellem. Vi tilbyder personlige magneter i fleksibelt materiale, stift træ og stift gennemsigtigt akryl. Hvert materiale har sine egne egenskaber, og du kan vælge det materiale, der passer bedst til dine behov. F.eks. er personlige akryl magneter modstandsdygtige og holdbare, og de har også det originale udseende, fordi de er gennemsigtige. Mens personlige træmagneter giver et mere naturlig finish med et rustikt look. Hvis du foretrækker, at de er fleksible og tyndere, er fleksible personlige magneter det du skal vælge.

Det kan du bruge fotomagneter til

Personlige fotomagneter er perfekte til at dekorere døren til dit køleskab eller fryser med billeder af din familie, dit kæledyr eller dine yndlingssteder. Men begræns ikke deres anvendelse til kun at være personlige køleskabsmagneter. Du kan bruge dem i mange andre sammenhænge. Du kan f.eks. personliggøre magneter med billeder af dine kæledyr og placere dem i din bil eller på dit kontor for altid at have din hund eller kat til stede. Det eneste, du har brug for, er en metaloverflade at placere dem på.

Personlige runde magneter med fotos til køleskab

Du kan også lave personlige magneter med billeder af din familie og placere dem på køleskabet på dit kontor for at have en konstant påmindelse om de mennesker, du holder mest af: dine børn, dine venner, din mor eller far osv.

Desuden er personlige magneter fremragende som gave til begivenheder som bryllupper, barnedåb, konfirmationer og fødselsdage. De er en original og personlig detalje, som vil glæde dine gæster og give dem et varigt minde om den særlige dag. Du kan personliggøre hver magnet med fotoet af hovedpersonen i begivenheden og sætte datoen på, så det bliver en souvenir for livet. De kan også være en meget speciel gave til dine forældre, bedsteforældre eller nære venner, da det vil give dem mulighed for altid at have billeder af de vigtigste personer i deres liv.

Billige personlige magneter til virksomheder

Hvis du har en virksomhed, kan personlige magneter med dit logo være en god måde at promovere dit brand på. Du kan bruge dem som reklame ved arrangementer og messer eller endda som en gave til dine kunder. Personaliserede magneter er en effektiv måde at konsolidere dit brand i dine kunders bevidsthed på og få dem til at føle sig specielle og værdsatte.

Hvad angår mængder, behøver du ikke at købe en minimumsmængde, for i vores online shop kan du købe fra 1 stk. Men hvis du har brug for større mængder af matchende magneter, tilbyder vi mængderabatter, så jo flere matchende magneter du køber, jo mindre koster hver enhed. Det er derfor en god mulighed for at lave billige personlige magneter.

Personlige foto magneter i træ

Kort sagt er Wanapix personlige fotomagneter en original og sjov mulighed for at dekorere og personliggøre dit hjem, samt at give som gave ved arrangementer og som reklameelement for virksomheder. I vores online shop tilbyder vi et stort udvalg af former og materialer, så du kan finde den perfekte magnet til dig.

Lav selv magneter med fotos på 5 minutter

På vores hjemmeside, er det nemmere end på nogen anden hjemmeside, at lave køleskabsmagneter med foto. Med vores online redigeringsværktøj, kan du nemt uploade alle de billeder du ønsker, tilføje dem til magneterne, fjerne dem igen og tilføje andre billeder. Du kan også tilføje tekst eller bare vælge et af vores designs, og så derefter tilføje billeder og tekst. På under 5 minutter, har du designet dine helt egne fotomagneter som du helt sikkert vil blive glad for, da de jo vil være personlige og designet 100% af dig. Desuden vil det være slut med at have et køleskab, med en kedelig hvis eller metalfarvet overflade, da du nu vil kunne fylde det med personlige køleskabsmagneter med billeder i alle former. Dit køleskab vil blive den nye billedbog i hjemmet!

Hvad er historien bag køleskabsmagneter?

Køleskabsmagneter har eksisteret siden 1960'erne, hvor de mest blev produceret i plastik i former som f. eks bogstaver og numre, så børnene i børnefamilier kunne øve sig på at stave og tælle. Dog blev køleskabsmagneter først patenteret i 1970'erne af en amerikaner med navnet William Zimmerman. Hans idé var at lave små magneter med tegneseriefigurer, der kunne bruges som noget dekorativt og brugbart, til f. eks at hænge en indkøbsliste op på køleskabet eller bare til at skabe lidt hygge på køleskabet, da det aldrig rigtig har været et pænt skab at have til at stå i køkkenet. I dag kan man få køleskabsmagneter i alle de former, størrelser og farver som man ønsker. De sælges i stor stil, og koster nærmest ingenting. Det nyeste af det nyeste er selvfølgelig personlige mangeter med billede til køleskabet. Find alle dine magneter her.