Personligt vendespil med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Indeholder 48 brikker (24 par).
  • Vælg form: runde eller firkantede brikker.
  • Hver brik er 6 cm. bred.
  • Vælg kartonæske eller stofpose.
se merese mindre
Vælg en mulighed:
runde
141,93 kr.
runde
firkant
141,93 kr.
firkant
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

14/03/2021

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

09/04/2021

Sjove varer til gode priser! Min datter ville meget gerne give sin far en superhelte-kappe, og da jeg googlede kom i frem :-) Det var nemt at lave produktet, og det lever op til mine forventninger i forhold til prisen. Leveringen var hurtig - og nu glæder vi os bare til at give gaven!

Maja (Helsingør)

29/09/2021

Beskrivelse

Vendespil

Et klassisk spil som altid falder i god jord er vendespil til børn. Vores består af 48 økologiske papbrikker (24 par), men med det særlige, at du kan designe dem til din smag med dine yndlingsbilleder eller med et smukt design.

Du skal bare vælge de 24 fotos, du vil have i dit spil, og du vil modtage de 48 brikker, svarende til 24 stik.

Designet er valgt af dig, så du kan tilføje billeder af de små i familien, af dine yndlingsskuespillere og skuespillerinder, af din familie og venner eller af tegneseriefigurer... Uanset hvad du gør, vil der ikke være et andet memoryspil som dit. Brug eftermiddagen med familien og nyd dette sjove spil for hele familien.