Boxershorts med eget billede

boxershorts
150 kr.
levering mellem 22-23. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 55 min.

Gummi farve
Detaljer
 • Størrelsesoversigt
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Boxershorts med elastisk linning for bedre pasform og komfort.
 • Farve på indersiden: hvid. Farve på topelastik: hvid eller sort, efter eget valg.
 • Materiale: 92% polyester / 8% EA.
 • Kan vaskes i vaskemaskine. Ikke egnet til tørretumbler.
 • ID: #16455-101694
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Størrelsesguide

Taljeområdet er fleksibelt og tilpasser sig til ens talje. Følg dog nedenstående vejledning for at vælge den rigtige størrelse.

Først skal du tage mål med et målebånd:

 • Omkreds af talje: Din taljeomkreds: Omkredsen omkring den smalleste del af din talje. Det passer sammen med det område, hvor elastikken øverst, hvor boksershortsene sidder.
 • Omkreds af hofte: Omkredsen på den bredeste del af dine hofter. Mål tages et par centimeter under taljen, hvor du ser den bredeste del af dine hofter..

Med den information du har opnået kan du vælge din ideelle størrelse i henhold til følgende tabel:

Størrelse Taljeomkreds (cm.) Hofteomkreds (cm.)
XS 63-70 73-80
S 70-77 80-87
M 78-85 88-95
L 86-93 96-103
XL 94-101 104-111

Den viste størrelse kan variere en smule på grund af materialets elasticitet og håndsyning.

Personlige boksershorts stoerrelsesguide

Personlige boxershorts

Ønsker du at give en gave til en ven, partner, bror eller endda til din far?? Vi har alle været i tvivl på et tidspunkt i vores liv, når vi skulle give en gave, og fik købt noget som vi egentlig ikke vidste, om personen, der skulle modtage gaven ville kunne lide den. Desuden kan det også være en hovedpine at skulle give en gave til ham, afhængigt af den enkelte mand, hans personlighed og smag. Vi ønsker at gøre det nemt at finde den perfekte gave. Vi har det du leder efter, nemlig personlige boksershorts, som uden tvivl vil være en super original detalje, som du kan tilpasse og personalisere, så boxershorts med tryk passer til gavemodtageren.

De personlige boksershorts med logo er lavet af stof af høj kvalitet med en blød og behagelig overflade. Det er et åndbart stof, der giver en følelse af komfort og friskhed hele dagen lang. Du vil ikke engang bemærke, at du har dem på.

Du kan tilpasse dem som du vil, og du kan også vælge at få den øverste elastik i hvid eller sort farve for at give den en ideel finish i overensstemmelse med det design du har valgt. Dette elastikbånd tilpasser sig perfekt til bærerens krop uden at forårsage irritation eller rødme. De vil helt sikkert blive dit favorit undertøj fra nu af.

Personlige boksershorts med billede og tryk

Overrask ham med personlige underbukser med billede!

I dette afsnit finder du en række foruddesignede skabeloner, som vi har lavet for at gøre det nemt at tilpasse dine nye boxershorts. Det gør det meget nemmere for dig, da du ikke behøver at tænke over et design, og hvis du leder efter noget enkelt, har du derfor også mange muligheder at vælge imellem. Desuden tilbyder vi også mere elegante designs til de mere diskrete mennesker, sjove designs som for eksempel boxershorts med ansigter til de spasmagerne og endda romantiske designs som boxershorts med hjerter til romantikerne. Du kan helt sikkert finde et design, der passer perfekt til dine behov.

Idéen om at personliggøre en gave viser at du er kærlig og har tænkt over gaven som du skal give, til den pågældende person. Med vores boxershorts med tryk kan du efterlade dine venner og familie med åben mund og polypper, takket være den muligheder du har, for at personalisere produktet... Og hvis du ikke finder et design, der passer til det du havde i tankerne, kan du lave dine foto boxershorts helt fra bunden.

De perfekte boxershorts til alle mænd

De kan tilpasses fuldt ud, så du kan personliggøre dem til den person, du giver dem til. Fra mere enkle eller neutrale designs til mænd, der ikke er så flamboyante, til mere sjove og dristige skabeloner til mænd med denne type personlighed. Bare rolig, for du er sikker på at kunne designe den perfekte gave til enhver lejlighed og person.

Slip din fantasi løs og overrask ham med boxershorts med logo, tryk og tekst!

Underbukser med billede tryk og tekst til herre

Underbukser med ansigt som en sjov gave

Det mest populære design, når det kommer til at designe underbukser, der kan tilpasses, er muligvis underbukser med ansigter. Det er et spørgsmål om at uploade en persons ansigt og placere det som en collage over hele underbuksernes overflade. På denne måde vil boxershortsene se meget sjove og morsomme ud. Desuden vil ham, der får boxershorts med eget ansigt, med hans partners ansigt eller denne gave. Vi er sikre på, at der vil blive grinet højlydt af denne gave. Det er en sjov gave, der er ideel til secret santa, fødselsdage, Valentinsdag og lignende lejligheder.

Underbukser til mænd - Hvad er det korrekte at kalde dem?

Det mest almindelige navn har altid været boksershorts eller underbukser til mænd og selvfølgelig den uofficelle stavemåde boxershorts. Dog er der forskellige måder at kalde dem på, nogle kalder dem trunks, boxerbriefs men du kender sikkert eller har hørt om andre navne, såsom trusser til mænd, underhakkere underbukser, bloomers og i tilfælde af de personlige af slagsen, kan man også kalde dem underbukser med eget print osv.

underdrenge eller underhørmere? Mange mennesker kalder boxershorts på denne måde,da det bare lyder sjovere og mere uformelt. Den Danske Ordbog accepterer underdrenge og underhakkere som et slang for underbukser. Derfor er det også ordm, der er normale at bruge. Hvad kalder du dem normalt?

Vaskeanvisninger

 • Maksimal vasketemperatur 30º.
 • Brug ikke blegemiddel eller aggressive rengøringsmidler.
 • Ikke egnet til tørretumbling.
 • Må ikke renses.
 • Kan stryges, men det anbefales at stryge med tøjet vendt udad.