Personlig Mors Dags gave

Bestsellere på Mors Dag


Mors dags gaver

De giver os liv, de tager sig af os og de beskytter os. Derfor fortjener de kun det bedste. De er altid ved vores side og specielt når vi mest har brug for dem. Vores mødre vil altid være der for os. Den anden søndag i Maj, fejres Mors dag i Danmark. Det er den dag på året, hvor Mor bare skal fejres!

I dette afsnit, har vi samlet vores bedste gaveideer til Mors dag, så du kan overraske hende, med en særlig og personlig mors dags gave. Vi har et kæmpe udvalg af produkter, der tilpasser sig dit behov og budget så du ved hvad du skal give i gave til din Mor.

Hvad skal man give på Mors dag?

For at finde de bedste Mors dags gaver er det nødvendigt at tænke på, hvordan hun er som person, hvad hun kan lide og hvilke hobbyer hun har. På den måde er det meget nemmere, at finde en gave, der vil få hende til at storsmile.

På en vigtig dato some denne, er vores bedst sælgende gaver armbåndsure til mor, halskæder, vedhæng, 3D lamper, originale pengepunge, strong>pokaler og trofæer til mors dag og diplomer til den bedste Mor i verden. Vi har et stort udvalg af gaver på vores hjemmeside, hvor du kan personalisere lige det produkt du ønsker, så produktet ikke kommer til at ligne alle de andre gaver, du ser i butikker rundt omkring i landet.

Gaver til nybagte mødre

At få det første barn, er altid et unikt øjeblik i livet, der kun overgås, når der kommer flere børn i familien. Derfor er det også vigtigt at give en helt særlig gave til førstegangsmødre. Hvis du ikke ved hvad du skal give, så har vi mange produkter, der vil overraske de nybagte mødre.

Babyprodukter, såsom en body med billede til babyer, eller en fotoramme med babys fodaftryk er smukke gaver, der desuden er praktiske.

Personlige bamser er også en flot gave, der kan få den lille til at slappe af. Det handler som udgangspunkt om at finde en gave, der er praktisk. Derefter kan den gøres personlig og original, takket være muligheden for at kunne personalisere produkter som du finder på vores hjemmeside.

Krus med tegning lavet af børn på Mors dag

Gaver til mor på 60 år

En Mor og datter gave er altid en smuk gaveidé, da i kan finde to af det samme produkt med samme form, så gaverne passer sammen. Vi har en række produkter som vi med sikkerhed ved, at hun vil elske. Det er eksempelvis:

Personlige tørklæder er en ny og banebrydende mulighed for mødre, der elsker at bære accessories og se godt ud når de skal ud og føjte.

I denne alder bliver mor nogle gange bedstemor. Til sådan en begivenhed, går alle gaver ikke an. Derfor er vi sikre på, at en personlig gave, der udelukkende er lavet til hende vil overraske og gøre hende glad.

Gaver til mor på 50 år

At fylde et halvt århundrede er et gyldent øjeblik for din mor. Hvis dette er tilfældet, har du brug for, gaveideer til mødre, der passer til anledningen og til det du ønsker at give hende.

Smykker med gravering er altid en gave, der vækker opsigt og glæde, da det er en funktionel og flot gave. Armbåndsure til mors dag kan være en perfekt gave, da du kan indgravere en smuk sætning, jeres navne, datoen osv. Det gode er, at vi har mange forskellige smykker på vores hjemmeside.

Graverede vedhæng og halskæder til Mors dag er også en populær gave. Du kunne måske overveje et Livets Træ vedhæng, da det er noget meget personligt og som stensikkert vil falde i god jord, hos din mor. Hun vil blive glad for det, netop fordi at du vil kunne tilføje dit og dine brøde og søstres navne. Det symboliserer livets gang, og det særlige forhold dig og dine søskende har til jeres mor. Design det efter din mors smag. Vi er sikre på, at der vil være tårer i hendes øjne, når hun ser den personlige gave.

Indgraverede vedhæng med navnene på hendes børn på Mors dag

Mors dag Danmark

Spørger du dig selv om, hvornår man fejrer Mors dag i Danmark? Svaret er:

Mors dag fejres i Danmark den anden søndag i maj måned..

Dagen kom til Danmark i 1910, og har siden spredt sig til hele landet som en årlig begivenhed, hvor mødrene fejres. Dagen ligger fast og finder altid sted den anden søndag i maj måned.

I andre lande fejres Mors dag på andre datoer. Der er ikke en særlig dag på året, hvor Mors dag fejres samtidig, ligesom med andre internationale helligdage. Nogle lande holder det på den samme dag, mens andre lande som f. eks Spanien holder det den 1. maj

Hvorfor fejrer vi Mors Dag?

De første fejringer af Mors dag kan spores tilbage til det antikke Grækenland og det antikke Romerrige.

Senere omkring det 17 århundrede, blev dagen fejret i et par katolske lande såsom England. Dagen blev kaldt Mothering Sunday, og var en fejring af personer i det lavere sociale lag og som arbejdede for andre. De fik en fridag om søndagen, gik i kirke og kom hjem med en gave til deres mødre,

I det 19 århundrede begyndte man at fejre Mors dag i USA i nogle byer, indtil år 1914, hvor dagen officielt blev lagt på den anden søndag i maj som Mors dag i USA. Andre lande vedtog den samme officielle dag, på andre datoer.

I dag er det mere eller mindre en international dag, hvor vi alle fejrer vores mødre, da de som tidligere nævnt, fortjener at blive fejret, på alle tænkelige måder. Dog er dagen blevet til noget meget mere kommercielt i dag, end bare en simpel dag, hvor vi fejrer mor.

Mulepose til Mors dag