Personlige engangs bordskånere af papir

bordskånere til 10 kr. / stk.
75 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 3 timer 26 min.

Materiale
Detaljer
  • Størrelse: 10ø cm (diameter)
  • Sælges i pakker med 8 enheder
  • Materiale: papir 270g/m2.
  • Engangs-coasters, absorberende materiale.
  • ID: #17774
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Coasters med fotos

bordskånere og coasters er et produkt vi bruger stort set hvad eneste dag, for at skåne borde og andre overflade for mærker og spild af forskellige væsker.

Især når der er gæster inden for hjemmets 4 vægge, kan de være vigtige. De har den ideelle størrelse, og du kan vælge mellem forskellige former og materialer. De har et meget elegant finish, og du kan designe dem med billeder eller tekst efter eget valg. Vi er sikre på, at dine gæster vil blive overrasket over dine personlige og super originale coasters.

Du kan også vælge mellem forskellige modeller i forskellige former og materialer. Fra engangspapirbrikker, der er perfekte til restauranter, barer og events, til træ- eller methacrylatbrikker, der er mere holdbare og elegante, og som er ideelle til at modtage gæster i dit hjem eller som gave.

Pas på dine møbler med personlige brikker til glas!

Det kan vidst irritere de fleste at glas, flasker eller dåser efterlader en rundt ring eller kant på forskellige overflader. Derfor har vi skabt personlige glasbrikker for at beskytte vores møbler på en elegant måde og med den stil du ønsker. Du undgår ubehagelige mærker, og på den måde vil dine møbler også holde længere.

Personliggør dine foto coastere efter mål

Det, der adskiller os fra resten, er at du hos os kan skabe dine personlige underlag med fotos, design eller tekster, præcis som du ønsker det. Vi sætter ingen grænser og det er dig, der bestemmer, hvordan dine nye coasters skal se ud. Uanset hvordan du designer dem, kommer de til at se helt originale og flotte ud. Dine gæster vil blive super overrasket over dine smukke coasters.

Personlige runde foto coastere

På vores hjemmeside finder du et stort udvalg af designs, der passer til enhver smag. Med vores online redigeringsværktøj kan du nemt tilpasse og personalisere dem fra bunden med dit eget design, et foto, en flot baggrund eller et smukt citat. På få klik vil du kunne lave dine egne brikker til glas, der bliver flotte og unikke!

Brikker til glas og coasters som gave

Der er så mange lejligheder, hvor en brik til krus og glas kan være den perfekte gave. Som en gave til nye husejere, som promovering, hvis du har en bar eller restaurant, eller endda som et originalt visitkort til din virksomhed. Her er en liste over forskellige ting, du kan bruge de personlige coasters til.

Coasters til din virksomhed: Coasers er en ideel mulighed for at reklamere for din virksomhed. Du kan tilføje dit firmalogo og et telefonnummer på dem, så dine potentielle kunder hurtigt og nemt kan komme i kontakt med dig.

Coasters til brug i din bar eller restaurant: En ideel måde at promovere din bar på er ved at bruge dine personlige brikker til glas i din egen restaurant eller bar.

Personlig coaster med oplukker

Vær original og skab en coaster, der vil gøre indtryk på dine kunder og som vil få dem til at grine, og huske på din virksomhed.

Coasters som visitkort: Vi synes, at denne mulighed er en super original idé, idet man skaber et visitkort i form af en coaster. En brik til glas med dit firmalogo, din adresse og et telefonnummer til at kontakte dig. Du kan dele dem ud blandt dine bekendte eller endda lægge dem på offentlige steder, så folk kan tage dem med sig.

Coasters som gave ved begivenheder og events: Du kan også bruge coasters som en fin souvenir fra en særlig dato eller begivenhed, såsom bryllupper, dåber, konfirmationer osv. Du kan personliggøre den med en fin sætning og datoen, med et foto og en tekst efter eget valg eller f.eks. ved en barnedåb med et foto af den lille med navn og dato. Det er den perfekte gave til gæsterne, da de ej vil glemme den særlige dag.

Har du allerede tænkt over, hvad du vil bruge dine underlag til? Send os din idé, så realiserer vi den for dig..