Fototæppe

Der er 6 tilgængelige produkter

Tæpper med fotos

Vi er producenter af personaliserede tæpper med dine ønskede fotos. Du kan designe tæpper online med et enkelt foto eller med en collage af flere fotos. Alt dette på en meget enkel måde, takket være vores online editor, der har en preview funktion. Vi har varme polar tæpper, med dit billede på den ene side eller på begge sider. Giv et originalt fototæppe i gave til enhver lejlighed: Jul, Mors eller Fars dag, Jubilæer og mange andre lejligheder. Nyd godt af vores tilbud og få billige personlige tæpper uden at skulle gå på kompromis med kvalitet. Mange valgmuligheder, tæpper i størrelser op til 2 meter.

Det er altid et godt tidspunkt til at se film. Specielt sammen med tæppet og sofaen. Og hvis du har godt selskab, så bliver det kun bedre. Men hvis du ikke vil have hvilket som helst tæppe, så har vi personaliserede tæpper der er meget originale.

Vi vil herunder vise dig et udvalg af vores bedste personaliserede tæpper med billede, med forskellige designs som du vil elske at bruge, hver gang du fryser.

Personlige fleece tæpper

Vores fleece tæppe, der også kaldes et foto plaid er en af vores bedst sælgende produkter. Det du skal gøre, er at vælge design, fotografi eller tekst som du vil tilføje til tæppet. Udover at være dejlig varmt er det også originalt og unikt. Det er perfekt til de aftener, hvor man er for doven til at lave noget, og hvor man bare har lyst til at se fjernsyn.

Du kan både vælge størrelse og også om du ønsker et personaliseret design på den ene side eller på begge sider. Det er et perfekt og uundværligt produkt i hjemmet. Selvom fototæpperne er billige, især de mindre størrelser, så er kvaliteten af både materiale og billede højt.

Personlige baby tæpper med navn og foto

Med et blødt tæppe, vil din baby føle sig godt tilpas da vores foto babytæpper har en maksimum blødhed for din babys sensitive hud. Tilføj design efter ønske, og vær sikker på at din baby aldrig behøver et andet tæppe igen.

Vi har en model, hvor der kan broderes et navn ind i og som der samtidig medfølger en bamse til. Det er en perfekt gave til den nyfødte, da det er en personlig, brugbar og original gave .

Picnic tæppe

Til de søndage i foråret, der er perfekte at tage i parken eller skoven med din partner eller børnene og spise frokost. Vores picnic tæpper er perfekte til det, da hjørnerne af tæppet er runde, hvilket gør tæppet meget mere behageligt end andre tæpper.

Selvfølgelig kan du personliggøre tæppet til skovture, helt efter eget ønske og med det design eller fotografi som du bare må have trykt på tæppet. Udover at være behageligt vil det passe 100% til din smag og der vil ikke findes andre tæpper som dit.

Tæppe med ærmer

Fryser du meget? Vi har den perfekte model til dig: Tæpper med ærmer. Udover at være blødt, er det varmt og originalt. Vi har to modeller at vælge imellem som du kan tilpasse.

Vælg dit tæppe med ærmer og tilføj den broderede tekst eller det badge du ønsker. Det er en original og sjov gave, du kan give til en i din familie eller til en ven.