Garanteret levering på Fars Dag

Nøglering med billede

Foto nøgleringe

Hos Wanapix er vi specialister i fremstillingen af personlige foto nøgleringe. Vi har mange forskellige modeller af nøgleringe, så du kan vælge den, du bedst kan lide, og inden for få minutter har du mulighed for at designe din nøglering med et foto, som du kan give som en gave til venner og familie, eller bare lave en til dig selv.

Vi har så mange nøgleringe, at vi kunne organisere dem efter form eller efter materiale. Herunder kan det se vores store udvalg af nøgleringe i alle slags materialer:

Nøgleringe i forskellige former

 • Rektangulære
 • Runde
 • Firkantede
 • Hjerteformede
 • T-shirt formede
 • Stjerneformede
 • Og mange andre mærkelige former (oplukker osv.)

Nøgleringe lavet af forskellige materialer

 • Træ
 • Metallisk
 • Akryl
 • Glas
 • Læder
 • Og mange andre materialer
Personaliseret noeglering med billede af en mor og hendes baby

I øjeblikket ønsker vi at fremhæve vores indgraverede personlige nøgleringe. I stedet for at printe fotoet på nøgleringen, kan vi gravere tekster eller et logo, ved hjælp af en diamantspids der graverer det ind i metallet, eller endda med den nyeste generation af lasergravering.

Designideer

Når du skal designe din nøglering, kan du uploade et billede af dig selv, din familie, din kæreste, partner osv. Du kan også lave personlige originale nøgleringe, der har et billede af din yndlingshobby.

Bortset fra nøgleringe med personlige fotos er nogle af dem, vi køber mest, produkter med designs, der relaterer sig til Star Wars, Game of Thrones, med en enhjørning, Real Madrids farver, Clash Royale-spillet, Harry Potter-filmen og bøger, Dragon Ball eller nøgleringe med emoji. Desuden er der mange flere hobbyer, som du kan indkapsle på en nøglering og lave nørd nøgleringe, til fodboldfans, nøgleringe i sjove former osv.

Det bemærkes også, at vores kunder tænker meget på den, der skal have nøgleringen. Det er ikke det samme at give nøgleringe til kærestepar som nøgleringe til lærere hvis det altså er til en lærer, du skal lave en personlige gave til. Det er også forskellige præferencer, afhængig om det er en nøglering til en mand eller kvinde.

Og de er en perfekt gave til specielle lejligheder på året, det vil sige som Fars dag nøgleringe, Mors Dag, Valentinsdag osv. Årsagen er, at det er en billig, original og praktisk gave, da vi alle går rundt med nøgleringe.

Nøgleringe med indgraveret foto

Sådan laves personlige nøgleringe

Det er meget nemt at bestille nøgleringe. Du skal blot vælge den model, du bedst kan lide, klikke på knappen “Personliggør”, så er du i vores Online Editor hvor du kan uploade dine fotos, tekster, billeder, sætninger, navne, dato eller design... Det er helt op til dig.

Selvom vi snakker meget om konceptet "Foto nøgleringe", kan du vælge personlige nøgleringe med fotos. Dette er også en gave, folk ofte designer hos os. Sådanne nøgleringe viser navnet på en person, en speciel dato, en lille besked eller sætning.

Billige personlige nøgleringe

I vores butik har vi det, der kaldes "mængderabat". Dette betyder, at jo flere enheder du bestiller af den samme nøglering, jo billigere bliver hver enhed. Dette er en fordel for dem, der har tænkt sig at lave store ordrer. Det kan være nøgleringe som reklamegaver eller til at give som en gave ved begivenheder såsom bryllupper, dåb og fester eller til andre lejligheder, hvor du har brug for at købe personlige nøgleringe online.

Personaliserede dobbeltsidede nøgleringe

De fleste af vores nøgleringe kan tilpasses på begge sider, med to fotos eller forskellige designs. Således kan du f.eks. Placere et foto på den ene side og en sætning eller dato på den anden. Disse dobbeltsidede nøgleringe er de bedst sælgende i kataloget, netop på grund af denne mulighed for at skabe to forskellige designs. Når du går ind på en nøglerings produktside, kan du se om den kan personaliseres på to sider.

