Personligt vendespil med billede

spil
142 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 54 min.

Form
Packaging
Detaljer
 • Størrelse: 6 cm (bredde) x 6 cm (højde) x 0,2 cm (tykkelse)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Indeholder 48 brikker (24 par).
 • Vælg form: runde eller firkantede brikker.
 • Hver brik er 6 cm. bred.
 • Vælg kartonæske (16x16 cm.) eller stofpose.
 • ID: #3337-78450
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personligt vendespil

Memory spil er et spil som du sikkert kender fra din barndom eller dine unge år og har spillet meget.. Hvis du ikke kender og måske aldrig har spillet det før, så vil vi herunder forklare dig, hvad det går ud på. Før vi begynder at forklare det, skal du vide at det er et fantastisk spil og godt til nyttigt til at træne og fremme opmærksomheden, hukommelsen og forståelsen for de små og de ikke så små.

Et så simpelt spil som et personligt huskespil, der hjælper med at træne hukommelsen og lære ny viden om de forskellige dyr, planter, ord eller andre ting, hjælper med at udvikle sprog og ordforråd.

Vores huskespil for voksne og børn har en særlig funktion, der gør det helt specielt, og det er, at du kan tilpasse og personliggøre det efter dine ønsker. Spillet udgøres af 48 økologiske papbrikker (24 par), og du kan designe dem med dine yndlingsbilleder eller med et design efter eget valg. Dit vendespil med billeder kan nu designes hos os.

Det eneste du skal gøre, er at vælge, hvordan du vil designe hvert par eller stik. Du kan vælge 24 forskellige billeder, kombinere billeder med billeder af dyr, superhelte eller andre motiver du måtte finde på.

Du vælger selv designet, du kan sætte billeder af de små i familien, dine yndlingsskuespillere, familie og venner, tegnefilm, prinsesser, pirater... Uanset hvordan du gør det, vil der ikke være noget andet Memory spil som dit.

Du tilpasser selv vendespil, og så sørger vi for at trykke det på de 48 brikker (24 par). Du kan også vælge formen på dine memory brikker. Vælg mellem rund og kvadratisk. Du kan også vælge, om vi skal sende spillet til dig i en miljøvenlig papkasse eller i en stofpose. Dit huskespil, vil være det smukkeste, mest unikke der findes..

Personligt vendespil med billeder

Hvad er et memoryspil og hvordan spiller man det?

En memoryspil er et super sjovt spil, som vil glæde og underholde de yngste men også de ældste i husstanden.. Det er et spil, hvor vi skal finde parrene mellem en række kort, der er lagt med billedsiden nedad på bordet.

Hvis de personer, der skal spille er yngre, anbefaler vi at man bruger færre par for hvert spil man spiller. Når de bliver ældre, kan man begynde at tilføje flere par til spiller, og derved øge sværhedsgraden af det. Kort sagt, anbefales det at gøre spillet mere kompliceret afhængigt af deltagernes alder.

Desuden er det er spil som du kan spille alene men også i grupper, idet det anbefales at være mellem 2 og 6 personer. Ved hver tur vender spilleren, hvis tur det er, to kort op for at forsøge at danne et par af identiske billeder. Hvis billederne er forskellige, lægges de tilbage med billedsiden nede og den næste spiller får lov til at forsøge at finde et par. Hvis billederne er ens, beholder han/hun det par, han/hun har dannet. Den spiller med flest par, vinder spillet.

Fra hvilken alder kan man spille vendespil?

Det er et spil for alle aldre,. Det vil sige at alle fra de yngste til de ældste i huset kan være med. Fra ca. 20 måneder og opefter kan du begynde at introducere spillet, men du skal ikke forvente, at de gør det rigtigt første gang.

Personligt vendespil med billeder

Allerede ved 24 måneder begynder man at se, at opmærksomheden og hukommelsen bliver bedre, og at de små begynder at finde de første par i de mest simple huskespil. Det er aldrig for tidligt at introducere lege af denne slags, men vi skal huske, at når vi ser at den lille keder sig eller bliver træt af at lege, er det bedre at stoppe og fortsætte en anden dag eller på et andet tidspunkt i stedet for at tvinge den lille til at lege. Vi ønsker, at de skal more sig, uden at blive frustrerede.

Brug de hyggelige eftermiddage i selskab med hinanden og med dette sjove spil. Det er en fantastisk mulighed, for at samle hele familien om have det sjovt.

Hvorfor er det godt at spille vendespil?

Memory-spil har mange fordele, herunder:

 • Fremmer de grundlæggende kognitive processer af: hukommelse, opmærksomhed og forståelse.
 • Det fremmer udviklingen af det mundtlige sprog, hvilket gør det muligt for os at bruge det ordforråd, der er relateret til de billeder, der er i vores vendespil.
 • Faciliterer og hjælper børn og ikke så små børn med at fokusere på en aktivitet og lærer dem at koncentrere sig om det, de laver og lærer.
 • Det er også ideelt for folk med en sygdom, der påvirker deres evne til at huske ting, f.eks. folk med begyndende senil demens. Når vi øver det hjælper vi med at træne og arbejde med vores hukommelse, så hukommelsestabet går meget langsommere.
 • Brætspil hjælper os med at få den evne til at lære regler og forstå, at vi skal følge dem for at spille korrekt og have det sjovt og hyggeligt.
 • Og blandt andet hjælper det også med at arbejde med at acceptere frustration, når børn taber i spillet. Man kan ikke altid vinde, og som i alle andre spil hjælper det os til at forstå det på en mere nemmere måde.

Er du klar til at spille vendespil med familien og hygge dig?? Opret dit design på vores hjemmeside, og så sørger vi for at gøre dine idéer til virkelighed!