Personaliseret økologisk notesbog med genbrugspapir

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Notesbog med spiralryg. Størrelse A5.
  • Blødt cover i resistent og stift genbrugspap.
  • Indeholder 80 sider genbrugspapir Linjer papir.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Personaliseret økologisk notesbog af genbrugspapir

Hver dag er vi alle mere opmærksomme på de økologiske problemer. Af denne grund er det vigtigt at fremme brugen af ​​miljøansvarlige produkter. I dette tilfælde ved hjælp af bøger af genbrugspapir. Denne notesbog af genbrugspapir er i A5-størrelse, og du kan tilpasse omslaget med det design, fotos eller tekster, du ønsker.

Den indeholder 80 ark, der ligesom omslaget er fremstillet af genbrugspapir. Siderne er opdelt i linjer for at gøre det lettere at skrive. Derudover er de mikroperforerede, så du kan rive siderne af nemt og enkelt, hvis du skulle have behov for det.

Disse notesbøger kaldes craft notesbøger, da de er lavet af genbrugsmateriale og papir og er derfor et bæredygtigt og økologisk produkt.