Personlig Puzzle Block

puzzle block
114 kr.142 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 17 timer 5 min.

Model
Finish
Farve

Detaljer

 • Størrelse: 13 cm (bredde) x 11 cm (højde) x 1,5 cm (tykkelse)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Dele kompatible med LEGO-klodser
 • Anbefalet alder: 5 år og opefter.
 • Antal brikker: 49 (39 store rektangulære brikker, 10 små firkantede brikker).
 • Mål for de store rektangulære dele: 32x11x15 mm. Størrelse på små firkantede brikker: 11x11x15 mm.
 • Kan personliggøres på 1 side ved direkte tryk.
 • ID: #16165-569010
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Vi præsenterer en af de mest originale produktfamilier på vores hjemmeside. Det er produkter, der består af brikker, der er kompatible med LEGO-klodser, men med forskellige modeller, materialer og muligheder. Herunder forklarer vi forskellene mellem produkterne i denne familie: Puzzles Block og Mosaic Puzzle:

Puzzle Block: en "mur" af blokke, tilpasset med dit foto

Vi elsker alle at have et godt indrettet hjem, hvor vi kan hygge os og tage os af selv de mindste detaljer på vores dekorative genstande. De fleste har forskellig smag, når det kommer til indretning. Nogle mennesker er glade for den nordiske indretning, hvor der bruges naturligt træ og mange lyse farver, mens andre er til noget mere elegant og sofistikeret. Der er skam også folk, der bedre kan lide noget muntert og sjovt, der i sidste ende giver en mere afslappet og hyggelig indretning til hjemmet.

Hvis du er til den sidste slags boligindretning som vi nævnte, vil dette produkt blive til en af dine favoritter til indretning af boligen. De nye Puzzle Blocks, der er lavet med Brikker kompatible med legoklodser. Med dem kan du forevige dine yndlingsbilleder på den mest originale og sjove måde. De fås i tre forskellige farver rød, gul og hvid og endda i naturligt træ så du kan vælge den, du bedst kan lide eller den, der passer bedst til din boligindretning.

Det har flere brikker, som du kan samle og skille ad, så du kan skabe en superoriginal fotoramme. Du kan vælge at modtage puslespillet adskilt, så du kan lege med at samle det, så snart du modtager det. Eller du kan modtage puslespillet allerede samlet, hvilket er ideelt, hvis du vil give det til nogen som gave, allerede samlet, eller hvis du vil have det som en dekorativ fotoramme. Uanset hvad du vælger, er vi sikre på, at det ikke vil efterlade dig ligeglad, det vil være perfekt.

Hvis du har små børn derhjemme, eller hvis du er vild med LEGO-klodser, bliver det her sjovere end nogensinde, da de vil have meget sjov med at kombinere og samle figurer, slotte og borge, hvor de kan inddrage dele af brikkerne fra det foto, du har valgt.

Blok af brikker kompatible med legoklodser

Gør din Puzzle Block personlig med dine yndlingsbilleder

I denne sektion finder du en masse designs, der er skabt til at tilpasse din Puzzle Block meget nemt, du skal blot ændre navnene, uploade billeder, ændre sætninger eller hvad du vil. Du kan hurtigt og nemt ændre designet for at gøre det helt dit eget.

Og hvis du ikke finder et design, der passer perfekt til dig, eller som passer til det, du havde i tankerne, skal du ikke være bekymret, for hos Wanapix kan du også skabe din personlige Puzzle Block fra bunden. Med vores online redigeringsværktøj kan du uploade dit eget design eller lave det direkte ved at tilføje sætninger i forskellige skrifttyper, uploade flere fotos for at lave dem som en collage, eller hvad du nu foretrækker. Et univers af personlig tilpasning er kun få klik væk.

Dine børn vil blive forbløffet og vil nyde den nye personlige Puzzle block . Fordi de også vil kunne bruge den sammen med deres yndlingslegetøj, da brikker, der passer sammen med legoklodser vil give dem mulighed for at have det sjovt med den nye fotoramme, som du har valgt og personliggjort af og til dig. Eftermiddage med leg bliver sjovere end nogensinde før.

Vælg din Puzzle Block med plastik- eller træbrikker

Når du laver din personlige Puzzle Block, kan du vælge, om du vil bestille den med plastik- eller træbrikker. Plastbrikker er de mest almindelige og populære til denne type af puslespilsblokke. Hvis du derimod ønsker en mere original og overraskende løsning, kan du vælge træbrikker. Da brikkerne er lavet af naturligt træ, er hver enkelt brik unik med sin egen årring og forskellige mønstre, og formerne kan variere meget lidt mellem de enkelte brikker (men passer altid sammen).

Med denne type af træbrikker er det vigtigt at passe på, at de ikke bliver våde, og undgå at lade dem stå på steder med meget fugt (det er jo træ!). Desuden skal man for både træ- og plastikbrikker undgå at lade puslespilsblokken stå på steder med direkte sollys i længere tid, da direkte sollys kan påvirke og afblege det personaliserede område af vores Puzzle Blocks uanset om det er træ- eller plastikmodellen.

