Personlige julegaver

Julens bestsellere


Fotogaver til jul

Julen er en særlig tid på året, hvor vi fejrer årets sidste festligheder. Vi mødes med familie og venner, der bor i udlandet, eller som vi ikke ser så ofte. Det er normalt at give gaver til jul, for at vise vores familie og venner, hvor meget vi holder af dem, og hvor meget vi elsker dem. Hos Wanapix har vi en masse flotte og personlige gaver og gaveideer til at gøre de særlige øjeblikke lidt mere spændende, unikke og hyggelige. Personlige gaver er og har altid været fede at give til jul, da alle elsker julegaver med billeder.

Skal du give gaver til dine kære, uanset om det er venner eller familie, og ved du ikke, hvad du skal give dem? Hos Wanapix finder du masser af ting, som vi er sikre på vil glæde de mennesker, du har i tankerne.

Julegaver til de mindste i hjemmet

De mindste i familien og i husstanden, er ofte dem, der elsker julen mest. Når det er jul, har alle børn stort set julelys i øjnene. Derfor er og bliver det også deres yndlingshøjtid, da der er en særlig magi over julen, der ikke kan beskrives. I denne sektion finder du gaver, der helt sikkert vil forbløffe og overraske dem.

Et barns første jul, er og bliver en af de mest særlige jule. Har du for eksempel fået et barn lige før jul, er den bedste gave, at få baby med hjem. Du kan for eksempel give en personlig pyjamas eller personlige nattøj, der vil få baby til at se sød og sjov ud på samme tid. Du kan personliggøre et design med et foto, deres navn eller en tekst, som er vigtig for dig. Det vil være en unik og særlig gave, som hele familien vil huske. Eller en personlig dou dou dou nusseklud

Men du finder ikke kun gaver til de mindste, men også til de lidt større. Du kan for eksempel lave et personlige vendespil som de vil elske at spille sammen med dig, eller med resten af familien. Du kan tilføje billeder af alle hans/hendes onkler, tanter, søskende osv. For at gøre det sjovt og unikt. Det kommer til at blive et ægte familiespil som det lille vil elske at spille.

Personlige braetspil til jul

Gaver til hele familien

Hos Wanapix finder du gaver til hele familien, uanset alder, og du kan designe den vare, som de alle vil synes bedst om, og gøre den unik, da der ikke er to gaver, der er ens. Alt du skal gøre er at lade fantasien få frit løb, Hop ind i en verden af tilpasning og personalisering. Vi er sikre på, at du vil skabe en perfekt gave, til både dine venner og familiemedlemmer.

Du kan personliggøre alt fra børnetøj som bodys og hagesmække til personlige brætspil. Selv hvis der er et familiemedlem eller en ven, der kan lide computere og betegner sig selv som lidt af en nørd, kan du også give dem en personlig USB-nøgle eller musemåtte. Desuden har du et univers af personliggørelse, der kun er et par klik væk.

Med vores online redigeringsværktøj kan du hurtigt og nemt skabe det design, du har i tankerne. Desuden har vi hundredvis af foruddesignede skabeloner til hver enkelt vare, der gør det meget nemmere for dig at personliggøre dine produkter.

Julegaver med billede og navn

Billeder bringer os tilbage til bestemte øjeblikke, får os til at genopleve mindet om en person, der ikke længere er blandt os, eller bare ved at se på dem gør de os glade. Derfor er fotogaver altid en god gave.

I denne sektion finder du et uendeligt antal gaver, som du kan personliggøre med billeder. I juletiden er det normalt ret koldt, så et personligt tæppe med billeder er den perfekte gave. Det er hyggeligt at ligge på sofaen med et tæppe og se en film- Derfor er et personligt tæppe med billede den perfekte gaveidé. Glem ikke popcorn til filmen!

Personlige puder med billeder er også perfekte julegaver, du skal bare vælge et flot design, uploade dit billede til vores online redigeringsværktøj, og så sørger vi for, at det passer perfekt til den gave, du har i tankerne.

Personlig kalender som julegave

3 tips til den perfekte julegave

  • Gør gaven klar i god tid, Vent ikke til sidste øjeblik med at finde den rette julegave. Normalt tager det tid at finde den rette julegave, da der både skal tænkes over en god gave og også få den lavet.
  • Prøv at finde ud af hvad personen kan lide og gerne vil have i julegave, selvfølgelig uden at personen opdager, at du leder efter noget at købe til vedkommende, for en gave overrasker altid, men hvis personen ikke forventer det, bliver det en endnu større overraskelse.
  • Gør noget ud af hele gaven. Her mener vi at du gør noget ud af gaven, gavepapiret eller selve indpakningen. Glem ikke et personligt kort, der skal åbnes før gaven, der fortæller personen hvor meget du holder af ham/hende og at de fortjener gaven.

