Design Din Egen Papmaske

maske
37 kr.
levering mellem 19-22. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 1 time 32 min.

Detaljer
 • Størrelsesoversigt
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Materiale: karton.
 • Inklusiv gummibånd.
 • Størrelse: Voksne 19x28 cm / Børn 17x25 cm.
 • ID: #17592-572096
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige, tilpassede papmasker: Lad os have det sjovt!

Forestil dig en fest, hvor alle kan blive til hvem som helst, en berømt person eller endda en anden ven eller familiemedlem, bare ved at tage en papmaske på. De tilpassede papmasker gør denne idé til virkelighed. Dette produkt er synonymt med sjov, latter og overraskelser og er blevet et meget populært valg ved bryllupper, fødselsdage, fester og fejringer. Vores masker inkluderer elastik for behagelig brug, og øjenområdet er allerede forhullet.

Tilpassede papmasker er en smart måde at give ethvert arrangement en særlig berøring. Ideen er enkel, men effektiv: Du kan sende et billede af hvem som helst, enten en elsket, en ven, en berømthed eller endda dit eget ansigt, og vi vil omdanne det til en papmaske, som du kan bruge. Dette åbner op for en verden af muligheder for sjov og kreativitet. Her er nogle ideer til, hvordan du kan få mest muligt ud af disse tilpassede masker:

 • Sjove bryllupper: Enten når brudeparret ankommer til restauranten eller til festtiden og den åbne bar, er det en god idé at have flere tilpassede masker med brudens og brudgommens ansigter. Og endda med ansigterne af forloverne eller bryllupsgæsterne. Under festlighederne vil alle lege med at tage hinandens ansigter på, tage selfies, tage billeder ved fotostanden... det giver masser af sjov!
 • Uforglemmelige fødselsdage: Ved fødselsdagsfester tilføjer tilpassede masker en sjov og overraskende detalje. Du kan oprette masker med fødselarens ansigt eller endda med ansigterne af venner og familie for at lave sjove spil, overraske fødselaren eller bruge dem under festen og tage sjove billeder.
 • Temafester: Hvis du har en temafest, er tilpassede papmasker et ideelt tilbehør. Du kan forvandle dine gæster til figurer fra film, helte, skurke eller ethvert andet tema, du har valgt: berømte politikere, skuespillere, idrætsfolk...
 • Familie- eller vennemøder: Ved sammenkomster med familie og venner, såsom julemiddage, møder... er tilpassede papmasker en fantastisk måde at bryde isen på og sikre masser af latter. Forestil dig dine kære med masker med andres ansigter! Det er meget sjovt at se venners eller kusiners ansigter på andres kroppe.
Tilpassede papmasker

Sådan laver du tilpassede papmasker

Processen er meget enkel. Upload det billede, du vil bruge, i vores online redigeringsværktøj, og tilpas ansigtet så godt som muligt til det angivne område. Det er vigtigt, at billedet har en god opløsning, og at ansigtet vender helt lige frem for at opnå de bedste resultater. Vi giver dig en forhåndsvisning i vores redigeringsværktøj i realtid, så du kan sikre dig, at masken ser ud, som du ønsker, og også kontrollere, at øjnene passer til de områder, der senere vil blive hullet ud, så du kan se med masken på. Vi vil oprette maskerne, som du har set dem i denne forhåndsvisning.

Hver tilpasset papmaske leveres med elastik, så du kan bære den behageligt på dit hoved. Kombinationen af kvalitet og komfort er afgørende for at sikre, at du får mest muligt ud af denne oplevelse.

Sjove og økonomiske

Ud over den sjov og tilpasning, de tilbyder, er vores tilpassede papmasker meget økonomiske. Og det bedste er, at jo flere ens masker du køber, desto billigere bliver prisen pr. enhed. Vi tilbyder mængderabatter, så du kan fylde dit arrangement eller møde med mange tilpassede masker uden at overskride budgettet.

Tøv ikke længere: Tilpassede papmasker er et sjovt og originalt valg for at give liv til enhver begivenhed. Om det er for at tilføje et strejf af latter til et bryllup, en fødselsdag eller enhver form for fejring, sikrer disse tilpassede masker, at sjovet er garanteret for alle.

Tilpasset maske til bryllupper og fester