Personlige klistermærker med navn

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Størrelse af hvert klistermærke: 50x75 mm.
  • Selvklæbende glanspapir 90 gr.
  • Klistermærkerne leveres udskåret og klar til brug.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

14/03/2021

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

09/04/2021

Sjove varer til gode priser! Min datter ville meget gerne give sin far en superhelte-kappe, og da jeg googlede kom i frem :-) Det var nemt at lave produktet, og det lever op til mine forventninger i forhold til prisen. Leveringen var hurtig - og nu glæder vi os bare til at give gaven!

Maja (Helsingør)

29/09/2021

Beskrivelse

Sådan designer du et personligt klistermærke med egen tekst

Etiketter eller personaliserede klistermærker er et produkt, som i stigende grad bliver efterspurgt af vores kunder. De fleste kan godt lide at have orden i deres sager derhjemme. Derfor er disse klistermærke super praktiske, til at markere dine ting og sager. På grund af de mange anvendelsesmuligheder er de et meget alsidigt produkt, og du kan både bruge dem til at organisere glas og krukker til spisekammeret ved at vælge et design, hvor du kan skrive, hvad hver krukke indeholder, og til at markere de bøger du har derhjemme. Hvis du glemmer en bog et eller andet sted, vil personen, der finder din bog vide at den tilhører dig. De personlige stickers er simpelthen geniale!

Med vores online redigeringsværktøj kan du nemt designe klistermærker, du kan vælge mellem en masse designs som vi tilbyder på vores hjemmeside, eller hvis du foretrækker det, kan du oprette dit eget design fra bunden, uploade det billede du vil have, indsætte tekst, fotos eller hvad du nu har lyst til. Du skal blot vælge produktet og i vores redigeringsværktøj designe mærkerne som du ønsker dem. De sendes i pakker med 20 stks og er allerede udskåret, så når du får dem hjem, kan du nemt og bekvemt bruge dem. Størrelsen på hvert personligt klistermærke er 50x75mm.

Selvom de primært bruges til at markere bøger, mapper og andre ejendele, kan du også bruge dem på konservesdåser, glas, hjemmelavet syltetøjsglas , flasker og andre husholdningsartikler. En anden måde at bruge dem på er som et personligt klistermærke til gaver. Når du har pakket gaverne godt, tilføjer du et klistermærke med et sødt design og modtagerens navn.

Når det er Jul og alle gaverne ligger under træet efter julemandens ankomst, og hver pakke har et personligt klistermærke med et flot design og navnet på modtageren vil ingen være i tvivl om, hvem gaven er til. Er det ikke bare smart?

Personlige klistermaerker

Personlige klistermærker til skolestart

Vi må ikke glemme den vigtigste anvendelse af disse klistermærker i de seneste år, da de er blevet et undværligt produkt til skolestarten. Det er meget normalt at binde bøgerne og andet ind før skolestart. Ofte skaber det problemer, da man ikke kan se hvilken bog der gemmer sig under bogbindet. Derfor er vores personlige klistermærker perfekte til at skrive titlen på bogen, men også for at skrive navnet på bogens ejermand, i tilfælde af at den skulle blive væk.

Og da de leveres i pakker med 20 enheder, har du med blot én pakke klistermærker nok til at mærke alle de notesbøger, du har brug for, med navn, efternavn og klasseværelse, og alt sammen til en meget økonomisk pris.

Da du får 20 stk. af de samme, har du med kun én pakke klistermærker nok til at navngive alle de bøger, der er behov for, til en overskuelig pris.. Det eneste, du skal gøre, er at personliggøre dem ved hjælp af en af vores gratis design-skabeloner eller ved at skabe et design fra bunden. Du kan ud over navnet indsætte et ikon, et foto eller en tegning af det, og lave flotte fotoklistermærker. Hvis du allerede ved hvad dit barn kan lide, burde det ikke være svært at designe dem. Du kan altid designe vores fotostickers i fællesskab med dine børn, så de får det perfekte design.

Personlige fotoklistermaerker til skoleboeger