Baby hagesmæk med navn

Baby hagesmæk med navn

hagesmæk
74,33 kr.
Mængderabat

Størrelse
Farve på beklædning
Detaljer
 • Størrelse: 18 cm (bredde) x 22 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Vælg en farve til kanten : hvid, sort, rød, blå eller pink.
 • Blødt krøllet interiør. Inkluderer snor til at binde rundt on halsen.
 • Sammensætning: 40% bomuld, 60% polyester. Tykkelse: 400 g / m2.
 • Egnet til vaskemaskine. Kan tilpasses med motiv på den ene side.
 • Certificeret Oeko-Tex®.
 • ID: #13915-12024
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Hvorfor vælge vores personlige hagesmække

 • Flere modeller tilgængelige: fra de klassiske rektangulære hagesmække til trekantede bandana hagesmække.
 • Størrelser til børn og voksne: Der er flere forskellige størrelser til børn og voksne og endda store størrelser til voksne.
 • Maksimal kvalitet: Tryk i alle farver og flot skarphed.
 • Velegnet til maskinvask: Alle modeller kan sikkert vaskes i vaskemaskinen
 • Online Editor: Brug vores online værktøj til personalisering, uden at skulle download software eller andre programmer. Det er nemt og intuitivt.

Hvordan designer man hagesmække til babyer

Der skal en del organisation til i familien, når et nyt medlem af familien melder sin ankomst. Det er nødvendigt at have alt tøjet klar og alle det forskellige tilbehør, en baby har brug for i den første tid. Hvis du skal give en gave til en baby, der netop er blevet født, eller til en fremtidig mor. så foreslår vi personaliserede hagesmække.

I denne sektion, har vi grupperet vores forskellige personlige baby hagesmække. De er alle fine og bløde, så de ikke skader babys sarte hud. Og selvfølgelig i forskellige materialer og størrelser, så du vælger det, der passer bedst til den lille. Du kan designe den fra bunden, eller vælge en af vores skabeloner, der gør det nemmere og hurtigere for dig af personliggøre den. Du kan designe det hele, ja endda syningen rundt om hagesmækken!

Vi er sikre på at hagesmækken er en god gave, da den kan bruges i flere måneder. At den kan personaliseres, betyder at der ikke vil være en ligesom din. Hvis du ikke ved hvor man laver en personlig hagesmæk, så er det simpelt! Vores Online Edit gør det til en nem process at håndtede som alle kan finde ud af. Din bestilling er blot et par minutter væk,når du først går i gang med at designe i editoren.

Personlig lyserød hagesmæk med billede

Hvilken en skal jeg vælge

Vi er klar over at det kan være svært at vælge en. Men du skal blot tænke over to ting: materialet og lukningen. Det er vigtigt at du tænker over, hvad der vil være mest behageligt for din baby. Vi vil herunder forklare dig, hvad der differentierer vores modeller.

 • Hagesmæk til baby: Det er den klassiske model, der altid kan designes til din smag. Den er tilgængelig i 3 størrelser og op til 5 forskellige farvede kanter
 • Savlesmæk til baby: Vi anbefaler denne model til de mindste. Når de er meget små, plejer babyer at savle meget. Derfor er en savlesmæk behagelig og desuden meget blød.
 • Hagesmæk til voksne: Det er den største hagesmæk i vores katalog. Den kan bruges af både større børn og voksne. Voksne? Ja, de bruges i sjove anledninger som polterabend, til bryllupper eller til ædegilder med vennerne. De er af polyester og er tilgængelige i mange modeller og farver.

Selvfølgelig kan de alle sammen designes med dine favorit billeder, en collage af billeder, designs med tegninger, eller det du nu ønsker. Vores hagesmække med fotos er lavet så de kan designes 100% til din smag

Personaliseret hagesmæk med navn

Hagesmæk med navn og billede

Når du skal designe din hagesmæk, har du frit spil til at gøre det selv. Den klassiske måde er med et tegning af et dyr, eller et flot billede sammen med navnet af baby. En anden valgmulighed er at tilføje et billede af hele familien, af babys ansigt eller af hele hans krop(sammen med navn). Der er folk, som kan lide at lave lidt sjov ud af det, ved at inkludere sjove sætninger som “Jeg bor stadig hjemme”, eller “Jeg bestemmer her”

Du kan også lade dig inspirere af de trends, der hvert år opstår. I de senere år, har enhjørninge flamingoer og avokadoer været på mode. På vores hjemmeside, har vi mange skabeloner med moderigtige designs, så i kan vælge det, i bedst kan lide til baby. vælger i en af dem, skal i bare tilføje fødselsdato, navn på mor og far eller det i nu har lyst til at tilføje til hagesmækken.

