Garanteret levering på Fars Dag

Filmrulle nøglering med billede

nøglering
97 kr.
Mængderabat

Detaljer
  • Størrelse: 4,8 cm (højde) x 2,5ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Inkluderer 10 fotos trykt på en rulle.
  • Materialer: plastetui, gennemsigtig acetatrulle.
  • Træk i fanen for at fjerne spolen og se billederne. Drej enden af rullen for at spole billederne ind igen.
  • ID: #15829
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Kodak filmrulle nøglering med dine fotos trykt på den

Hvis du troede, at der ikke fandtes en perfekt nøglering, så vil du helt sikkert ændre mening nu! Dette er sandsynligvis den mest originale og overraskende nøglering i hele vores udvalg. Ud fra udseendet kunne dette produkt være endnu en nøglering, med en original form, uden noget videre særligt. I dette tilfælde er nøgleringen formet som en Kodak filmrulle, de klassiske ruller fra de traditionelle analoge kameraer. Farverne matcher selvfølgelig også de gamle ruller og er gule og sorte.

Overraskelsen sker, når du trækker i flappen, der stikker ud fra siden af nøgleringen. Når du trækker forsigtigt, kommer der en fotorulle frem, der ligner og føles som de gammeldags analoge fotografiske negativer. Der vises op til 10 personlige fotografier på rullen. Når du skal personliggøre nøgleringen, kan du tilføje det ønskede foto på hver af de ni pladser, der er på rullen.

Denne nøglering er en gave som gavemodtageren, altid kan have med sig sammen med sine hus- eller bilnøgler. Hver gang at han/hun trækker i flappen, vil negativerne med billederne af han/hendes børn, partner, eller et andet familiemedlem komme til syne. Du kan tilføje alle former for billeder, designs, logoer osv.

Sådan fungerer nøgleringsrullen

For at fjerne rullen og se billederne skal man trække forsigtigt i flappen, som kan findes på siden af nøgleringen. Lidt efter lidt rulles billederne ud, og du vil kunne se alle billederne på nøgleringen. For at rulle negativet sammen igen og lade billederne blive gemt, skal du dreje på det runde stykke i enden af nøgleringen, hvor metalkæden til at sætte nøglerne fast er fastgjort.

Den mest behagelige måde er at stikke fingeren ind i enden af nøgleringen og begynde at dreje den rundt, så filmen rulles ind i rullen igen. Du har også mulighed for, bare at dreje stykket så det rulles op. Det er nemt og smart!

En perfekt gave til enhver lejlighed

Denne multi-foto nøglering er ideel som gave til alle de lejligheder og begivenheder, du kan komme i tanke om. Det kunne for eksempel være på Mors dag og Fars dag. Det er et sikkert hit at tilføje familiefotos på nøgleringen. Tilføj billeder af hele familien samlet, sjove billeder af din hund eller mere "formelle billeder". Der er plads til lidt af hvert, da du kan tilføje 10 forskellige.

Det er også en perfekt gave til Valentinsdag, til jubilæer, med billeder af parret, minder fra ture sammen osv. Selv til Fødselsdage og Jul, kan det være en passende gave til venner, arbejdskolleger og din udvidede familie som du måske ikke kender så godt.

Sådan fungerer nøgleringsrullen

Det er en billig gave, der passer til alle budgetter. Det er klart at det vil overraske modtageren. Det bedste er at se en persons ansigt, når det går op for dem, at de kan trække i flappen og se alle de billeder, der kommer frem. Det bedste er at personen vil have mulighed for at tage den med overalt.

Det er uden tvivl, en af de nyeste og største trends inden for originale personlige gaver.