Personlige bogmærker med billede og tekst

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Bogmærker med billede og design.
Vælg en mulighed:
Papir
7,40 kr.
Papir
Aluminium
66,86 kr.
Aluminium
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

14/03/2021

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

09/04/2021

Sjove varer til gode priser! Min datter ville meget gerne give sin far en superhelte-kappe, og da jeg googlede kom i frem :-) Det var nemt at lave produktet, og det lever op til mine forventninger i forhold til prisen. Leveringen var hurtig - og nu glæder vi os bare til at give gaven!

Maja (Helsingør)

29/09/2021

Beskrivelse

Personaliserede bogmærker

Der findes ikke en mere nyttig gave til en, der elsker at læse litteratur end et personligt bogmærke . Normalt er disse typer af gaver meget billige, og gives i gave sammen med en god bog. Det gør gaven mere komplet, og modtageren vil helt sikkert elske bogmærket.

På vores hjemmeside har du to forskellige modeller at vælge imellem: papirbogmærker eller aluminium bogmærker. Begge kan designes som du ønsker med dine yndlings fotografier, designs eller tekster. Forskellen mellem de to er selve materialet, da aluminiumen er meget mere modstandsdygtig og har en åbning, der kan sættes på den side, du er nået til.

Sådan laver du et bogmærke med fotos

Hvis du aldrig har bestilt en ordre online på vores hjemmeside, kan vi fortælle dig at det er simpelt med vores online editor, hvor du nemt kan designe bogmærket. Om få minutter vil du vide hvordan man designer et personligt bogmærke med dine yndlingsbilleder eller et smukt design. Vi tilbyder dig også skabeloner med designs, som du kan tilpasse til din smag og gøre hele processen nemmere.

Papirbogmærket sælges i pakker med ti styks. Det vil sige at du kan designe billige personlige bogmærker og bruge dem som en salgsfremmende gave eller som en gave til begivenheder som fx dåb, bryllupper eller konfirmationer.

De personlige bogmærker er en ufejlbarlig gave til enhver dato på året, og de vil altid blive taget godt imod, da de er praktiske. Design den du bedst kan lide, og bestil din eksklusive model i dag.

De angivne mål er omtrentlige.