Gaver til lærere

Bestsellere af gaver til lærere


Personaliserede gaver til lærere

I mange børnehaver og gymnasier er det tradition, at alle forældre sammen giver en gave til læreren, når skoleåret er omme. (I juni, ca.). Herunder vil vi give dig lidt ideer og forslag til gaver, der vil overraske og gøre læreren glad. Den mest populære gave, er en fotogave med billeder af alle børnene i klassen. Det kunne også være et fototæppe med tegninger lavet af børnene… Kun fantasien sætter grænser! Der er mange originale og personaliserede gaver. Nogle er billige, hvis du ikke ønsker at bruge så mange penge. Med konceptet “personaliseret” menes der at i kan designe produktet som i ønsker. Hvis i har lyst til at tilføje billeder at børnene separat, eller med lærere, så kan i gøre det. Hvis i kun ønsker navnene på hvert barn, eller tegninger, så er det også muligt.

Hos Wanapix, er vi specialister i gaver til lærere. Og det er fordi vi ved at originale gaver til lærere er en særlig slags gave, der kun søges efter i maj og juni, når skoleåret er ved at slutte. Det mest naturlige er at give en lille ting til læreren, specielt i de mindre årgange. Vores gaver er perfekte som originale gaver til børnehavepædagoger, børnehaveklasselærere og skolelærere generelt..

Disse gaver er de mest efterspurgte personaliserede gaver til lærere:

  • Krus til lærere, med billede, billede af klassen eller es sjovt design der relaterer sig til livet som skolelærer.
  • Forklæder og lærerforklæder, personaliserede med et design med navn på skolen eller navne på eleverne f. eks.
  • Billeder med underskrifter eller billeder af eleverne.
  • Tæpper til lærere, med billede, foto eller et originalt design..

Vi tror på at disse forslag er originale gaveideer til lærere i slutningen af skoleåret, eller endda til andre tidspunkter om året (som takkegave, fødselsdag, jul osv.

Forklæde til lærere

Gaver til lærere ifølge skoleår

Når du beslutter dig for, hvilken gave du vil give læreren, er det meget vigtigt, at du tager højde for, hvilken årgang dine døtre og sønner er i. Det vil sige alderen på børnene, som læreren har undervist i løbet af skoleåret. Det er ikke det samme at finde på en gave til en børnehavepædagog, der har ansvaret for børn på 1 år eller 2 år; som at give en gave til en underviser i sjette klasse eller i gymnasiet med ældre eller næsten voksne studerende. Gavens tone vil ændre sig meget, og den kan være meget mere barnlig og øm for børns lærere; og noget mere "seriøst" med en mindre barnlig tone for gymnasielærere.

Derfor vil du på denne side se, at vi også har oprettet en række kategorier til at foreslå gaver til lærere i henhold til årgang, opdelt i: vuggestue, børnehave, børnehave og folkeskole. Klik på den kategori, der svarer til dit barns årgang, og få en masse gaveideer.

Gaveideer til en lærer

Lad os se, hvad du synes om denne idé: Giv et tæppe, der er personliggjort med håndtryk på alle børnene i forskellige farver. Til dette kan hver mor eller far lade deres børn male hånden, og sætte et håndtryk på et stykke papir og derefter digitalisere det i JPG. alternativt kan der også tages et billede på mobil i fod belysning. Dermed kan alle hænder tilføjes til designet på tæppet. Det tager kun en mor eller far, der har et minimalt kendskab til at lave en collage med hænderne på alle eleverne.

Personaliseret krus med navn på eleverne som gave til lærere

Selvom det ikke er en gave for sig selv, anbefaler vi at tilføje et takkekort, med personaliseret tekst, navn på klassen, skoleåret eller hvad du nu synes lyder bedst. I vores onlinebutik har vi kort, der leveres sammen med den “rigtige gave”

For os virker gaverne fremragende og perfekte!! Og de er alle unisex, det vil sige at de både egner sig til mænd og til kvinder.

Alle lærere begynder næsten at græde, når de modtager en så personlig gave!

Lærere, undervisere, pædagoger, skolelærere, folkeskolelærer, lærervikar, teacher.. Det er lige meget hvad i kalder dem. Her finder i den rigtige gave til ham eller hende.