Vælg mellem brikker af plastik eller naturligt træ

Et originalt og sjovt produkt med et væld af funktioner

Med vores Puzzle block er sjov garanteret. Det er et enkelt produkt, men vi kan give det forskellige anvendelsesmuligheder.

 • Dekorativt element: Når du modtager Puzzle Blokken er alle klodserne adskilt i en lille spand. Derefter skal du igang med at samle den og finde ud af, hvor du gerne vil have den til at stå: Det kan for eksempel være på natbordet, på din bogreol, i stuen... Du kan flytte den rundt som du vil. Det vil være et element, der ikke vil gå ubemærket hen blandt dine gæster.
 • Sjovt spil: Da den har dele der passer sammen med LEGO-klodser, giver den en masse leg, og du kan kombinere brikkerne med dine børns legetøj.
 • Brug det som et puslespil: Som navnet antyder, er "Puzzle Block" ikke andet end et puslespil lavet af klodser, og vi kan have det sjovt med at samle og skille det ad så mange gange vi vil, og endda lave forskellige kombinationer for at se, hvordan det ville se ud, hvis vi byttede om på ansigter, kropsdele osv. på et foto.

Et enkelt produkt med 3 muligheder for sjov og leg, nu skal du bare lade fantasien få frit løb og skabe det perfekte design til dig eller dine børn. Vælg den farve, de bedst kan lide, eller den farve, der passer bedst til indretningen af dit hjem, og så sørger vi for, at det ser PERFEKT ud.

Gør din Puzzle Block personlig med dine yndlingsbilleder

Mosaic Puzzle: samle en personlig puslespil lavet med klodser, der kan monteres på en base

Er det et puslespil? et hjernevridderspil? et spil med byggeklodser? en ramme med et billede? Et mosaik puslespil? Det er alt dette på en og samme tid

Dette produkt er både unikt og anderledes. Det består af et sæt hvide klodser, der er kompatible med LEGO Duplo klodser, og som kan sættes sammen på en grøn plade, som du modtager sammen med din bestilling. Blokkene placeres og sættes sammen som et puslespil for at samle det endelige foto eller billede. Puslespillet er personligt, så du bestemmer selv, hvilket billede der skal være på dette mosaic puzzle.

Brikkerne har 4 mellemrum, og den øverste del er glat, da det er her, det personlige billede, som du har sendt, da du bestilte din ordre, vil blive trykt. Delene er fremstillet af meget modstandsdygtig plast. Og de er større end de klassiske standard LEGO brikker. De er kompatible med LEGO Duplo klodser, så de har samme størrelse og er velegnede til at små børn, kan lege med dem.

Mosaik puslespillet og de muligheder der er

Denne originale og interessante gave, har flere forskellige anvendelsesmuligheder, som for eksempel:

Saml et puslespil. Du kan lege med at samle puslespillet, og konceptet minder meget om at samle et klassisk puslespil. Forskellen er, at du samler et klassisk puslespil på et bord, mens å et mosaic puzzle lægges på en særlig plade, hvor brikker efterfølgende lægges der, hvor de hører til. Når de er lagt på denne plade, kan brikkerne ikke bevæge sig, og er ligesom lagt fast, så de ikke flytter sig.

Opfind kreative spil. Et mosaik puslespil, kan være et sjovt spil. Du kan ikke kun tilføje et foto for at gøre mosaikpuslespillet personligt. Du kan også gøre det personligt ved at sætte et bogstav på hvert stykke for at lave et spil med ord. Du kan også overveje, om du skal lave noget så sjovt, som et spil med børneansigter, eller måske endda noget med forskellige former, dyr, genstande osv. med brikkerne. Vær kreativ!

At spille ved at kombinere med andre klodser. Mosaikpuslespillet har dele, der er kompatible med LEGO Duplo klodser. Så hvis du allerede har klodser af samme størrelse, kan du kombinere dem og skabe sjove konstruktioner. I kan lege som familie eller bare de små og bruge pladen som base til at bygge huse, bygninger, bjerge ... og du kan afslutte kunstværket med de dele, der indeholder det personlige foto.

Dekorativ fotoramme. Ligesom i bogreolen i stuen sætter du billedrammer med et foto indeni, hvorfor ikke gøre det mere originalt? Mosaikpuslespillet kan, når det er samlet, placeres på siden som en dekorativ fotoramme. Det er ideelt til børneværelser, da dets stil gør det til en mere børneagtig ramme. Og når du har lyst, kan du skille den ad, samle den igen, lege med andre klodser osv.

Personligt Mosaic Puzzle med billede

LEGO® er et varemærke tilhørende LEGO Group of Companies, som ikke sponsorerer, autoriserer eller støtter dette websted.