Fototæppe

En oversigt over egenskaberne ved vores vores foto tæpper

  • Du kan personliggøre dem med eget foto eller design i fuld farve. Du kan uploade så mange billeder, du vil, tilføje tekster, sætninger, citater og navne.
  • Du kan oprette et design fra bunden eller vælge en af vores gratis foruddesignede skabeloner og derefter redigere dem.
  • Du kan vælge mellem flere forskellige modeller og flere størrelser af hver model.
  • På de trykte tæpper kan du tilpasse den ene side fuldt ud, hvilket vil sige at det vil få et totalt tryk på hele den ene side. Vi trykker dit design på hele tæppets overflade uden at efterlade hvide margener.
  • Vælg mellem flere forskellige typer stof: fleece, koral, kunstigt fåreskind osv.
  • Du kan endda vælge, om du vil have lige eller afrundede hjørner på nogle af modellerne.
  • De fleste af modellerne er velegnede til vaskemaskine og tørretumbler.
  • Fleecetæpperne opfylder OEKO-TEX®-kvalitetsgarantien og har bestået OEKO-TEX® kriterier til test

Personligt tæppe med billede

En af de mest originale og populære gaver i vores udvalf af produkter er de personlige fototæpper. Det er en meget nyttig gave, fordi.... Hvem kan ikke lide aftener på sofaen med popcorn og et tæppe over sig? Planen bliver endnu bedre, hvis tæppet er fyldt med billeder af familie, venner, sjove motiver, navne, sætninger citater osv ... Du kan lave lidt præcis det design du ønsker, før du bestiller det.

Det mest populære design er nok vores tæppe med foto collage. Med vores online redigeringsværktøj er det nemt at lave det på vores hjemmeside. Alt du skal gøre er at vælge det tæppe og den størrelse, du ønsker at personliggøre, vælge et af de design med collage som vi tilbyder. Derfor skal du bare indsætte de fotos eller billeder som ønsker og uploade dem til redigeringsværktøjet. Du kan nemt designe og uploade billederne fra din computer, tablet eller mobiltelefon hvilket vil sige at du kan uploade det på den måde som du synes er nemmest.

Stort udvalg af fototæpper

Når du skal lave dit eget fototæppe, vil du se, at du har mange muligheder at vælge imellem. På den ene side kan du vælge mellem "klassiske" fleece tæpper (den mest solgte model), men også andre typer tæpper som f.eks. koral-tæppet, der har et ekstra blødt materiale, der er varmere og mere behageligt at røre ved, og som har en tekstur, der minder om fløjl. Det er lækkert at røre ved og have over sig på grund af de bløde materiale.

Og for de koldeste af de kolde dage? Så anbefaler vi vores fleece tæppe med falsk fåreskind. Det er et produkt, der ligner det klassiske fleecetæppe men som også indeholder et lag ekstra blødt stof. Det perfekte tæppe til folk, der elsker at ligge på sofaen eller i sengen og samtidig have det varmt og behageligt på samme tid.

Personligt fleece fototaeppe

Koral- og fåreskindstæpperne fås ikke kun i deres "standard"-udgave, men også i et meget originalt format i form af en tæppe poncho. De er en slags blanding af tæppe og trøje eller sweatshirts, så du kan have den på som en beklædningsgenstand i hjemmet. Når du har den på vil du være dækket af et dejligt blødt og varmt tæppe. Perfekt til at bevæge sig rundt i huset i vinter- og efterårsmånederne uden at at fryse.

Alle de tæpper, der er nævnt indtil nu, er personlige med fotos trykt på tæppets overflade i fuld farve, samt design, logoer osv. Men vi tilbyder også broderede tæpper. Tæpper med broderede navne eller tekster er også meget populære. De har også en personaliseringskomponent, men mere subtilt end tæpper med trykning. Dette er tilfældet med vores broderede babytæpper, som også har den særlige egenskab, at der er en bamse med. For at opbevare tæppet rulles det sammen, og bamsen "omfavner" tæppet med sine små velcrohænder, så det bliver holdt godt fast. Det er en perfekt gave til dem, der leder efter broderede babytæpper med deres navn på.

