Bestsellere på Mors Dag

Mors dags gaver

De giver os liv, de tager sig af os og de beskytter os. Derfor fortjener de kun de bedste. De er altid ved vores side og specielt når vi mest har brug for dem. Vores mødre vil altid være der for os. Den anden søndag i Maj, fejres Mors dag i Danmark. Det er den dag på året, hvor Mor skal fejres!

I dette afsnit, har vi samlet vores bedste gaveideer til Mors dag, så du kan overraske hende, med en særlig personaliseret gave. Vi har et stort udvalg af produkter, der tilpasser sig dit behov og budget så du ved hvad du skal give i gave til din Mor.

Hvad skal du give på Mors dag

For at finde de bedste Mors dags gaver er det nødvendigt at tænke på, hvordan hun er som person, hvad hun kan lide og hvilke hobbyer hun har. På den måde er det meget nemmere, at finde en gave, der giver hende et stort smil på læben.

På en vigtig dato some denne, er vores bedst sælgende gaver armbånd, halskæder, vedhæng, tegnebøger, originale pengepunge og diplomer til den bedste Mor i verden. Vi har et stort udvalg af gaver på vores hjemmeside, hvor du kan personalisere lige det produkt du ønsker, så produktet ikke kommer til at ligne alle de andre du ser i butikker rundt omkring i landet.

Gaver til nybagte mødre

At få det første barn, er altid et unikt øjeblik i livet, der kun kan overgås, når der kommer flere børn i familien. Derfor er det også vigtigt at give en særlig gave, til førstegangsmødre. Hvis du ikke ved hvad du skal give, så har vi mange produkter, der vil overraske, de nybagte mødre.

Babyprodukter, såsom en badehætte, eller en fotoramme med babys fodaftryk er smukke gaver, der desuden er praktisk.

Personaliserede bamser er også en flot gave, der kan få den lille dreng eller pige til at slappe af. Det handler som udgangspunkt om, at finde en gave, der er praktisk. Derefter kan den gøres personlig og original, takket være muligheden for at kunne personalisere produkter hos os.

Krus med tegning lavet af børn på Mors dag

Gaver til mødre på 60 år

En Mor og datter gave er altid en smuk gaveidé, da i kan finde to af det samme produkt, med samme form, så gaverne passer sammen. Vi har en række produkter som vi med sikkerhed ved, at hun vil elske.

Personaliserede tørklæder er en ny og banebrydende mulighed for mødre, der elsker at bære accessories og se godt ud når de går ud.

I denne alder, bliver du nogle gange bedstemor. Til sådan en begivenhed, går alle gaver ikke an. Derfor er vi sikre på, at en personaliseret gave, der udelukkende er lavet til hende, vil overraske og gøre hende glad.

Gaver til mødre på 50 år

At fylde et halvt århundrede er et gyldent øjeblik for din mor.. Hvis dette er tilfældet, har du brug for, gaveideer til mødre, der passer til anledningen og til det du ønsker at give hende.

Smykker er altid en gave, der vækker opsigt og glæde, da det er en funktionel og flot gave. Armbånd til mors dag kan være en perfekt gave, da du kan indgravere en smuk sætning, jeres navne, datoen osv.

Vedhæng og halskæder til Mors dag er også en populær gave. Design det efter din mors smag, og gør det personligt.

Indgraverede vedhæng med navnene på hendes børn på Mors dag

Mors dag Danmark

Vil du videhvornår man fejrer Mors dag i Danmark? (Da det er hvor vi befinder os). Svaret er:

Mors dag fejres i Danmark på den anden søndag i maj måned..

Dagen kom til Danmark i 1910, og har siden spredt sig til hele landet som en årlig begivenhed, hvor mødrene fejres. Dagen ligger fast og finder altid sted den anden søndag i maj måned.

I andre lande fejres Mors dag på andre datoer. Der er ikke en særlig dag på året, hvor Mors dag fejres samtidig, ligesom med andre internationale helligdage. Nogle lande holder det på den samme dag, mens andre lande som f. eks Spanien holder det den 1. maj

Mors dags oprindelse

De første fejringer af Mors dag kan spores tilbage til det antikke Grækenland og det antikke Romerrige.

Senere omkring det 17 århundrede, blev dagen fejret i et par katolske lande såsom England. Dagen blev kaldt Mothering Sunday, og var en fejring af personer i det lavere sociale rang og som arbejdede for andre. De fik en fridag om søndagen, gik i kirke og kom hjem med en gave til deres mødre,

I det 19 århundrede begyndte man at fejre Mors dag i USA i nogle byer, indtil år 1914, hvor dagen officielt blev lagt på den anden søndag i maj som Mors dag i USA. Andre lande vedtog den samme officielle dag, på andre datoer.

Mulepose til Mors dag