Coasters med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Fuld farve trykning.
  • Høj kvalitets materiale.
  • Farvegengivelse i højeste kvalitet.
  • Vælg form og materiale.
se merese mindre
Vælg en mulighed:
Chromaluxe træ runde
28,00 kr. 29,51 kr.
Chromaluxe træ runde
Chromaluxe træ firkantede
28,00 kr. 29,51 kr.
Chromaluxe træ firkantede
Oplukker
28,00 kr. 29,51 kr.
Oplukker
Anmeldelser
Google Reviews

Sjove varer til gode priser! Min datter ville meget gerne give sin far en superhelte-kappe, og da jeg googlede kom i frem :-) Det var nemt at lave produktet, og det lever op til mine forventninger i forhold til prisen. Leveringen var hurtig - og nu glæder vi os bare til at give gaven!

Maja (Helsingør)

29/09/2021

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

14/03/2021

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

17/04/2021

Beskrivelse

Pas på dine møbler!

Der er intet mere irriterende end mærker efter glas, dåser og andre ting på dine møbler. Beskyt dine møbler og design personaliserede coasters. En elegant og praktisk gave til dit hjem, der kan gøres personlig, med dit eget billede eller tekst. Pas på møblerne og undgå grimme mærker.

De er et vigtigt element i ethvert hjem, og især når du har besøgende. De har den ideelle størrelse, og du kan vælge den model, du foretrækker: Rund eller Firkantet. Desuden kan du også vælge materialet. Takket være materialet har det et meget elegant finish, og du kan designe dem med de billeder eller tekster, du ønsker. Du er sikker på at overraske dine besøgende med disse personaliserede coasters.

Hvad der adskiller os fra resten er, at du hos os kan tilføje dine billeder og lave personaliserede bordskånere med billede, design eller tekster, præcis som du vil. Vi sætter ikke grænser for dig. Det er dig, der beslutter, hvordan bordskånerne skal se ud. Vi tager os af at producere dem i den bedste kvalitet, så dine gæster bliver overrasket, når du dækker op med dem.