Garanteret levering på Fars Dag

Personlige papirservietter med tryk

servietter til 12 kr./stk.
113 kr.
Mængderabat

Størrelse
Detaljer
 • Størrelse: 15 cm (bredde) x 15 cm (højde)
 • Minimumsordre: 10 enheder
 • Sælges i pakker med 10 enheder
 • 3 lags serveitter i hvid farve.
 • Grammatur: 17 gr./m2 (hvert lag).
 • Samlet størrelse (udfoldet): 30x30 cm. (medium) og 40x40 cm. (stor).
 • Egnet til kontakt med fødevarer.
 • ID: #17142
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Lav personlige papirservietter i klare farver

Den bedste måde at overraske dine gæster på til enhver tid er med: personlige papirservietter med 3 lag og med et foto, en sætning, et logo eller et design efter eget valg. En original måde at overraske på, at skabe et brand eller at promovere din virksomhed til en meget økonomisk pris.

Du kan skabe dine papirservietter fra bunden med det design, du har i tankerne, men hvis du ikke har et, så fortvivl ikke! Vi har en meget nem og intuitiv online redigeringsværktøj, som gør personaliseringen hurtig og enkel: Vælg en af de foruddesignede skabeloner, vi tilbyder dig, og ændr, tilføj eller kassér det, du ønsker, så designet bliver helt dit, det vil helt sikkert se fantastisk ud!

Et produkt der kan bruges til mange formål

Personaliserede papirservietter er specielt designet til at blive brugt til arrangementer og etablissementer, hvor maden er i højsædet. De er en anderledes og økonomisk mulighed for at tilføje et personligt præg til enhver begivenhed eller virksomhed, og gøre den endnu mere original og uforglemmelig!

Disse papirservietter kan trykkes med et hvilket som helst design, logo, billede eller personlig besked, som du ønsker. Hvis du er en virksomhed, kan du prøve at trykke dit logo eller din besked på servietterne for at skabe et brand i din virksomhed, mens par kan trykke deres navne eller et personligt billede på servietterne for at tilføje et særligt præg til f.eks. deres bryllup.

Personlige papir servietter

Desuden er personlige papirservietter en praktisk løsning til cateringarrangementer, da de er til engangsbrug og nemme at bruge. De er ideelle, fordi de kan produceres i store mængder til en rimelig pris, hvilket gør dem overkommelige til enhver form for begivenhed - forestil dig dit baby shower eller din lille mands fødselsdag med personlige servietter til lejligheden!

Hvornår skal man bruge personlige servietter?

Personaliserede papirservietter kan have flere anvendelsesmuligheder, og her er nogle af de mest almindelige:

 • Promovering af brands: De kan bruges som et markedsføringsværktøj til at promovere brands eller virksomheder. Logoer, brandbudskaber eller designs ... alt kan trykkes på servietterne, hvilket er med til at øge brandets synlighed og skabe et godt førstehåndsindtryk hos kunderne.
 • Særlige begivenheder: Disse personlige papirservietter er ideelle til særlige begivenheder som bryllupper, fødselsdage, eksamensfester, temafester, baby shower ... da de kan designes specielt til at supplere arrangementets tema og gøre det endnu mere mindeværdigt.
 • Restauranter og barer: De kan bruge personlige papirservietter til at promovere deres forretning og skabe en mærkevareoplevelse for kunderne. De kan også bruge personlige servietter til at promovere menutilbud, arrangementer eller som en måde at skille sig ud fra konkurrenterne på.
 • Hjem og kontor: Personlige papirservietter kan også bruges i hjemmet eller på kontoret som et personligt præg til middagsselskaber, møder eller små arrangementer. De kan også være en sjov og personlig gave.
Personlige papirservietter med billede logo eller tryk

Der er ingen tvivl om det: Personaliserede papirservietter er et alsidigt værktøj til at promovere brands, dekorere særlige begivenheder og skabe brandede oplevelser for kunderne. Og med mængderabatter er de desuden billigere, jo flere du bestiller, jo billigere koster de!

Som du kan se, er det at have personlige papirservietter til dine arrangementer eller din virksomhed en fantastisk måde at tilføje det særlige præg til lejligheden, ja rent faktisk prikken over i’et!