Personlige bogmærker med billede og tekst

#{{ product_article_id }}
antal:
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Bogmærker med billede og design.
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk.
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
Relaterede produkter
Meninger
Google Reviews

Alt er perfekt. Service, levering og produkter. Tak for et fantastisk køb!

Anna (Holbæk, Sjælland)

Hurtig og effektiv service! Jeg har kun været tilfreds.

Freja (Aalborg, Nordjylland)

Fin service og rimelig hurtig levering. Meget tilfreds med alt.

Mikkel (Hørsholm, Hovedstaden)

Beskrivelse

Personaliserede bogmærker

Der findes ikke en mere nyttig gave til en, der elsker at læse litteratur end et personligt bogmærke . Normalt er disse typer af gaver meget billige, Normalt gives de i gave sammen med en god bog. Det gør gaven mere komplet, og modtageren vil helt sikkert elske bogmærket.

På vores hjemmeside har du to forskellige modeller at vælge imellem: papirbogmærker eller aluminium bogmærke. Begge kan designes som du ønsker med dine yndlings fotografier, designs eller tekster. Forskellen mellem de to er selve materialet, da aluminiumen er meget mere modstandsdygtig og har en åbning, der kan sættes på den side, du er nået til.

Sådan laver du et bogmærke med fotos

Hvis du aldrig har bestilt en ordre online på vores hjemmeside, vil vi fortælle dig, at det simpelt, da du med vores online editor nemt kan designe bogmærket. Om få minutter vil du vide hvordan man designer et personligt bogmærke med dine yndlingsbilleder eller et smukt design. Vi tilbyder dig også skabeloner med designs, som du kan tilpasse til din smag.

Papirbogmærket sælges i pakker med ti styks. Det vil sige at du kan designe billige personlige bogmærker og bruge dem som en salgsfremmende gave eller som en gave til begivenheder som fx dåb, bryllupper eller konfirmationer.

De personlige bogmærker er en ufejlbarlig gave til enhver dato, og de vil altid blive taget godt imod, da de er praktiske. Design den du bedst kan lide, og bestil din eksklusive model i dag.

De angivne mål er omtrentlige.