Kort sagt, hvis du leder efter smukke nøgleringe, er de personaliserede af slagsen dem du leder efter.

Billige personlige nøgleringe

Hvor kan man lave personaliserede nøgleringe

Hvis du leder efter en online butik, hvor du kan lave nøgleringe, så er du kommet til det rette sted. Tænk altid på Wanapix, når du vil lave personlige nøgleringe. Vi har mange modeller, materialer, former og størrelser samt en lav pris. Desuden er det nemt at designe nøgleringen efter din smag. Du skal blot vælge den model, du foretrækker og du vil herefter se hvordan man laver nøgleringe trin for trin på en nem og endda sjov måde.

Sådan laver du nøgleringe i træ med navne

Selvom de fleste af vores nøgleringe er lavet af metal og plast, har vi også modeller lavet udelukkende af naturligt træ. I vores online editor kan du tilføje de tekster, du ønsker, og lave en trænøglering med navne, datoer eller enhver form for besked. En original, økonomisk og økologisk gave.

Nøglering i indflyttergave

Er en af dine børn ved at flytte hjemmefra, eller er en af dine venner, familiemedlemmer eller andre bekendtskaber ved at flytte til et nyt hus eller lejlighed, så er den perfekte indflyttergave en personlig nøglering, så de har en ny nøglering til deres nye husnøgle. Du kan for eksempel tilføje adressen på nøgleringen, et billede af personen der flytter, eller måske bare et sjovt billede af jer begge to.

Nøgleringe i læder

Hvis du leder efter en unik nøglering, så kan du bestille en af vores modeller i kunstlæder. Selvenøgleringen er behagelig at røre ved, og så er den stadig personlig, selvom dele af nøgleringen er lavet af kunstlæder. Den er ideel til personer, der måske er lidt mere stilede i forhold til udseendet af deres nøgleringe. Det kunne også være, at den ville se flot ud på bilnøglerne da de for det meste er sorte i farven. Uanset hvad du bruger denne personlige kunstlæder nøglering til, så vil den passe til hvilken som helst nøgle, hvad enten det er til husnøglen, garagenøglen, nøglen til skuret i haven, til hobbyklubben, til våbenskabet etc.

En nøglering med et billede af en hund kan være en sød og personlig gaveidé for en hundeejer eller en hundeelsker. Der er mange online butikker, der tilbyder at lave en nøglering med et foto af ens valgte hund, men vores nøgleringe er af meget bedre kvalitet end alle de andre butikkers nøgleringe. Du kan vælge mellem en række forskellige størrelser og materialer, såsom metal eller plastik, og du kan også vælge mellem en række forskellige former og stile, såsom en cirkel, en firkant eller en hjerteform.

At give en nøglering med et billede af en hund kan være en sjov og personlig måde at vise en person, at du tænker på dem og deres kæledyr, og det kan også hjælpe med at holde minderne om deres hund tæt på dem, når de er væk fra hjemmet.

Der er mange grunde til, at en nøglering med et billede af en hund kan være en god gaveidé. Her er nogle af de mest almindelige:

 • Personlighed: At få et billede af ens eget kæledyr trykt på en nøglering gør den unik og personlig, hvilket viser den modtager, at du har tænkt på dem og deres hund.
 • Brugbarhed: En nøglering er en praktisk ting, som de fleste mennesker bruger til at holde styr på deres nøgler. At give en nøglering med et billede af en hund på gør det til en brugbar gave.
 • Minde om en hund: At have et billede af ens hund trykt på en nøglering kan få en person til at tænke på deres kæledyr hver gang, de ser nøgleringen, og det kan hjælpe med at holde minderne om deres hund levende.
 • Alsidighed: Nøgleringe kan bruges af mennesker af alle aldre og køn, og de kan bruges både i hverdagen og til særlige lejligheder.
 • Pris: Nøgleringe er en billig gave, der stadig viser, at du har tænkt på modtageren og deres kæledyr, og at du gerne vil give dem noget specielt.

Alt i alt er en nøglering med et billede af en hund en god gaveidé, fordi den er personlig, brugbar, kan hjælpe med at holde minderne om en hund levende, er alsidig og billig.

