Personligt 3-delt billede på lærred

billede på lærred
374 kr.
levering mellem 27-28. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 21 min.

Størrelse
Detaljer
  • Størrelse: 90 cm (bredde) x 45 cm (højde) x 3 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Hver triptychon består af tre fotolærreder.
  • Den størrelse, der er angivet på hver model, er størrelsen på hvert enkelt fotolærred for sig.
  • Fotoet eller motivet fordeles mellem de 3 lærreder.
  • ID: #377
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personligt triptykon lærredfoto

Det er vigtigt at tage sig af alle de dekorative aspekter i dit hjem, for at opnå en harmoni og samspil mellem alle elementerne. Fotografier og lærreder er altid en forrygende måde at pynte hjemmet med. Hvis du leder efter noget lidt anderledes andet, er vores tredelte lærreder lige hvad du har brug for.

Du har flere størrelser, så du kan vælge det, der passer bedst til dit hjem. Hvert triptykon-lærred består af tre fotolærreder, der er lige store i henhold til de angivne mål. De er trykt i høj kvalitet og i fuld farve med en fyrretræsramme.

Hvis du ikke ved hvordan man designer et triptykon lærred, så forklarer vi kort processen herunder. Du skal bare vælge det fotografi eller design, du ønsker, og det vil blive opdelt mellem de tre billeder, og vil danne et stort billede sammen. Det er nu nemmere end nogensinde at designe og personalisere et tredelt billede på lærred, takket være vores Online Editor. På bare få trin vil du være færdig med designet.

Triptykon malerier til stuen

Du kan placere dem, hvor du vil, men vi anbefaler dem især i din stue. Når rummet er større, vil billederne have en mere fremtrædende rolle over sofaen, eller det sted du synes er bedst.

Gennem personalisering kan du tilpasse det efter stilen i din stue, hvad enten det er minimalistisk, landskab, familiefoto osv… Selvom billedet kommer til at skille sig ud, kan det stadig passe ind i din stue.

En anden mulighed er at bruge det som et dekorativt element i værelser, især når der er en dobbeltseng. Oven på dette er det spektakulært og udfylder en dobbelt funktion: som dekoration og som en "falsk" hovedgavl.

Kvalitetsgaranti

Vores tekstilprodukter er OEKO-TEX® mærket, hvilket garanterer kvaliteten af alle komponenterne, inklusiv overflader såsom nitter, knapper, lynlåse og syninger komponenterne OEKO-TEX®-stemplet garanterer også at tekstilerne er harmløse for huden.

Certificado OEKO