Personligt vendespil med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Indeholder 48 brikker (24 par).
  • Vælg form: rund eller firkantet brikker.
  • Hver brik er 6 cm. bred.
  • Vælg karton eller stofpost.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Beskrivelse

Vendespil

Et klassisk spil som altid falder i god jord er vendespil til børn. Vores består af 48 økologiske papbrikker (24 par), men med det særlige, at du kan designe dem til din smag med dine yndlingsbilleder eller med et smukt design.

Du skal bare vælge de 24 fotos, du vil have i dit spil, og du vil modtage de 48 brikker, svarende til 24 stik.

Designet er valgt af dig, så du kan tilføje billeder af de små i familien, af dine yndlingsskuespillere og skuespillerinder, af din familie og venner eller af tegneseriefigurer... Uanset hvad du gør, vil der ikke være et andet memoryspil som dit. Brug eftermiddagen med familien og nyd dette sjove spil for hele familien.

Økologisk produkt

Både spilbrikkerne og papkassen (i tilfælde af at du vælger at modtage spillet i en kasse og ikke i en pose), er lavet af økologisk pap. Delene og kassen opfylder kravene til PEFC- og FSC-certificeringer.

Materialerne af produktet, er af oprindelig produkter fra skove certificeret af PEFC og FSC, der forsikrer forbrugerne om, at de køber produkter fra bæredygtigt og ansvarligt forvaltede skove. Ved at vælge PEFC kan købere hjælpe med at bekæmpe ulovlig træfældning.

PEFC / FSC