Foto nøgleringe

Hos Wanapix er vi specialister i fremstillingen af personlige foto nøgleringe. Vi har mange forskellige modeller af nøgleringe, så du kan vælge den, du bedst kan lide, og inden for få minutter har du mulighed for at designe din nøglering med et foto, som du kan give som en gave til venner og familie, eller bare lave en til dig selv.

Vi har så mange nøgleringe, at vi kunne organisere dem efter form eller efter materiale. vi har det følgende udvalg:

Nøgleringe i forskellige former

 • Rektangulære
 • Runde
 • Firkantede
 • Hjerteformede
 • T-shirt formede
 • Stjerneformede
 • Og mange andre mærkelige former (flaskeåbner osv.

Nøgleringe lavet af forskellige materialer

 • Træ
 • Metallisk
 • Akryl
 • Glas
 • Læder
 • Og mange andre materialer
Personaliseret nøglering med billede af en mor og hendes baby

I øjeblikket ønsker vi at fremhæve vores indgraverede personlige nøgleringe. I stedet for at printe fotoet på nøgleringen, kan vi gravere tekster eller et logo, ved hjælp af en diamantspids der graverer det ind i metallet, eller endda med den nyeste generation af lasergravering.

Designideer

Når du skal designe din nøglering, kan du uploade et billede af dig selv, din familie, din kæreste, partner osv. Du kan også lave personlige originale nøgleringe, der har et billede af din yndlingshobby.

Bortset fra nøgleringe med personlige fotos er nogle af dem, vi køber mest, produkter med designs, der relaterer sig til Star Wars, Game of Thrones, med en enhjørning, Real Madrids farver, Clash Royale-spillet, Harry Potter-filmen og bøger, Dragon Ball eller nøgleringe med emoji. Desuden er der mange flere hobbyer, som du kan indkapsle på en nøglering og lave nørd nøgleringe, til fodboldfans, nøgleringe i sjove former osv.

Det bemærkes også, at vores kunder tænker meget på den, der skal have nøgleringen. Det er ikke det samme at give nøgleringe til kærestepar som nøgleringe til lærere hvis det altså er til en lærer, du skal lave en personlige gave til. Det er også forskellige præferencer, afhængig om det er en nøglering til en mand eller kvinde.

Og de er en perfekt gave til specielle lejligheder på året, det vil sige som Fars dag nøgleringe, Mors Dag, Valentinsdag osv. Årsagen er, at det er en billig, original og praktisk gave, da vi alle går rundt med nøgleringe.

Nøgleringe med indgraveret foto

Sådan laves personlige nøgleringe

Det er meget nemt at bestille nøgleringe. Du skal blot vælge den model, du bedst kan lide, klikke på knappen “Personliggør”, så er du i vores Online Editor hvor du kan uploade dine fotos, tekster, billeder, sætninger, navne, dato eller design... Det er helt op til dig.

Selvom vi snakker meget om konceptet "Foto nøgleringe", kan du vælge personlige nøgleringe med fotos. Dette er også en gave, folk ofte designer hos os. Sådanne nøgleringe viser navnet på en person, en speciel dato, en lille besked eller sætning.

Billige personlige nøgleringe

I vores butik har vi det, der kaldes "mængderabat". Dette betyder, at jo flere enheder du bestiller fra den samme nøglering, jo billigere bliver hver enhed. Dette er en fordel for dem, der har tænkt sig at lave store ordrer. Det kan være nøgleringe som reklamegaver eller til at give som en gave ved begivenheder såsom bryllupper, dåb og fester eller til andre lejligheder, hvor du har brug for at købe personlige nøgleringe online.

Personaliserede dobbeltsidede nøgleringe

De fleste af vores nøgleringe kan tilpasses på begge sider, med to fotos eller forskellige designs. Således kan du f.eks. Placere et foto på den ene side og en sætning eller dato på den anden. Disse dobbeltsidede nøgleringe er de bedst sælgende i kataloget, netop på grund af denne mulighed for at skabe to forskellige designs. Når du går ind på en nøglerings produktside, kan du se om den kan personaliseres på to sider.

Kort sagt, hvis du leder efter smukke nøgleringe, er de personaliserede af slagsen dem du leder efter.

Billige personlige nøgleringe

Hvor kan man lave personaliserede nøgleringe

Hvis du leder efter en online butik, hvor du kan lave nøgleringe, så er du kommet til det rette sted. Tænk altid på Wanapix, når du vil lave personlige nøgleringe. Vi har mange modeller, materialer, former og størrelser samt en lav pris. Desuden er det nemt at designe nøgleringen efter din smag. Du skal blot vælge den model, du foretrækker og du vil herefter se hvordan man laver nøgleringe trin for trin på en nem og endda sjov måde.

Sådan laver du nøgleringe i træ med navne

Selvom de fleste af vores nøgleringe er lavet af metal og plast, har vi også modeller lavet udelukkende af naturligt træ. I vores online editor kan du tilføje de tekster, du ønsker, og lave en trænøglering med navne, datoer eller enhver form for besked. En original, økonomisk og økologisk gave.

Hvor kan man købe nøgleringe til par

Du leder muligvis efter et websted, hvor du kan købe nøgleringe til par, det vil sige med dine fotos af forelskede par. I dette tilfælde er det en god idé at købe to nøgleringe med det samme billede af parret, så de altid kan have det samme billede med sig.

Men det gode ved personaliseringen er, at du kan designe og personalisere nøgleringe med ethvert billede eller design uanset om det er til et kærestepar, mødre, fædre, venner, børn, søstre, lærere osv. Det er helt op til dig!

Kodak filmrulle nøglering med dine fotos trykt på den