Garanteret levering på Fars Dag

Fremkaldelse af billede

billede
4 kr.
Mængderabat

Materiale
Størrelse
Finish

Detaljer

  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Blank og mat fremkaldelse: Fotopapir af høj kvalitet. Økologisk mat papir: 250gr.
  • Mere end 35 års erfaring i fremkaldelse af billeder.
  • Flere forskellige størrelser og finishes.
  • ID: #2628-535
  • Mere detaljer

Anmeldelser

Beskrivelse

Billig online fotofremkaldelse

Vi akkumulerer mange minder, i form af billeder på alle vores digitale enheder. Hvis du kunne tænke dig at have dem fysisk, kan du nu bestille fotofremkaledelse hos Wanapix. Vi har udført fotofremkaldelse siden 1984.

Hos os vil du have mulighed for at printe dine fotos billigt online og du vil modtage dem, på din adresse om få dage. Vælg størrelse og hvordan du vil have billederne til at se ud: uden margen eller med margen (Polaroid type). Vi har rabatter på antal, så jo flere eksemplarer du får fremkaldt, jo billigere bliver hvert billede for dig.

Forskelle mellem hver type af billedfremkaldelse

Hvis du ikke ved hvordan man fremkalder billeder er det første du skal gøre, at vælge den type af fremkaldelse du ønsker. Du har to forskellige muligheder at vælge imellem: traditionel fremkaldelse (skinnende eller glansfuld) og økologisk fremkaldelse, hvilket er den type, der er bedst for miljøet.

Lad os først gennemgå egenskaberne ved hver type af fremkaldelse, inden du vælger størrelsen på billedet. Afhængigt af den type du har valgt, har du forskellige størrelser af billeder at vælge imellem.

Traditionel glansfuld fremkaldelse

Hvis du vælger denne type af fremkaldelse, vil billederne have et lag af glansfuldt plastik ovenpå det. Dette finish giver et resultat med mere glans, hvilket gør billederne mere levende. Resultatet af fremkaldelsen bliver flottere og mere spektakulært.

Den glansfulde fremkaldelse, er den type som de fleste af vores kunder vælger til at fremkalde deres fotografier da resultatet er fantastisk, og fordi det er de almindelige billeder at sætte ind i et billedalbum.

Traditionel mat eller skinnende fremkaldelse

Ved den matte fotofremkaldelse, tilføjes der et stykke mat plastik, ovenpå billedet. Dette giver blødere farver til billedet, og har en tendens til at gøre papiret mat at kigge på. Nogle folk synes at genskinnet på de glansfulde billeder tager opmærksomheden væk fra selve billeder. Derfor vælger de denne type, da der næsten ikke er noget genskin, på selve billedet.

Denne slags fotofremkaldelse er den mest anvendte af fagfolk og har det ideelle format til kunstneriske fotos. Det anbefales især til fotos i sort/hvid eller uden meget farve.

Økologisk billedfremkaldelse

Økologisk fotofremkaldelse er en ny process, der ikke efterlader farlige kemikalier, der risikerer at skade miljøet. Papiret der anvendes, har et silkelignende overflade. Desuden har det alle de miljøcertifikater, der certificerer det som et 100% økologisk produkt.

Det endelige resultat svarer til det fremkaldelsen, der har et mat finish, selvom kvaliteten af ​​de økologiske billeder, er et hak under de matte og glansfyldte billeder. Dog er de billigere og skader ikke miljøet.

Sådan dekorerer du en væg med fotos

Det bliver mere og mere almindeligt, at folk brugere deres egne minder som dekorative elementer i hjemmet. Det er en original og dekorativ måde at bruge ens minder på til at dekorere hjemmet på. Der er mange måder at dekorere med fotos på. Nogle af metoderne kan vi anbefale, hvorefter du kan selv kan forsøge dig med dem:

  • Hæng fotos op med tøjklemmer: brug snore eller kæder med lys som en “tøjsnor” og hæng dine billeder op med tøjklemmer. Det er en af ​​de måder man kan hænge fotos op på, der er populære at vise frem på sociale medier. Det ser godt ud i soveværelset eller på unge menneskers værelser.
  • Billedramme med snore og fremkaldte billeder: Genbrug gamle fotorammer og tilføj snore indeni. Der kan du hænge billederne op med små klemmer og give rammen nyt liv. Du kan male det i en anden farve og slibe det ned, for at give det et mere vintage look. Denne type dekoration ser godt ud i indgangen af et hus eller i stuen.
  • Fotos der hænger ned fra loftet: En anden måde at dekorere med billeder, er over sengen på en slags snor, der hænger ned. På den måde kan du falde i søvn, imens du kigger på alle dine minder. Det er ligesom en aktivitetsstativ til babyer, men bare med billeder, der hænger ned fra loftet.
  • billedtræer: For at lave denne type dekoration skal du købe en træformet vinyl eller klistermærke, der kan sættes på væggen. Du kan også male træet selv. Herefter kan du tilføje billeder til træets grene. Det er perfekt til stuen.