Fotokeramik

mindebillede
299 kr.
levering mellem 1-2. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 21 min.

Form
Størrelse
Detaljer
 • Størrelse: 6 cm (bredde) x 8 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Fremstillet af porcelæn.
 • Trykket forbliver intakt i 50 år.
 • Billedet er graveret efter 8 timers varmebehandling i en ovn ved 800ºC.
 • ID: #1648
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige fotos til gravsten

Når det drejer sig om at skabe minder til minde om kære, der ikke længere er blandt os, er en alternativ mulighed, at tilføje et billede på gravstenen. På dette porcelænsbillede, der bedre er kendt som fotokeramik, kan vi trykke et hvilket som helst fotografi i farver, som vil blive perfekt integreret på dette stykke keramik.

Billedet er fremstillet af porcelæn og behandles i en særlig ovn ved høje temperaturer i timevis for at sikre billedets kvalitet og bestandighed i mange årtier. Disse produkter er designet til at holde i mange år og til at modstå alle slags vejrforhold. De er behandlet med en særlig emalje.

Dette er et produkt som vi lægger meget kærlighed i, da vi ved at det er et følelsesladet produkt. Hvis du ønsker at dit porcelænsbillede har den bedste kvalitet og holdbarhed, så skal du bestille netop dette produkt. Vi har det bedst produkt på markedet, og det som holder i længst tid.

Hvilke modeller kan jeg vælge imellem, og hvordan kan jeg personliggøre dem?

I denne sektion kan se mere om de personlige porcelænsfotos, hvilke former og størrelser som du kan vælge imellem. Som udgangspunkt er de opdelt i 2 former

 • Ovale fotos til gravsten, vi ved, at dette er en af de mest efterspurgte former gennem årene. Det ovale porcelænsbillede er en klassiker, som normalt er mange kunders favorit. Du kan vælge mellem forskellige størrelser, med eller uden ramme, i guld eller sølv, og endda modeller med en fod, så det kan stå selv.
 • Rektangulær foto til gravsten, dette er en keramisk foto lidt mere up to date end den klassiske ovale version. Der er forskellige størrelser at vælge imellem, og du kan også vælge, om du vil tilføje en ramme eller ej.
Eksemper på personlige ovale fotos til gravsten

Personaliseringen og købsprocessen er enkel, da bestillingen kan foretages fra vores hjemmeside, nemt fra enhver computer, mobil eller tablet.

For at bestille et pocelænsbillede online skal du blot vælge det ønskede produkt blandt alle de tilgængelige (i forhold til form, størrelse og ramme), bruge online redigerinsværktøjet til at uploade et fotografi og forberede det keramiske design. Før du afslutter bestillingen kan du se et simuleret preview af, hvordan produktet vil se ud, så du kan kontrollere, om du er tilfreds med det design, du har skabt.

Porcelænsbilleder til gravsten: priser

Et almindeligt spørgsmål vedrørende fotokeramik er prisen. Svaret er, at prisen på fotos til gravsten afhænger, da der er mange produkter til rådighed inden for denne familie. Der findes indrammet og uindrammet fotokeramik, samt forskellige størrelser. Som det er logisk, er de mest økonomiske fotokeramikker uden ramme, og inden for denne mulighed er det den mindste størrelse.

På denne side kan du vælge den form og størrelse, du ønsker til dit porcelænsbillede, og efterhånden som du vælger de forskellige produkter, kan du se deres pris. Hvis du er i tvivl, vil vi med glæde hjælpe dig via en af de kontaktkanaler, som du kan finde i afsnittet "Kontakt" på hjemmesiden.

Sådan sætter du porcelænsbilledet på en gravsten

Når du har modtaget dit personlige keramiske foto, sætter dt det måske på en gravsten. Det er muligt at gøre dette på en meget enkel måde, så det sikres, at det ikke vil falde af i mange år. De trin, der skal følges for at fastgøre porcelænsbilledet til en gravsten, er som følger:

Porcelænsbillede detaljer forstørret med ramme
 • Først skal du rengøre det område på gravstenen, hvor billedet skal monteres. Brug en blanding af vand og alkohol (50 % af hver) og gnid med en klud det område, hvor billedet skal limes fast
 • Påfør klar silikone eller marmorkit på bagsiden af porcelænsbilledet, og tryk den fast på gravstenen.
 • Lav et kryds over billedet med tape for at fastgøre den på det ønskede sted, og sørg for, at den sidder godt fast.
 • Vent 24 timer, indtil silikonen eller kittet er hærdet, og fjern afdækningstapen.
 • For at sikre yderligere, påføres klar silikone rundt om kanterne af porcelænsbilledet, for at forsegle det område, hvor fotokeramikken møder gravstenen.
 • Fjern overskydende silikone fra kanterne med en klud eller et viskestykke.

På denne måde sidder fotokeramiken sikkert fast på stenen og er regn- og vejrresistent. Porcelænsbilledet falder ikke af, og billedet, der er trykt på keramikstykket, bliver heller ikke udvisket.

Faktorer, der skal tages i betragtning, før du bestiller dit porcelænsbillede

Farveskalaen for keramiske farver er mindre end farveskalaen for en skærm eller et fotografi, så resultatet kan afvige fra de originale farver, men vi vil altid forsøge at gøre det så troværdigt og så lig virkeligheden som muligt.

Tjek målene på gravstenene og inskriptionerne på den for at kunne bestille den perfekte størrelse. Vurder også, om det vil se bedre ud med eller uden ramme, og hvis vi vælger en ramme, så tænk over, om det vil se bedre ud i en guld- eller sølvfarvet tone.

Tilføj lim til bagsiden af porcelænsbilledet så den kan sættes fast på gravstenen

Vi er førende inden for fremstilling af personlige produkter, og vi lægger meget kærlighed og omhu i alle de ting, vi personliggør, men denne her endnu mere. Det er en artikel, der normalt, ved de fleste lejligheder, er lavet til folk, der har forladt os, og som vi følte noget helt særligt for, så vi tager os meget af den og gør vores bedste.

Takket være denne håndlavede proces er det endelige resultat et produkt af høj kvalitet, med de bedste materialer og modstandsdygtigt på ydersiden.

Diferencia de colores

Forskelle fra RGB gamut til keramisk CMYK gamut