Personlig madkasse til sandwich af bambus

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Kombination af bambusfiber og BPA fri Polypropylen.
  • Kapacitet: 450 ml.
  • Aftageligt låg.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Beskrivelse

Økologisk madkasse af bambus med form som en sandwich

Madkasse til sandwich fremstillet af en kombination af økologiske materialer: Bambusfiber og BPA-fri PP. Disse produkter tilskynder brugen af naturlige råvarer og hjælper med at reducere forurenende stoffer.

Med en kapacitet på 450 ml er denne økologiske madkasse formet som en sandwich, så den er ideel til at opbevare og transportering af en sandwich på en sikker måde. Låget kan tages af og sættes på. Det tillader en sikker transportering af din sandwich.

Du kan personliggøre omslaget med det logo, foto, billede eller tekst, du ønsker, og du modtager din sandwich madkasse med tryk i høj kvalitet. Vi anbefaler at vaske i hånden for at trykket af dit motiv holder længere.

Dette produkt er en ideel gave til familier med børn, at tage en snack eller frokost med i skolen eller på udflugter; såvel som for voksne, der spiser frokost væk hjemmefra eller på kontoret og har brug for at transportere en sandwich på en sikker måde.