Lav din egen sweatshirt

antal:
#{{ product_article_id }}
 • Størrelse: {{ article_size }}
 • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
 • Unisex: til mænd og kvinder.
 • Mærke: B & C. Ingen minimum ordre.
 • Høj kvalitets bomuld. Mange forskellige farver.
 • Egnet til vaskemaskine.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Beskrivelse

Personlige sweatshirts med hætte med dit foto eller design

Sweatshirts er en essentiel ting i ethvert klædeskab, og går aldrig af mode. Hvis du er træt af de normale trøjer, der sælges i butikkerne, anbefaler vi, at du designer en personaliseret hættetrøje med fotos. De har det særlige, at du kan designe dem som du altid har ønsket, med dit design på begge sider. tilføj et fotografi eller tekst, helt efter eget ønske.

Vores sweatshirts med hætte er unisex, og vi har mange farver af trøjer at vælge imellem. De er lavet af bomuld af mærket B&C og fås i størrelserne XS til XXL. De kan desuden vaskes i vaskemaskine uden problemer, og du behøver ikke lave en minimumsordre. Køb det antal af hættetrøjer som har brug for!

Størrelsesguide

Ved du ikke hvilken størrelse sweatshirt du har brug for? Se vores størrelsesguide, og find den trøje, der passer bedst til dig: XXL, XL, L, M, S og XS.

Sweatshirt størrelser

Vigtigt: målene er omtrentlige og kan variere en smule afhængig af den valgte farve af hoodie.

Type af print

Vi bruger den højeste kvalitet af DTG digital print. Denne type udskrivning integrerer perfekt det design, tekst eller fotografi, direkte på sweatshirten uden nogen form for mærke. På denne måde kan du printe designs med en gennemsigtig baggrund, og det vil blive integreret fuldt ud.

En anden stor fordel ved dette print er, at det er modstandsdygtigt og godt til kontinuerlig brug i modsætning til andre mærker.

Vaskeanvisning

Når du vasker din sweatshirt, skal du huske det følgende, så du ikke ødelægger trøjen:

 • Vend altid sweatshirten inden vask.
 • Velegnet til vaskemaskine. Maksimum 40 grader.
 • Brug ikke blegemiddel.
 • Velegnet til strygning. Maksimum 150 grader. Stryg ikke direkte på det printet område.
 • Ikke egnet til renseri.
 • Må ikke tørretumbles.

Tekniske egenskaber

 • Mærke: B&C.
 • Stof: 80% bomuld - 20% polyester.
 • Vægt: 280 gr/m².
 • Ribbede manchetter og kant 1x1 med elastan.
 • Kængurulomme foran ærmerne.
 • Limede Skulder og ærmehuller med syning i flatlock.
 • Moderne form
 • Tubular cut.

Sådan tilpasses en hoodie

Hvis du aldrig har købt en hættetrøje, der er designet af dig selv, er det normalt at du måske er i tvivl, før du starter: Hvordan laver man en sweatshirt til kvinder?? Og til mænd? Bare rolig, vores Online Editor er intuitiv og nem at bruge.

Før du begynder at designe, skal du først tænke godt over, hvordan du nøjagtigt, vil have hættetrøjen til at se ud. Derfor bliver du nødt til at dykke ned i vores online editor, og prøve med vores skabeloner. De kan tilpasses til din smag, selvom de er allerede er designet. Hvis du føler dig kreativ, kan du altid designe din helt egen model, og tilføje dine yndlingsfotografier eller design.

Det er en god gave til enhver lejlighed: Fars dag, Mors dag, Fødselsdage, Jul ... Vores personlige sweatshirts til mænd og kvinder er meget varme og behagelige at have på. men frem for alt er de forskellige fra alle de andre hættetrøjer, takket være den individuelle tilpasning du kan foretage.. Bare fordi det er en original og unik sweatshirt, så betyder det ikke, at der er ekstra omkostninger. Hvis du leder efter billige personaliserede sweatshirts og hættetrøjer, så er vores modeller, dem du har brug for.

Hvis du ikke ved hvordan man dekorerer sweatshirts så lad os inspirere dig ved at give dig et par ideer, til at lave et originalt design. Vær opmærksom!:

 • Sports-sweatshirts: De bruges ofte i ikke-professionel sport. De er meget varme og behagelige at have på sammen med træningsdragten. Design det med dit yndlingsholds logo, en motiverende sætning eller med nummeret på en spiller, du beundrer.
 • Hættetrøjer til fester: Til fester er der mange klubber, der beslutter at have den samme trøje på meddet samme design for alle. Nu kan du personliggøre det med navn og logo på bagsiden, hvor dit navn kan stå.
 • Nørdede hættetrøjer: Tilføj dine yndlingssætninger af fiktive figure fra spil, bøger, serier, film eller noget andet nørdet som du kan lide.
 • Hættetrøjer med sætninger: De er meget moderigtige, fordi de har en minimalistisk stil. Få en inspirerende sætning skrevet på, et ord... Vælg en smuk skrifttype, så resultatet bliver coolere.
 • Urban sweatshirts: Urban stil er altid en trend. Vælg de mest neutrale modeller: grå, sort eller hvid, og personliggør det med logoet på dit yndlingsmærke, bogstaver eller navne med typografi som dem, der er typiske for graffiti osv.

Sådan kombineres en sweatshirt

Sweatshirts bruges stadig til sport, men de bruges mere og mere som normal påklædning. Ved at tilføje dette stykke beklædning til dit look får du et uformelt eller afslappet look. Det er også meget let at kombinere med andre beklædningsgenstande, og du kan bære det på alle tider af året. Det er altid godt at have en ved hånden.

Jeans kombineres meget godt med dette tøj, men snyd ikke dig selv. Du kan prøve med andre stykker påklædning så du kan give et afslappet og ungdommeligt præg til dit look. Nederdele og leggings ser også godt ud, især hvis du bruger lyse farver eller et attraktivt design. En anden måde at bære dem på er med andet overtøj ovenpå, normalt med læderjakker eller regnfrakker. I dette tilfælde bæres topbeklædningen normalt åbent, så du kan vise dit outfit frem.

Kvalitetsgaranti

Tekstilprodukter med mærket OEKO -TEX® garanterer, at alle dets komponenter opfylder all krav og kriterier til kontrol samt tilbehør såsom nitter, knapper, lynlåse, mellemrum osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX®-certifikatet er harmløse for huden.

Fair Wear Foundation

Tekstilprodukter mærket med Fair Wear Foundation-logoet garanterer, at produkterne er fremstillet i virksomheder med rimelige betingelser for de ansatte.

OEKO-CertifikationFair Wear Fundation