Fotokeramik

Der er 3 tilgængelige produkter

Fotokeramik til gravsten

Det personaliserede fotokeramik er en meget efterspurgt vare af vores kunder, da vi gør en stor indsats for at kvaliteten er i top på hver eneste af de fotokeramiske billeder. Hvis du ønsker, at dit billede til gravstenen skal have den bedste kvalitet og holdbarhed, er dette produktet som du leder efter. Når du modtager porcelænsbilleder, vil du først og fremmest bemærke, hvor god kvalitet det er. Vi gør alt hvad vi kan i processen ,for at kvaliteten bliver så god som muligt.

Det er meget almindeligt at vælge et personligt porcelænsofoto til gravstenen. På billeder placeres et billede af den afdøde og som derefter på selve gravstenen.

De er fremstillet af porcelæn og behandles i en særlig ovn ved høje temperaturer i timevis for at sikre kvaliteten holder i årtier. Disse produkter er designet til at holde i mange år og til at modstå alle slags vejrforhold. De er behandlet med en særlig emalje, hvilket gør at farven muligvis ikke er helt identisk med det originale foto.

Hvilke porcelænsfotos kan jeg vælge imellem og hvordan kan jeg personalisere dem?

I denne sektion finder du personaliseret fotokeramik i forskellige former, størrelser og farver, herunder:

  • Ovale porcelænsfotos, vi ved, at det er en af de mest normale slags fotokeramik. Den ovale fotokeramik er en klassiker, der aldrig går af mode og du kan vælge mellem forskellige størrelser og overflader med eller uden ramme, i guldfarve eller sølvfarve.
  • Rektangulære porcelænsfotos, dette er en keramisk fotoramme, der er lidt mere moderne end den klassiske version. Der er forskellige størrelser at vælge imellem, og du kan også vælge om du vil have en med ramme eller uden ramme. Hvis du vælger den guldfarvede ramme vil materialet være af aluminium (messing), og sølvrammen af rustfrit stål, begge af fremragende kvalitet.
  • Hjerteformede porcelænsofotos uden ramme, dette er en version for folk, der kan lide de mest innovative former, med denne form vil du skabe et billede, der alene vil angive den kærlighed, du har til din elskede. Du har mulighed for at vælge et enkelt hjerteformet billede eller en pakke med 2 matchende hjerter. Slutresultatet er og bliver fantastisk og det vil se rigtig smukt ud på en gravsten.
  • Ovalt porcelængsfoto med stålfod, er en af vores alternative porcelænsfotos. Hvis du ikke ønsker at fastgøre billedet til gravstenen, så er dette det perfekte valg. Selve rammen er lavet af rustfrit stål af høj kvalitet. Og du kan også vælge mellem forskellige størrelser. Denne mulighed bruges også ofte til begravelser, hvor billedet placeres på kisten for at mindes den afdøde person.
  • Ovalt porcelænsfoto med gylden ramme Denne mulighed har også en støttefod, hvilket gør den perfekt, ligesom den forrige. Den kan stilles i ligkapellet eller ovenpå kisten til begravelsen, eller endda til at hvile på gravstenen, hvis den har en hylde. Der findes kun én størrelse, som er den mest populære. Og den gyldne ramme er lavet af aluminium (guldmessing), hvilket gør den smuk at se på. Desuden er rammen og det ovale fotoprocelæn lavet af høj kvalitet.

Personaliserings- og købsprocessen er meget enkel, da bestillingen kan afgives fra dette websted, nemt og bekvemt fra enhver computer.

For at bestille fotokeramik og procelænsfotos skal du blot gå ind på vores hjemmeside, vælge det ønskede produkt blandt alle mulighederne, bruge online redigeringsværktøjet til at uploade et fotografi og forberede det keramiske design. På et øjeblik har du det perfekte fotokeramik klar.

Faktorer, der skal overvejes, før du bestiller et porcelænsfoto

Det keramiske farvespektrum er mindre end farveområdet på en skærm eller et fotografi, og derfor kan det endelige resultat variere fra de originale farver. Dog forsøger vi altid at få det til at se så troværdigt ud som overhoved muligt.

Kontroller målene på gravstenene og inskriptionerne på dem for at kunne bestille den perfekte størrelse. Vurdér også, om det vil se bedre ud med eller uden ramme. Vælger du en ramme, så tænk over om det vil se bedre ud i guld eller sølvfarve.

Vi er førende inden for fremstilling af personlige produkter, og vi lægger meget kærlighed og omhu i alle de ting vi personaliserer, men denne vare er endnu mere personlig. Det er en artikel, der normalt ved de fleste lejligheder er lavet til mennesker, der har forladt os, og som vi følte noget helt særligt for, så vi gør vores bedste og er meget omhyggelige med det endelige resultat.

Nu kan du personliggøre dit porcelænsfoto hos os, og så sørger vi for, at den ser ud helt præcis som du ønsker det.

Personlige porcelaensfotos til gravsten