Bestsellere i julen

Fotogaver til jul

Julen er en særlig tid på året, hvor vi fejrer årets sidste festligheder. Vi mødes med familie og venner, der bor i udlandet, eller som vi ikke ser så ofte. Det er normalt at give gaver til jul, for at vise vores familie og venner, hvor meget vi holder af dem, og hvor meget vi elsker dem. Hos Wanapix har vi en masse flotte og personlige gaver og gaveideer til at gøre de særlige øjeblikke lidt mere spændende, unikke og hyggelige. Personlige gaver er og har altid været fede at give til jul, da alle elsker julegaver med billeder.

Skal du give gaver til dine kære, uanset om det er venner eller familie, og ved du ikke, hvad du skal give dem? Hos Wanapix finder du masser af ting, som vi er sikre på vil glæde de mennesker, du har i tankerne.

Julegaver til de mindste i hjemmet

De mindste i familien og i husstanden, er ofte dem, der elsker julen mest. Når det er jul, har alle børn stort set julelys i øjnene. Derfor er og bliver det også deres yndlingshøjtid, da der er en særlig magi over julen, der ikke kan beskrives. I denne sektion finder du gaver, der helt sikkert vil forbløffe og overraske dem.

Et barns første jul, er og bliver en af de mest særlige jule. Har du for eksempel fået et barn lige før jul, er den bedste gave, at få baby med hjem. Du kan for eksempel give en personlig pyjamas eller personlige nattøj, der vil få baby til at se sød og sjov ud på samme tid. Du kan personliggøre et design med et foto, deres navn eller en tekst, som er vigtig for dig. Det vil være en unik og særlig gave, som hele familien vil huske. Eller en personlig dou dou dou nusseklud

Men du finder ikke kun gaver til de mindste, men også til de lidt større. Du kan for eksempel lave et personlige vendespil som de vil elske at spille sammen med dig, eller med resten af familien. Du kan tilføje billeder af alle hans/hendes onkler, tanter, søskende osv. For at gøre det sjovt og unikt. Det kommer til at blive et ægte familiespil som det lille vil elske at spille.

Personlige braetspil til jul

Gaver til hele familien

Hos Wanapix finder du gaver til hele familien, uanset alder, og du kan designe den vare, som de alle vil synes bedst om, og gøre den unik, da der ikke er to gaver, der er ens. Alt du skal gøre er at lade fantasien få frit løb, Hop ind i en verden af tilpasning og personalisering. Vi er sikre på, at du vil skabe en perfekt gave, til både dine venner og familiemedlemmer.

Du kan personliggøre alt fra børnetøj som bodys og hagesmække til personlige brætspil. Selv hvis der er et familiemedlem eller en ven, der kan lide computere og betegner sig selv som lidt af en nørd, kan du også give dem en personlig USB-nøgle eller musemåtte. Desuden har du et univers af personliggørelse, der kun er et par klik væk.

Med vores online redigeringsværktøj kan du hurtigt og nemt skabe det design, du har i tankerne. Desuden har vi hundredvis af foruddesignede skabeloner til hver enkelt vare, der gør det meget nemmere for dig at personliggøre dine produkter.

Julegaver med billede og navn

Billeder bringer os tilbage til bestemte øjeblikke, får os til at genopleve mindet om en person, der ikke længere er blandt os, eller bare ved at se på dem gør de os glade. Derfor er fotogaver altid en god gave.

I denne sektion finder du et uendeligt antal gaver, som du kan personliggøre med billeder. I juletiden er det normalt ret koldt, så et personligt tæppe med billeder er den perfekte gave. Det er hyggeligt at ligge på sofaen med et tæppe og se en film- Derfor er et personligt tæppe med billede den perfekte gaveidé. Glem ikke popcorn til filmen!

Personlige puder med billeder er også perfekte julegaver, du skal bare vælge et flot design, uploade dit billede til vores online redigeringsværktøj, og så sørger vi for, at det passer perfekt til den gave, du har i tankerne.

Personlig kalender som julegave

3 tips til den perfekte julegave

  • Gør gaven klar i god tid, Vent ikke til sidste øjeblik med at finde den rette julegave. Normalt tager det tid at finde den rette julegave, da der både skal tænkes over en god gave og også få den lavet.
  • Prøv at finde ud af hvad personen kan lide og gerne vil have i julegave, selvfølgelig uden at personen opdager, at du leder efter noget at købe til vedkommende, for en gave overrasker altid, men hvis personen ikke forventer det, bliver det en endnu større overraskelse.
  • Gør noget ud af hele gaven. Her mener vi at du gør noget ud af gaven, gavepapiret eller selve indpakningen. Glem ikke et personligt kort, der skal åbnes før gaven, der fortæller personen hvor meget du holder af ham/hende og at de fortjener gaven.