Personlige bogmærker med billede og tekst

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Bogmærker med billede og design.
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Personaliserede bogmærker

Der findes ikke en mere nyttig gave til en, der elsker at læse litteratur end et personligt bogmærke . Normalt er disse typer af gaver meget billige, og gives i gave sammen med en god bog. Det gør gaven mere komplet, og modtageren vil helt sikkert elske bogmærket.

På vores hjemmeside har du to forskellige modeller at vælge imellem: papirbogmærker eller aluminium bogmærker. Begge kan designes som du ønsker med dine yndlings fotografier, designs eller tekster. Forskellen mellem de to er selve materialet, da aluminiumen er meget mere modstandsdygtig og har en åbning, der kan sættes på den side, du er nået til.

Sådan laver du et bogmærke med fotos

Hvis du aldrig har bestilt en ordre online på vores hjemmeside, kan vi fortælle dig at det er simpelt med vores online editor, hvor du nemt kan designe bogmærket. Om få minutter vil du vide hvordan man designer et personligt bogmærke med dine yndlingsbilleder eller et smukt design. Vi tilbyder dig også skabeloner med designs, som du kan tilpasse til din smag og gøre hele processen nemmere.

Papirbogmærket sælges i pakker med ti styks. Det vil sige at du kan designe billige personlige bogmærker og bruge dem som en salgsfremmende gave eller som en gave til begivenheder som fx dåb, bryllupper eller konfirmationer.

De personlige bogmærker er en ufejlbarlig gave til enhver dato på året, og de vil altid blive taget godt imod, da de er praktiske. Design den du bedst kan lide, og bestil din eksklusive model i dag.

De angivne mål er omtrentlige.