Billede på lærred

#{{ product_article_id }}
antal:
 • Størrelse: {{ article_size }}
 • Foto på lærred af høj bomuldskvalitet.
 • Halvblankt finish.
 • Monteret på træramme.
 • Sendes i sikker embalage.
 • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk.
 • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
Relaterede produkter
Meninger
Google Reviews

Alt er perfekt. Service, levering og produkter. Tak for et fantastisk køb!

Anna (Holbæk, Sjælland)

Hurtig og effektiv service! Jeg har kun været tilfreds.

Freja (Aalborg, Nordjylland)

Fin service og rimelig hurtig levering. Meget tilfreds med alt.

Mikkel (Hørsholm, Hovedstaden)

Beskrivelse

Informationer der kunne interessere dig

 • Sammensætning: 100% bomuld 340 g/m2.
 • Ridsefast lærred. Vandafvisende materiale
 • Sikker emballage. Alle fotolærrederne sendes i særlig emballage, for at de ankommer i perfekt stand, til dit hjem.
 • Trykt med UVI-blæk, der modstår sollys i 5 år.

Personaliseret fotolærred

en af de smukkeste og mest intime måder at dekorere et hjem eller kontor på, er gennem fotografier. Saml alle dine yndlingsfotografier og omdan dem til smukke fotolærreder. Vi tager os af resten.

Print af billeder på fotolærreder laves i højeste kvalitet, og ydermere monterer vi det på en ramme af fyrretræ 3x2 cm. Det er en meget original gave, der tilfører et personligt og anderledes præg, uanset hvor du hænger det op.

Hvordan laver man et personaliseret fotolærred

Vores standard billede lærred er en af de bedste ting, du kan dekorere en væg med. Ydermere har du mange størrelser og former at vælge imellem, så du kan bestille det, der passer bedst til dine behov: Personaliserede rektangulære billeder på lærred., personaliserede firkantede billeder på lærred og panoramiske. Vælg størrelse og form til det, der passer bedst til din væg. Den panoramiske model, anbefaler vi specielt til stuer og soveværelser.

Det er nemt at designe, du skal bare vælge det billede du ønsker at forvandle til et lærred. Det kan bruges som en flot gave, hele året rundt, til hvilken som helst person, da vi alle kan lide fotografier og endnu mere, hvis gaven er fra en som du elsker.

På vores hjemmeside, kan du finde dit billige lærred med billede, uden at gå ned på kvalitet, takket være de gode tilbud vi har. Så du kan dine malerier og lærreder op, hvilket som helst sted i hjemmet eller på kontoret.… Hvor end du vil! De er en garanti for en flot dekoration, der vil holde længe.

væg med lærred og billede

Triptykon billeder til stuen

Du kan placere den hvor du vil, men vi anbefaler dem især i stuer. I denne type rum, kan du gøre det til en fremtrædende del af stuen. Billederne vil fuldende din væg på en måde på en måde som et normalt maleri, aldrig ville gøre.

Gennem tilpasning og personalisering kan du få det til at passe ind i stuen. Det kan være minimalistisk, med et landskab, et familiebilleder.. Lige præcis det du vælger så det passer ind med resten af elementer i din stue.

Et andet sted du kan hænge malerier op, er i værelser, hvor du har en dobbeltseng. Det ser spektakulært ud på væggen og så kan det også ligne en form for speciel hovedgavl til din seng.

Kvalitetsgaranti

Tekstilprodukter mærket med mærket OEKO-TEX® garanterer, at alle deres komponenter opfylder de krav til kontrol samt tilbehør såsom nitter, knapper, lynlåse, mellemrum osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX® kvalitetsstemplet er harmløse for husen.

OEKO-certifikat

Lærredsbillede med billede at baby