En anden mulighed er at afspejle forældrenes stil på hagesmækkens design. For eksempel, hvis moderen eller faderen er rockfans kan du designe en hagesmæk med en rockguitar eller symbolet på en legendarisk musikgruppe, for at gøre det til en gave med garanteret succes for forældrene. Det samme i tilfælde af at faren elsker fodbold, eller hvis mor er sportsnørd osv.

Du kan altså designe en hagesmæk med unikt og eksklusivt design, specielt for babyen eller til dens forældre. Overrask dem alle med en flot gave.

Dekorer en hagesmæk til babyshower

Babyshowers er en festlig dag, der hvert år bliver mere og mere populær. Måden det foregå på, er at kvindelige familiemedlemmer og veninder samles. Den gravide vil herefter afsløre barnets køn for de samlede personer. Det kan endda være arrangeret sådan, at kønnet er en overraskelse for den gravide mor. Andre gange kendes kønnet allerede, og man fejrer bare, at de parret venter en lille.

Personaliseret bandana savlesmæk med et navn

Personlig baby hagesmæk med fotos

Lav en flot og praktisk personaliseret hagesmæk. Interiøret er lavet af frotté håndklæde, der er et meget blødt materiale så du nemt kan tørre babys ansigt, uden at det gør ondt. Det er fremstillet af 70% bomuld og 30% polyester med kantede farver, som du selv kan vælge.

Hagesmækken fås i to forskellige størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til din baby. Men det bedste er, at du kan designe 100% af overfladen på forsiden, som du ønsker. Vælg et foto, tilføj et navn, en smuk tegning eller vælg nemt en af vores skabeloner, der allerede er designede. Vi sørger for at printe motivet i fuld farve med et professionelt touch.

De har snore, der nemt kan bindes rundt om nakken på en baby, så i undgår pletter. Vælg et smukt design, og få en personlig hagesmæk til børn, der er eksklusiv og original. Det er en fantastisk gave til nyfødte babyer, men også til fremtidige mødre, da hagesmække er en vigtig og praktisk gave.

Vaskeanvisning

 • Maskinvask ved maksimalt 40º.
 • Brug ikke blegemiddel.
 • Stryg ved en maksimal temperatur på 110º.
 • Renseri OK med perchlorethylen.
 • Må ikke tørretumbles.

Alle mål af disse tekstilprodukter er omtrentlige og kan påvirkes i processen med trykning af billedet.

OEKO-TEX Etiket

Savlesmæk til babyer

Glem de gamle kedelige hagesmække og vælg vores bandana savlesmæk til din baby. Den er trekantet og har en klips, så den kan sættes fast rundt om babys hals på en behagelig måde. Den er ideel til de små og vi anbefaler den til børn op til alderen 2 år.

Den indvendige del er lavet af blødt frottéhåndklæde, så kontakt med huden er behageligt for baby. Den ydre del kan personaliseres med navn, fotografi eller skabelon så du hurtigt opnår en personalisering.

De personlige bandana savlesmække er en ideel gave til fremtidige mødre og nyfødte babyer. Du kommer til at kunne bruge den mange gange, da det er en vigtig ting for en baby at have.

Vaskeanvisning

 • Velegnet til vaskemaskine, maksimal temperatur 30º.
 • Bleg ikke.
 • Strygning ved lav temperatur.
 • Renseri, opløsningsmidler, der ikke indeholder trichlorethylen.
 • Må ikke tørres i tørretumbler

Alle mål på disse tekstilprodukter er omtrentlige og kan blive påvirket i printningsprocessen af dit motiv eller billede.

Kvalitetsgaranti

Tekstilprodukter mærket med OEKO-TEX ® garanterer, at alle dets komponenter opfylder de gældende krav til kontrol, inklusiv tilbehør såsom nitter, knapper, lynlåse, mellemrum osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX® mærket er harmløse for huden.

Vaskeanvisning Certificado OEKO