Personlige klistermærker med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Omtrentlig størrelse af hvert klistermærke: 50x75 mm.
  • Fasson selvklæbende glanspapir. 80 gr.
  • Klistermærkerne leveres udskåret og klar til brug.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Sådan laver du personlige klistermærker

Personaliserede klistermærker er et af de praktiske produkter, som du bare må have i dit hjem. De kan anvendes til mange forskellige ting, både i dit hjem og som dekoration til gaver. Gaverne er enkle at designe og sendes i en pakke på 20 klistermærker, der allerede er skåret ud så de er klar til brug med det samme.

Du skal bare vælge produktet og i vores editor, kan du designe dem som du vil. Det er en enkel proces, hvor du kan tilføje det ønskede billede eller tekst. Størrelsen på hvert personligt klistermærke er 50x75 mm.

Selvom de primært bruges til at markere bøger, mapper og andre ejendele, kan du også bruge dem på konserveringsglas, hjemmelavet syltetøj , flasker og andre husholdningsartikler. En anden måde at bruge dem på er som et personligt klistermærke til gaver. Når du har pakket gaverne godt, tilføjer du et klistermærke med et sødt design og modtagerens navn.