Personligt visitkort med billede og navn

visitkort til 1 kr. / stk.
75 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 49 min.

Model
Finish
Detaljer
 • Størrelse: 8,5 cm (bredde) x 5,5 cm (højde)
 • Sælges i pakker med 100 enheder
 • Trykt på 300gr.
 • Matt, ikke belagt.
 • Hård plastboks til beskyttelse af kortene medfølger.
 • ID: #7473-1043
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Visitkort

Et af de væsentlige elementer i erhvervslivet, når det kommer til netværk, er visitkort af papir. De har den klassiske størrelse, så du kan have dem i din tegnebog, uden problemer. Derved kan du have dem med på farten, og give dem ud, når du har brug for det.

Vores visitkort er de klassiske af papir, der kan designes på en eller to sider, afhængig af dit ønske. De er billige visitkort, men af ​​høj kvalitet, da de er trykt i fuld farve med et meget professionel finish. Papiret er af 300 gram. når du modtager det, får du dine kort i en gennemsigtig plastikæske som gave.

Vi stiller forskellige visitkort designs til rådighed for hvert erhverv. Du skal bare vælge det der passer bedst til dig og give det et personligt touch med dit virksomhedsnavn osv. Der er designs fra det mest minimalistiske til det mere farverige og sjove. Du bestemmer helt selv, hvordan du ønsker at design dit visitkort.

Hvis du foretrækker det, har du også muligheden for at designe dit produkt fra bunden. Du har total frihed til at lade din fantasi bestemme, så du kan få et unikt tilpasset design til hver af kortene. Hver pakke indeholder 100 kort.

Sådan laver du visitkort

Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, skal du ikke bekymre dig, for med vores editor vil du se, hvor simpelt processen vil være. Inden du begynder at designe det, skal du huske på et par ting der vil hjælpe dig med at designe visitkort og gøre dem perfekte:

 • Fortæl folk hvem du er: du skal være klar over, hvad du vil formidle. På en sådan måde, at du viser, hvor vigtigt dit erhverv er. Afhængig af din industri, kan du vælge mere muntre farver og skrifttyper. Hvis du er fast besluttet på at vise seriøsitet, kan du altid gå med den mere klassisk stil.
 • Glem ikke dine kontaktinformationer: det er det vigtigste element på visitkort. De essentielle informationer må ikke mangle: Navn, Adresse, E-mail, telefonnummer.. Du kan også tilføje sociale netværk, hvis du bruger det.
 • Let læseligt: gør det nemt for din klient og vælg et klart design, hvor alle dine informationer vises rent. Undgå mørke mønstre og sort typografi.
 • Typografi: Brug ikke mere end tre forskellige skrifttyper på det samme kort, det giver en følelse af kaos. Less is more. Brug en klar skrifttype, der definerer din stil. Afhængigt af hvor afslappet dit kort er, kan du bruge en eller en anden skrifttype.
 • Billede eller logo: det er en måde for din klient at genkende dig ved første øjekast. Hvis du har et logo,så tøv ikke med at tilføje det, og jo mere visuelt jo bedre. Hvis du printer kortet tosidet, kan du også tilføje et større logo på en side og informationer på den anden side.

Visitkortstørrelse

Vores visitkort har en standard og rektangulær størrelse på 85x55 mm. En perfekt størrelse at have i din pung eller taske. På denne måde vil de have dine data ved hånden, når de har brug for det.

Originale visitkort

Du kan lave et med et ensidet design. Men hvis du virkelig vil have mest muligt ud af det, skal du printe det på to sider. På denne måde kan du lege med elementerne mere. Slip din kreativitet løs, og lav spektakulære designs, så dine kunder altid bliver hos dig.