Personligt smedet nøglebræt

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Firkantet form der er omgivet af en elegant ramme.
  • 4 kroge hvor nøgler kan hænges.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Beskrivelse

Sådan laver man et nøglebræt

Hvis du altid glemmer hvor dine nøgler er, så er det en god ide at hænge dem på et personlig nøglebræt ved indgangen til dit hus. På den måde, skal du aldrig mere bruge tid på at lede efter dem i dit hjem eller i din taske. Med vores Online Editor, kan du nemt designe et smedet nøglebræt med foto.

Selve brættet er mere end 20 cm stort, har en firkantet og elegant ramme, der normalt placeres ved siden af døren. Så snart du kommer ind i huset, vil du se det og efterfølgende, hænge dine nøgler op. Personliggør rammen med et billede af din familie, en motiverende sætning, eller andet, der gør dig glad hver dag.

Dette nøglebræt består af fire kroge hvilket vil sige at du har rigelig med plads til at hænge dine nøgler op. Ovenfor knagerne ser du det store billede, der kan personaliseres.

Det smedede nøglebræt er en perfekt gave til alle anledninger og begivenheder. De fleste vil blive glade for en flot og personlig gave, der samtidig er dekorativ og praktisk at have i hjemmet.