Coasters med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Fuld farve trykning.
  • Høj kvalitets materiale.
  • Farvegengivelse i højeste kvalitet.
  • Vælg form og materiale.
se merese mindre
Anmeldelser
Google Reviews

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Beskrivelse

Pas på dine møbler!

Der er intet mere irriterende end mærker efter glas, dåser og andre ting på dine møbler. Beskyt dine møbler og design personaliserede coasters. En elegant og praktisk gave til dit hjem, der kan gøres personlig, med dit eget billede eller tekst. Pas på møblerne og undgå grimme mærker.

De er et vigtigt element i ethvert hjem, og især når du har besøgende. De har den ideelle størrelse, og du kan vælge den model, du foretrækker: Rund eller Firkantet. Desuden kan du også vælge materialet. Takket være materialet har det et meget elegant finish, og du kan designe dem med de billeder eller tekster, du ønsker. Du er sikker på at overraske dine besøgende med disse personaliserede coasters.

Hvad der adskiller os fra resten er, at du hos os kan tilføje dine billeder og lave personaliserede bordskånere med billede, design eller tekster, præcis som du vil. Vi sætter ikke grænser for dig. Det er dig, der beslutter, hvordan bordskånerne skal se ud. Vi tager os af at producere dem i den bedste kvalitet, så dine gæster bliver overrasket, når du dækker op med dem.