Personaliserede julegaver til mænd

Mænd eller kvinder, alle kan lide personaliserede gaver på alle tider af året, men endnu mere til jul. Denne slags gave giver dig mulighed for at tage dig af alle gaverne, så det præcis bliver det, du leder efter.

I denne sektion har vi lavet en samling af vores bedste produkter til mænd til jul. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte, og hvordan du skal overraske mændene i dit liv, har vi nogle julegaveidéer til mænd.

Hvad skal du give en mand i julegave

Det kan være svært at vide hvad man skal give til hver enkelt person i julegave. Du skal være original, men frem for alt praktisk. De mest populære gaver er dem, der kan bruges i det daglige. Mobiletuier, krus eller T-shirts er altid en god valgmulighed.

Kalendere og dagbøger er også en meget almindelig gave ved juletid. Disse modeller kan personaliseres efter deres smag, ved at indsætte billeder eller skrive motiverende tekster.

Tag hensyn til deres måde at være på, smag og hobbyer, for de kan være gode at huske på, hvis du vil finde den ideelle gave til ham. Hvis han er kok, kan du vælge et forklæde, og hvis han er ølelsker, kan du vælge vores personaliserede krus. For hver hobby har vi en anden gave, som du kan tilpasse til hans smag.

Personaliserede julegaver til kvinder

I julen får vi mange gaver, så hvis du virkelig vil skille dig ud med din gave, skal du gøre dit bedste for at skille dig ud. Det kan du gøre ved at designe en personlig gave, fordi du med dem kan designe dem helt efter din smag med de billeder eller tekster, du ønsker.

I denne sektion finder du et lille udvalg af vores produkter, som du kan give til kvinder i julen. Uanset hvor gammel hun er, kan du finde noget der helt sikkert vil passe til hendes smag. Tjek vores gaveideer til kvinder til jul ud og find noget, der vil overraske den kvinde, du skal give en gave.

Hvad skal du give din kone i julegave

Hvis du spekulerer på hvordan du kan lave originale gaver til kvinder denne jul, er nøglen at kigge efter forskellige gaver, som er praktiske men stadig har et personligt og særligt design. Nogle eksempler er personlige tasker og punge, som du kan designe og personalisere med de billeder du ønsker. Også fotoalbummet er en gave der vil bringe hende til tårer.

Personaliserede gaver til kvinder

Husk, at for at din gave vil blive den mest specielle under træet, er det vigtigt at være opmærksom på, hvordan du giver den til hende. Find på en anderledes indpakning og sørg for de små detaljer, er på plads så hun vil elske din gave endnu mere.

Krus, mobiletuier, kalendere og notesbøger er også normale gaver på denne tid af året. Du skal blot finde dine yndlingsbilleder og personliggøre dem så de passer til din smag.

Personaliserede julegaver til børn

Ingen er mere begejstret for julen end børn. Hvert år venter de spændt på Julemandens ankomst. Det er dage, hvor glæden og spændingen i familien kan føles i atmosfæren, især på tidspunktet for åbning af gaverne foran træet.

I denne sektion har vi samlet vores særlige udvalg af julegaver til børn. Hvis du ikke ved, hvor du skal starte kan vi hjælpe dig, for vi ved at det ikke er det samme at give en gave gave til et barn på 4 år som til et barn på 13 år. Skriv vores ideer ned!

Originale julegaver til børn

De personaliserede gaver er et sikkert hit hos voksne og børn. Men sidstnævnte er det dog endnu mere specielt, fordi du kan designe legetøj og tøj efter deres smag og hobbyer.

Personaliserede gaver til børn

Det er vigtigt at have børnenes alder i tankerne, når man skal vide hvad man skal give et barn i julegave. Kæledyr, nusseklude eller tæpper er klassiske gaver til de små. Nu kan du tilføje deres navn med broderi eller personliggøre produkterne med det billede du ønsker.

Hvis barnet er i skolealderen, kan du give dem personaliserede rygsække eller vores uknuselige kopper, som er praktiske gaver til dem. Du kan personliggøre disse produkter med deres navn, og bringe dem til kantinen uden at skulle være bange for at det går i stykker. Rygsække og T-shirts er også gode gaver, der bestemt vil vække glæde.

Reglen om de fire gaver

Nogle eksperter påpeger, at det er nødvendigt at sætte en grænse for gaver til jul. Dette er for at undgå syndromet med det overbegavede barn, dvs. at børn ikke vil værdsætte deres gaver, og egentlig bare har lyst til at åbne flere gaver. Denne regel er med til at sætte en grænse, fordi den består i at give en gave, der opfylder et behov hos barnet: noget de kan bruge, noget at læse, noget som barnet virkelig ønsker sig og noget som de har brug for.

På vores hjemmeside kan vi hjælpe dig med at finde disse fire gaver. De får også en særlig værdi, fordi du kan personalisere dem med de designs, de bedst kan lide: med en figure fra deres yndlings tegnefilm eller for eksempel et idol fra fodboldverdenen osv.