Garanteret levering på Fars Dag

Block Nøglering med billede

nøglering
60 kr.
Mængderabat

Materiale
Farve
Detaljer
 • Størrelse: 3,3 cm (bredde) x 4 cm (højde) x 1,5 cm (tykkelse)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Materiale: plast.
 • Består af 4 klodser, der er kompatible med LEGO klodser.
 • Hver klods har en størrelse på 4x2 legoknapper.
 • Personaliseret på 1 side.
 • ID: #16998-396746
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Nøglering med dit foto på klodser, der er kompatible med LEGO klodser

Ligesom der er genstande som vi kun bruger lejlighedsvis, er der andre som vi bruger dagligt. Dette er tilfældet med nøgleringe, som er en uundværlig genstand til at vores hus- eller bilnøgler. Og en nøglering siger en masse om en persons personlighed. Derfor præsenterer vi her en original, sjov og anderledes nøglering.

personlige lego nøglering. Den består af en nøglering af 4 dele, der er kompatibel med LEGO klodser. Disse klodser er 4x2 i størrelse. Det vil sige, at de har i alt 8 legodutter (i fagsprog er dutter betegnelsen for de "knapper", som denne type klodser har). De fire dele leveres sammen, så de udgør en enkelt blok med fire dele i en kolonne. Og på denne samlede blok trykker vi det foto eller design som du kunne tænke dig. Selvfølgelig i høj farveopløsning. Den kan personliggøres på den ene side.

Du kan vælge mellem forskellige farver af klodser, uanset om du vælger mere sobre farver eller mere farverige farver. Tænk over, hvordan du vil personliggøre nøgleringen, eller hvem modtageren af gaven skal være, så kan du selv bestemme, hvilken farve der er den ideelle farve til din nøglering. Når du tilpasser nøgleringen i vores online redigeringsværktøj, kan du også ændre denne farve for at se et eksempel på, hvordan den ville se ud med hver enkelt af dem.

Du kan altså få din block nøglering med et familiefoto, et foto af din partner, dit kæledyr eller dine børn, eller med en tegning, et design, navne eller en tekst. Af de fire klodser i dette produkt er en af dem fastgjort til kæden og metalringen typisk for nøgleringe, som er der, hvor du vil sætte nøgleringene. Resten af klodserne kan frit adskilles og sættes sammen, så de altid danner det oprindelige foto eller design, som de blev personliggjort med (eller ændre rækkefølgen, hvis du har lyst til at "lege" lidt).

Blocks nøglering og lego nøglering med billede

Derfor er Block Nøgleringe den perfekte gave

  Denne nøglering har mange fordele, så den kan betragtes som en unik gave, der helt sikkert vil blive værdsat. Nogle af fordelene er for eksempel:

 • Det er et meget sjovt, nyt og originalt koncept: en nøglering bestående af LEGO klodser, som du kan skille ad og sætte sammen igen. Og da nøgleringen er kompatibel med LEGO klodser, kan du endda tilføje andre enkeltdele eller dele fra et sæt!
 • Den er personlig, så den person, der bruger nøgleringen hver dag, vil se det billede eller design, der blev trykt på nøgleringen på bestillingstidspunktet.
 • Det er en meget økonomisk gave. Som næsten alle nøgleringe vil prisen aldrig være for høj, så det er en perfekt gave til alle budgetter og til enhver lejlighed, hvor vi ikke har brug for en meget dyr gave. Fødselsdage, Valentinsdag, jul, fars dag eller mors dag osv...
 • Det er en praktisk detalje: vi bruger og har alle brug for nøgleringe! Når du giver en nøglering i gave, ved du derfor, at den person, der modtager gaven, helt sikkert vil bruge den.
 • Det fungerer også som et antistressobjekt. Genstande, der hjælper med at slappe af og løsne op for spændinger, kaldes antistress-genstande. Ligesom bløde genstande som f.eks. bolde bruges til at presse i hånden, kan denne nøglering bruges som et lille spil til at placere og adskille brikkerne. Dette er med til at undgå stress og fremme finpsykomotorikken (koordinering af bevægelser med fingrene).