Personlige bogmærker med billede og tekst

74 kr.
antal:
Bogmærker 7,40 kr./stk.
Vælg en mulighed: Papir
 • Størrelse: 5 cm (bredde) x 15 cm (højde)
 • Minimumsordre: 10 enheder
 • Sælges i pakker af: 10 enheder
 • Bogmærker med billede og design.
 • Tilføj dit motiv på begge sider.
 • 300 gsm mat lamineret papir.
 • ID: #322
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
review image
Se alle billederne

user social avatar
Kamilla (Holstebro, DK)
købte: Bogmærke af papir
15/10/2022
"Anbefaler. God service, nemt grafikprogram, fine eksempler, god kvalitet. Modtog også en lækker og go' kuglepen. Super oplevelse. "
M
Miguel (Madrid, ES)
købte: Bogmærke Aluminium
27/11/2022
"Alt er meget godt lavet, og det eneste, jeg kunne indvende, er måske, at farverne virkede mere levende i online-repræsentationen end i virkeligheden. Men ingen klager overhovedet."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Valentina (Ponte nelle alpi, IT)
købte: Træbogmærker
26/11/2022
"Unikke bogmærker, smukke som gaveideer"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
M
Michela (Viareggio, IT)
købte: Bogmærke Aluminium
12/11/2022
"Bogmærket i aluminium er endnu mere solidt, end jeg havde forventet. Jeg ved ikke, om det bøjer de sider, som det er indsat på, men det er i hvert fald ikke let at ødelægge. Udskriften har bevaret opløsningen af det uploadede billede. Fremragende produkt."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Iza (Parceiros, PT)
købte: Bogmærke af papir
05/11/2022
"Jeg elskede det"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Laura (Napoli, IT)
købte: Bogmærke Aluminium
02/11/2022
"Grynet og dårlig udskrivning, ubrugeligt objekt"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Frida (Amerongen, NL)
købte: Bogmærker af akryl
22/10/2022
"Smukt bogmærke er blevet til. Farver som leveret. Skarpt print. God kvalitet. Kan varmt anbefales."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
R
Rosa (Zaragoza, ES)
købte: Træbogmærker
14/10/2022
"Skarpheden af billederne på træet"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
M
Maria josé branco (Lisboa - portugal, PT)
købte: Bogmærke Aluminium
10/10/2022
"Jeg kunne godt lide det, jeg har allerede bestilt flere med forskellige navne"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Personlige bogmærker

De personaliserede bogmærker har længe været den perfekte gave til konfirmationer, dåber og andre begivenheder, hvor der er mange gæster. Det er en økonomisk gave , som folk elsker, og som folk altid bruger. Det er ikke som de gaver, der tidligere blev givet, og som endte i skuffen derhjemme, uden at blive brugt igen.

Med os kan du tilpasse dem efter dine ønsker. Den fås også i to forskellige typer materialer:

 • Det klassiske papir-bogmærke: fremstillet af kraftigt papir af høj kvalitet. Det er den type, der normalt gives som gave ved begivenheder, hvor der er et større antal gæster på grund af dens billige pris. Den måler ca. 5 cm i bredden og 15 cm i højden. Det kan personliggøres på begge sider. Og dens finish er pænt.
 • Elegante træbogmærker, personliggjort på den ene side. De har et varmt udseende med et vist rustikt præg takket være træets udseende. Den er ideel som gave, fordi den også indeholder et fløjlsbånd i forskellige farver, som du kan vælge imellem.
 • Originale bogmærker af gennemsigtigt akryl. De er personliggjort på den ene side, og da de er gennemsigtige, er den endelige finish spektakulær og meget anderledes. Den er perfekt til at give som gave til gæster ved arrangementer, og ligesom træbåndene er bogmærket forsynet med et fløjlsbånd i forskellige farver.
 • På den anden side er vores personaliserede bogmærke i aluminium ideelt til at give til den særlige person sammen med en bog, da bogmærket i sig selv har en økonomisk pris, og hvis vi ledsager det med en god bog, vil det være den perfekte gave. Det er personliggjort på den ene side. Den har en slids, så den side vi når til, ikke bare sådan lige forsvinder. Vi er sikre på, at det vil blive gavemodtagerens favoritbogmærke.
 • Design dine egne personlige bogmærker

  Der er flere og flere mennesker, der hver dag bliver fans af læsning, fordi vi i denne verden opdager et parallelt univers, hvor vi kan udforske ukendte landskaber og forskellige historier ved at lade fantasien få frit løb. For alle bogormene og også for dem, der endnu ikke er det vil dette være en meget nyttig gave. Nu kan du lave og designe dit personlige bogmærke hos Wanapix.

  Når vi skal lave en gave, forsøger vi altid at gøre den til noget, der vil overraske den person, der skal modtage den, og derfor er vores personaliserede bogmærker, som er en meget økonomisk gave, perfekt til at blive givet som en pakke sammen med en god bog. På denne måde bliver gaven mere komplet, og vil falde i god jord hos gavemodtageren.

  For dem, der elsker at læse, er det som en skat at modtage en bog som gave og hvis vi topper den med et personligt bogmærke, sætter vi en prik over i'et på kagen.

  Sådan laver du et bogmærke med billeder

  Hvis du aldrig har bestilt online på vores hjemmeside før, er det meget nemt, fordi vores online redigeringsværktøj er meget intuitiv og brugervenlig. På få minutter ved du, hvordan du kan lave et personligt bogmærke med dine yndlings fotos eller med et smukt design. Du kan finde mange forskellige designs til at personliggøre det ideelle bogmærke til dig eller til den begivenhed du arrangerer, men hvis der ikke er noget design, der passer til dig til mindste detalje, kan du med vores redigeringsværktøj personliggøre det efter din smag.

  Personlige bogmaerker til boeger

  Et personligt bogmærke ellere flere, er en ufejlbarlig, tidløs gave, der passer til enhver dato og altid er populære, fordi de er en super praktisk gave. Begynd at designe det du bedst kan lide, og få det mest eksklusive bogmærke.

  Den perfekte gave

  Skal du arrangere en vigtig begivenhed, og ved du ikke, hvad du skal give i gave? Skal din søn konfirmeres eller døbes og ved du ikke, hvad du skal give gæsterne? Vi har den perfekte vare til dig.

  Vores personlige bogmærker er den detalje du ledte efter, du kan personliggøre dem alt afhængig af om begivenheden er en kommunion, dåb, bryllup, fødselsdag eller personliggøre dem med et af vores designs.

  Papir bogmærker sendes og leveres i pakker med 10 stk. og er trykt på begge sider, på den ene side kan du sætte et foto, tekst eller billede efter eget valg og på den anden side en sætning eller datoen for fejringen. Du vil få en smuk detalje på få minutter og til en utrolig pris. Du kan lave økonomiske personlige bogmærker og bruge dem som reklamegaver eller til begivenheder som barnedåb, bryllup, konfirmationer eller kommunioner osv.

  Marcapáginas personalizados para regalar

  De angivne mål på bogmærkerne er omtrentlige.

  Og har du allerede dit personlige bogmærke i tankerne? Send os din idé, så tager vi os af resten.

Tags af Bogmærker