Personlige billige gaver

Billige gaver

Du kan få en god gave uden at skulle bruge en masse penge. Hvis du ønsker at købe billige gaver online, er du kommet til det rette sted. Vi har et bredt udvalg af personaliserede produkter, der passer til alle budgetter.

Hundredvis af produkter, som du kan designe helt efter din smag, ved at vælge en af vores skabeloner. Hvis du foretrækker det, kan du også uploade dine egne billeder eller designs og skabe billige gaver online.

Nedenfor giver vi dig nogle billige gaveideer, som du kan give til jul, fødselsdag, jubilæum, årsdag, valentinsdag... Eller bare fordi, du har lyst til at give en gave.

Billige gaver til børn

De små er som regel tilfredse med lidt. De er underholdt af alt og nyder at lege. Vi har billige gaver til piger og drenge, som de vil blive underholdt med i timevis.

Bamser at kramme med, bøger til at tegne i. Måske kunne et sjovt puslespil også være en god gaveidé til dit barn, eller til det barn som du skal give en gave til. Vi har store puslespil og små puslespil, så du kan vælge det antal brikker, der passer til alderen på barnet. Vi har mange forskellige ting og gaver, som de vil elske og aldrig vil kunne finde på at skille sig af med.

Vi har også billige gaver til børnefødselsdage. Du kan personalisere nogle af vores varer og give dem til de små som et minde om fødselsdagen.

Billige gaver til kvinder

Vores billige gaver til kvinder er perfekte, fordi selv de mest krævende kvinder vil blive glade for gaven. Det er produkter, der på trods af deres lave pris har en fantastisk kvalitet og finish.

Vi har billige gaver til mødre, veninder, unge mennesker... Små gaver som de kan have på i deres hverdag eller som dekoration til hjemmet eller kontoret. Tilføj din personlige stil ved at vælge et flot design.

Overrask dem på særlige datoer, og lav unikke gaver, som de kan beholde for evigt.

Billige gaver til mænd

Hvis du er på udkig efter billige gaver til din kæreste, har du mange ting at vælge imellem. Tilpas dem efter din smag og skab en unik og anderledes model. Du kan tilpasse den med et fodboldholds logo, hans yndlingssuperhelt, hans navn...

Billige gaver til kvinder

Du kan overveje lidt af hvert, hvis du har behov for at give en billig gave til kvinden i dit liv, eller til en anden kvinde, der skal modtage en gave. Elsker hun for eksempel en eller anden serie for damer, så kan du overveje at give en nøglering med et personligt motiv, der passer til serien og som samtidig viser hvor stor en fan hun er.

Du kan også overveje, om det måske skal være en billig gave, der kan deles med hele familien. Måske er et brætspil eller et personlig kortspil noget, der er godt at give i gave. Grunden til dette er netop, at hele familien kan gøre brug den personlige spillegave. Du kan finde gaver i alle prisklasser, og i dette tilfælde har vi de helt billige gaver, der passer perfekt til kvinder og damer

Billige gaver til ham

Hvis sønnen eller manden i dit liv har fødselsdag, så skal du selvfølgelig også have fundet en gave til ham. Nogle gange er ens rådighedsbeløb ikke så stort på grund af udforudsete udgifter, eller fordi man har festet lidt for meget i den indeværende måned. Derfor kan det være at du leder efter billige gaver til ham, for ikke at vælte budgettet mere, end det allerede er.

Hvis din mand elsker øl. Så kunne et ølglas med gravering, være en god og billige gave som han ville sætte pris på at få i gave. Vi sælger de billigste personlige ølglas på markedet. En anden billig gave til ham kunne være en tegnebog i kunstlæder eller en indgraveret kuglepen. Fælles for alle gaverne, er at de er billige men samtidig personligt og af højkvalitet. Han vil elske de gaver som du finder på at at give.

Er den personlige billige gave til din søn, så kan du give ham et par sjove sokker, nogle personlige plektre hvis han spiller på guitar. Er han gamer så kan en T-shirt med fortnite måske være det, han vil elske at få i gave.

Billige gaver til hende

Er du træt af at give de normale gaver som foreksempel læbestift, make-up, kjoler og andre ting, så kunne en personlig billig gave være perfekt til hende. Overvej hvad hun har af hobbyer og design så en personlig gave ud fra dette. Elsker hun fodbold, ja så kan en T-shirt med hendes holds logo være perfekt. Er hun derimod til bjergbestigning kunne du give hende en personlig drikkedunk eller et krus, der nemt kan hænges på en taske, så den ikke fylder indeni tasken. Find den bedste billige gave på vores hjemmeside i dag.

De er også ideelle til at spille Secret santa med dine venner, fordi du får en kvalitetsgave, selvom du ikke betaler ret mange penge.

Hvor meget giver man for i gave?

Det er svært at sige, hvor mange penge man som regel giver for, da det kommer an på flere forskellige ting. Er du og din familie fra en familie, der har mange penge mellem hænderne, eller fra en familie der ikke har så mange penge. Desuden kommer det også an på lejligheden. Det er for eksempel normalt at give en dyr gave på 1000-3000 kroner til en konfirmation imens man på almindelige fødselsdage, normalt giver for 300 kroner. Det kommer 100% an på lejligheden, men også på ens familie og det rådighedsbeløb som man har, at høre godt med.

Det er tanken der tæller

Husk at du aldrig skal føle dig dårligt tilpas, over ikke at have givet en dyr gave, eller en gave, der koster lige så meget som nogle af de andre gæster, der er med til den samme begivenhed som dig. For det er altid tanken, der tæller. Det vil sige at man altså sagtens kan give en billig personlig gave og føle, at man har givet en god gave. Desuden kan en personlig gave betyde meget mere, end en dyr kedelig gave fra Magasin. Det viser nemlig, at du har brugt til at på at lave gaven, designet og tilføjet de små personlige detaljer som man ikke finder på andre produkter. Vi gentager os selv igen : Det er tanken der tæller!.