Der findes andre modeller af broderede tæpper med navne, som også er beregnet til voksne, f.eks. det broderede rejsetæppe, som har et betræk der er nemt at holde takket være det håndtag som er syet på betrækket. Eller de sjove tæpper, som er tæpper med ærmer, der er praktiske og behagelige at bevæge sig rundt med, og som kan personliggøres med et broderet navn på brystet.

Personlige tæpper med tryk til sofaen

Alle tæpper i vores udvalg kan betragtes som egnede til at blive lagt på sengen eller på sofaen. Men vi kan også fremhæve nogle modeller som de mest velegnede til at blive brugt som sofa- eller sengetæpper. Det er tilfældet med tæpper og tæpper-ponchoer. Begge modeller af tæpper giver dig mulighed for at være tildækket og desuden for at kunne bevæge dig rundt i huset uden at skulle blotte dig. De er både et tæppe og en beklædningsgenstand til hjemmet. Du kan rejse dig op for at hente fjernbetjeningen, gå ud og åbne køleskabet, konstatere at der stadig ikke er noget lækkert at spile, for derefter at gå tilbage og flyde på sofaen.

Personlige taepper tiil sofaen og sengen

Hvis du har en lidt mere dekorativ idé, kan de klassiske rektangulære tæpper bruges som sengetæpper eller overtræk til sofaen. Du kan bruge dem til at dekorere et værelse og selvfølgelig også til at dække dig til med.

Billige tæpper med tryk

Hos Wanapix kan du finde konkurrencedygtige priser for at skabe dine billige personlige tæpper med fotos. Logisk set er de mindste størrelser de billigste, og prisen stiger, jo større tæppet er. Uanset hvilken størrelse du ønsker, har vi under alle omstændigheder mængderabatter til rådighed. Det betyder, at hvis du ønsker at købe flere af de samme tæpper med samme design, vil prisen pr. enhed blive billigere, jo flere enheder du køber, jo billigere vil prisen blive per tæppe. Det er godt, hvis du vil give det samme tæppe til flere venner eller familiemedlemmer, eller hvis du vil give reklamegaver, gaver til virksomheder, gaver til medarbejdere osv.

Hvornår giver man et fleecetæppe med tryk som gave?

Der er mange lejligheder, hvor fototæpper eller personlige tæpper er en perfekt gave. Til mors dag eller fars dag kan du f.eks. lave et tæppe fyldt med familiefotos, både nye og gamle, med uforglemmelige billeder med alle søskende, børn, børnebørn osv. af den mor eller far, der skal modtage gaven. På den måde skaber du en meget følelsesladet, speciel og unik gave. Hver gang moderen eller faderen dækker sig med dette tæppe, vil de føle sig endnu mere trygge ved at se billederne af deres kære på tæppet.

På Valentinsdag er det også en god gave til par, som kan se film sammen i sofaen, dækket af et stort varmt tæppe, så de kan være sammen og have det varmt. Eller, selvfølgelig, til fødselsdage, jubilæer? Eller blot som en sjov overraskelsesgave! Enhver dag på året er en god dag til at give en gave, som f.eks. disse personlige tæpper.

Personlig taeppe poncho til sofaen

Ofte stillede spørgsmål om vores fototæpper

Hvilke størrelser tæpper kan man vælge mellem?

Afhængigt af hvilken model tæppe du vælger, vil du se, at der er forskellige størrelser til rådighed. De mindste størrelser er omkring 1 meter lange og er ideelle størrelser til børn. På den anden side er de større størrelser som er “king-size”, hvilket vil sige at de er over 2 meter lange og nogle modeller, der endda er op til 2,30 meter.

Kan tæpperne vaskes i vaskemaskine og tørres i tørretumbler?

Ja, de fleste af vores tæpper kan vaskes i vaskemaskine (vi anbefaler kold vask) og kan tørres i tørretumbler. Under alle omstændigheder har hver model af vores fototæpper specifikke vaskpespecifikationer. Se venligst de enkelte produktblade for at bekræfte disse oplysninger.

Hvilket materiale er de personlige tæpper lavet af?

Der er flere materialer at vælge imellem: fleece-tæpper kan bestilles i 100 % polyesterfleece, i koralstof eller med et laf a fåreskind. Disse materialer fås også i andre modeller, f.eks. som poncho tæpper. Du finder disse informationer i beskrivelsen af hvert af vores produkter.