Personlig gave til ham


Originale gaver til mænd

Der er ikke noget bedre, end at give særlige gaver til en person, der er begejstret. I denne sektion, har vi samlet nogle af de produkter som specielt mænd vil kunne lide. Alle vores produkter er mulige at personalisere. Det betyder at du vil have mulighed for at designe dem med billede, design, med tekst eller søde beskeder.

Hos os finder du et bredt udvalg af produkter, hvilket vil sige at du kan finde noget til enhver pris. Alt fra billige gaver til mænd, til en pris på mindre end 75 kroner, til andre produkter med en højere pris. Vi tilpasser os til alle prislejer, så alle kan være med. På samme tid gør vi alt for, at kvaliteten er i top så du kan overraske ham, der skal modtage gaven.

Personaliseringen giver dig mulighed for, at kunne designe gaven helt efter eget ønske. Desuden kan den designes til modtageren af gavens smag, så han bliver endnu mere overrasket. Hvis det f. eks er en: nørdet mand, kan du lave en nørdet gave med billedet fra en film eller et videospil. Hvis han er romantisk, kan du lave romantiske gaver til mænd. Du kan lave og designe, alt hvad du kan forestille dig.

Hvad skal jeg give i gave til en mand

Alder kan være en nøglefaktor, når man leder efter originale gaver til mænd. Det er ikke det samme at give en gave til en på 30, som det er at give en på 75 år en gave. Herunder vil vi give dig nogle gaveideer til mænd:

Gaver til unge mænd

Vi tror på at man kan være ung hele livet, da det hele kommer an på ens væremåde og attituden på personen. I det følgende afsnit har vi dog valgt at fokusere på et aldersinterval for gaver til mænd i 40 års alderen.

Vi anbefaler især de gaver, der kan være gavnlige til daglig brug. På den måde finder du en praktisk gave, der passer til fødselarens smag. Krus, personaliserede ølglas eller mobil etuier er nogle af de nyttige produkter. Alle disse produkter kan tilpasses til din smag, med de fotografier ellers designs som du ønsker.

Personaliseret ur som gave til en mand

Gaver til mænd på 40 år

40ende er en alder, hvor man begynder at nyde godt af den mere modne fase i livet. Det taget i betragtning, er gaveideer som ure, mobil covers, hjelmposer eller køkkenforklæder gode gaver.

Hvis fødselaren er far, så kan gaven designes med en tekst som “Verdens bedste far” eller med billeder af hans børn. Design en gave, der vil begejstre ham..

Gaver til mænd på 50 år

At fylde 50 år er noget særlig for enhver person. Det normale er at gøre noget stort ud af det, og holde en50 års fødselsdag. Hvis du ikke ved, hvad du skal give i gave til mand på 50 år, så kan du tage et kig på de førnævnte gaver. Du kan også kigge på vores kuglepenne med indgravering, eller vores klassiske ure til mænd. Disse gaver er normalt værdsat til fødselsdage eller til andre begivenheder.

Vores albums og billedbøger er også en rigtig god gave til fejringer af denne slags. En billedbog er en gave, der skaber begejstring og måske endda rører fødselaren. I billedbøgerne kan i samle billeder, fra de første 50 år af fødselarens liv, så det nærmest føles som en rejse gennem livet.

Gaver til mænd på 60 år

Hvis personen er60 år, kan han være Farfar eller Morfar. Vi har også gaver til bedstefædre, så du kan finde den perfekte gave til din ham. Den Personaliserede historie “Min Bedstefar” er en af de produkter der begejstrer, fordi bedstefar vises sammen med sine børnebørnene i en smuk historie.

Træblokke og billeder på lærred i forskellige materialer, er også unikke gaver på fødselsdage. På sådan en gave, kan du tilføje de billeder du ønsker og udødeliggøre dem.

Personaliserede ølglas med navn til mænd

Gaver til mænd på 70 år

Til de 70 år kan historien om ”Min bedstefar” som allerede nævnt være en perfekt gave. Men et blødt og varmt personaliseret tæppe, er også en mulighed. I kan personaliserede det med familiebilleder, eller med fødselarens yndlingsbilleder. På den måde sørger i for, at han aldrig fryser, når han hygger på sofaen med en film. I kan også overveje, om sokker, et halstørklæde eller en T-shirt med billede, vil falde i god jord hos ham. Der findes et væld af belædningsgenstande som en herre i sin bedste alder, vil elske at gå rundt med.

Hvad giver man manden der har alt?

Du kender det sikkert alt for godt.. Det er ved at være hans fødselsdag, Fars dag eller jul og han siger at han ikke ønsker sig noget. Det plejer at være det typiske svar for mange mænd, eller at de bare ønsker sig undertøj, eller noget andet kedeligt som de altid kan bruge. Du synes sikkert ikke det er så spændende, igen at skulle købe et par sokker til fødselsdagsgaven, eller til julegaven. Du overvejer det sikkert lidt og tænker, "Nej nok skal være nok". og begynder at tænke over en gave til manden, der har alt. Hos Wanapix har vi masser af forskellige gaver, der vil passer perfekt, til ham der har alt. Du kan for eksempel overveje, om du skal lave ham et par personlige sokker, et ølglas med billede, et personlige forklæde, hvis han elsker at købe lave mad. Hvis han elsker ure, eller bare ikke har et ur, kan du personalisere et armbåndsur med et billede af jer som par, eller måske med et billede af jeres børn. Sidst men ikke mindst, kunne det også være en hel pakke af personlige produkter, hvor der er billeder og navne og designs som han elsker. Uanset hvad, vil du sagtens kunne finde et eller andet som vil passe til hans smag så du kan give en gave til manden der har alt.

Vi kan uddybe yderligere, på vores gaver til en mænd. Hvis manden f. eks er lærer, har vi gaver til lærere, til soldater, læger eller advokater, osv.. Med det rette design, er næsten enhver gave egnet til personen der skal fejres, uafhængig af alder og type af person.

Gavesæt til mænd

Gavesæt med flere produkter er bedre, synes du ikke? Afhængig af smag kan du lave en personlig gavekurv, med de produkter som du ved at han kommer til at bruge til dagligt. F. eks: En kaffekop, mobil etui, en personaliseret nøglering og en musemåtte. Det hele med et design, der passer til hans smag, fritidsaktiviteter, alder og det som han bedst kan lide.

Et produkt kan have mange forskellige designs. Afhængig af dato, kan du tilpasse det og gøre det mere romantisk, mere festligt eller mere juleagtigt. Se vores udvalg af produkter, og vælg de artikler, du mener der kan begejstre ham mest. Når du modtager gaverne, kan du lægge dem i en gavekurv og give det som en stor gave. vi er sikre på, at han vil elske din gave.

Indgraveret kuglepen med navn som gave til mænd