Personlige nøgleringe til bedsteforældre

som vi alle ved, så elsker bedstemor og bedstefar at modtage billeder af deres børn såvel som børnebørn. Istedet for bare at give dem et almindeligt kedeligt billede, kan du altid designe en eller flere nøgleringe til dem, af alle deres børnebørn, eller måske endda af hele familien. Vi er mere end sikre på, at mormor, morfar, farmor og farfar vil elske deres personlige nøgleringe med billede af familien eller børnebørnene. De vil helt sikkert også vise den frem til alle deres venner og bekendte, for at blæse sig med deres unikke og personlige fotogave.

Hvor kan man købe nøgleringe til par

Du leder muligvis efter et websted, hvor du kan købe nøgleringe til par, det vil sige med dine fotos af forelskede par. I dette tilfælde er det en god idé at købe to nøgleringe med det samme billede af parret, så de altid kan have det samme billede med sig.

Men det gode ved personaliseringen er, at du kan designe og personaliserede nøgleringe med ethvert billede eller design uanset om det er til et kærestepar, mødre, fædre, venner, børn, søstre, lærere osv. Det er helt op til dig!

Kodak filmrulle nøglering med dine fotos trykt på den

Hyppigt stillede spørgsmål om vores personlige nøgleringe

Hvor kan man lave en personlig foto nøglering?

Hvis du har ledt efter et sted at lave en foto nøglering, så er du landet på den rigtige hjemmeside. Hos Wanapix, har vi mange forskellige nøgleringe, hvor der kan tilføjes billede, gravering, tekst eller et flot design. Du designer 100% selv, hvordan nøgleringen skal se ud. Med vores online redigeringsværktøj, vil du nemt og hurtigt have designet nøgleringen. Desuden vil du modtage den hurtigt, så du kan få den sat på dine nøgler og rent faktisk få brugt den. Det kan selvfølgelig også være en gave til en person, der betyder noget for dig. Uanset hvad, er vi sikre på at du vil blive glad for den.

Hvilket materiale kan jeg vælge til min personlige nøglering?

I vores online shop kan du finde nøgleringe af mange forskellige materialer. De mest traditionelle er nøgleringe af metal (både med foto og de graverede af slagsen), nøgleringe af akryl og nøgleringe af plastik. For nylig tilføjede vi også nøgleringe i træ og nøgleringe af gennemsigtigt akryl. Der er også nøgleringe af glas og endelig er der nøgleringe lavet af kombinerede materialer, som er de mest originale nøgleringe: nøgleringen med filmrulle og nøgleringen med et 18-siders minialbum.

I hvilke former fås de personlige nøgleringe?

Som der findes et væld af materialer, findes der også mange forskellige former. Fra klassiske former som: runde, firkantede eller rektangulære nøgleringe. Til andre mere originale former som f. eks: hjerteformede, husformede, puslespilsbrikker, sekskantede eller T-shirtformede nøgleringe. De førnævnte nøgleringe med filmruller og mini-albumnøgleringe, hvor nøgleringens særlige karakter skiller sig mere ud end formen. Og for at sætte prikken over i'et er der akrylnøgleringe med navn, hvor nøgleringens form er dit navns form, da nøgleringen er skåret efter bogstaverne i dit navn.

Hvordan personliggøres nøgleringene?

Den mest almindelige teknik er direkte trykning på nøgleringens overflade. Dette sker ved hjælp af maskiner, der trykker billedet direkte på nøgleringen, hvilket resulterer i en personlig nøglering med fotoets originale farver og med høj opløsning og skarphed. Hvis du derimod vælger graverede nøgleringe, er teknikken i dette tilfælde lasergravering, hvilket er en meget avanceret teknik, der tilføjer billedet på nøgleringen med stor præcision.

Er der en minimumsbestillingsmængde?

En af vores stærke sider er, at vi ikke kræver nogen minimumsordre for bestillinger af personlige nøgleringe. Du kan købe fra et stk. hvis du ønsker det. Andre netbutikker kræver eksempelvis, at du køber 25 stks, 100 stks osv... for at kunne afslutte ordren. Hos os kan du købe 1 stk, men hvis du har brug for større mængder, har vi mængderabatter, så jo flere af de samme nøgleringe du bestiller, jo mindre vil hver nøglering koste.