Garanteret levering på Fars Dag

Hobby og spil

Det er tid til at have det sjovt!

Latter hjælper med at reducere stresshormoner. Og hvad er bedre end at invitere familie og venner hjem til dig, og spille spil sammen. Spis frokost sammen, dessert og derefter kan i spille de klassiske spil, i kender fra jeres ungdom. Du kan nu finde alle de spil du behøver, for at have sjovt hos Wanapix.

Vi har oprettet denne sektion med personaliserede hobbyer og spil for at gøre det nemmere for dig, og for at du kan designe alt det, du kan forestille dig. For hos os kan du tilpasse alt, helt ned til mindste detalje med dine yndlingsfotos, et banebrydende design eller en motiverende tekst.

De bedste spil til familien

Der er intet bedre end at hygge sig sammen med familien. Nu kan du igen bruge de lange søndage eftermiddage med mytiske brætspil. De gamle klassikere er tilbage og er en ideel måde at mindes din barndom på. Den store forskel er dog, at du kan designe brætspillene med billeder og andre symboler. Herunder kan du se et udvalg af de spil, der kan findes på vores hjemmeside:

  • Puslespil for hele familien: puslespil er elsket af både unge og gamle og har mange fordele for dens hjælp til at udvikle hjernen og koncentrationsevnen.
  • Ludo og Gåsespillet: De traditionelle spil som alle kender fra deres barndom. Vi har videreudviklet spillene, og nu er det muligt at tilføje billeder og dermed få en helt unik version af spillet.
  • Kortets magt: Hvor mange kortspil findes der i verden? Der er så mange og så mange forskellige, at det er umuligt at sige. Selvom 2 kortspil måske næsten er det samme, kan reglerne ændret en smule, og et nyt kortspil opstår. Du kan bestille et af vores personlige kortspil, og have det sjovt med dine venner. Dette er den originale måde, at bestille et kortspil på.
  • Domino, en anden klassiker: Udover at være meget underholdende er det en klassiker, som vi altid har ønsket at genopfinde ved at personalisere det. Nu kan du få et, der er designet af dig og til dig. Du vil aldrig nogensinde finde et lignende spil i nogle butikker.

Du kan finde mange flere spil på vores websted, der kan personaliseres med vores skabeloner. Hvis du foretrækker det, kan du dog uploade dit eget design og gøre det 100% personligt. Du kan også bare uploade et par billeder, og tilføje til vores allerede designede skabeloner.

Hobbyer, et anden måde at finde den ideelle gave på

I denne sektion finder du også de bedste gaver, som du kan give til hvem som helst baseret på deres hobbyer. Dette er et meget vigtigt aspekt at tage i betragtning, hvis du ikke ved, hvad du skal give. Er han/hun sportsudøver? Er han/hun kok? I så fald skal du tænke på en gave, der både er praktisk, og som giver ham mulighed for at nyde sin hobby.

Vi har alt, hvad du har brug for, så du kan overraske stort set alle. Du skal blot vælge det produkt du ønsker og personalisere det på en eksklusiv og original måde. Vi er sikre på, at du vil få success med din gave.