Graveret glas nøglering med lys

nøglering
75 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 16 timer 40 min.

Form
Detaljer
  • Størrelse: 3,5 cm (bredde) x 3,5 cm (højde) x 1 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Materiale: krystal.
  • Metode til personalisering: gravering. Kan tilpasses på den ene side.
  • Med blåt lys.
  • Tændes og slukkes ved at dreje metalcylinderen.
  • ID: #16946
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlig 3D krystalnøglering med farvet lys

Hvis du er en af de mennesker, der kan lide at gøre noget ud af selv de mindste detaljer, er du kommet til det rette sted, for vores personlige krystalnøgleringe med lys er et produkt, der ikke vil gå ubemærket hen. Gør du tit noget ud af dit tilbehør og dine accessories er dette det perfekte produkt til dit nøglebundt eller din skoletaske. Disse smukke rektangulære indgraverede glas nøgleringe er perfekte til alle. Selve nøgleringens kompakte størrelse er ideel til at have med sig overalt.

Kan tilpasses på den ene side. Da det er gennemsigtigt glas, skiller designet sig ud på en ideel måde. Du kan indgravere designet med sætninger, citater, navne og endda fotos og skabe et unikt design, da det vil være personliggjort udelukkende af dig og så det passer til dig. Der vil ikke findes andre nøgleringe præcis som din.

Personaliseringen er udført på bagsiden af glasset med spejleffekt, så den tredimensionelle visualisering af designet bliver mere imponerende. Når du ser på designet fra den side, hvor personaliseringen ikke er placeret, kan du se designet med en 3D-effekt, der vil overraske dig.

Nøgleringen har en ring, så den nemt kan sættes i nøglebundtet, men det, der gør det til et eksklusivt og unikt produkt, er at den har et lys, der får det design, du vælger, til at lyse op.. Den tændes og slukkes ved at dreje på det lille metalcylinder, der er tættest på glasset. Når den er tændt, er der et LED-lys, som skifter farve jævnt og gradvist fra pink til lilla, blå og rød.

Graveret glas noeglering med lys i farver

Personliggør den perfekte nøglering til dig selv eller som gave

I denne kategori finder du en masse design, der er designet af og til dig, og vi ønsker at gøre personaliseringsprocessen så nem og behagelig som muligt. Du vil kunne vælge mellem en masse foruddesignede skabeloner og hurtigt ændre dem med vores online redigeringsværktøj.

Tilføj navne, tilføj sætninger og citater, skift skrifttyper, upload billeder, alt sammen på en super nem måde, så du kan skabe et perfekt design til dig selv eller til at give som gave med få klik.

Men du kan ikke kun vælge mellem alle de designs, vi tilbyder, hvis du vil have noget mere eksklusivt, som ingen andre har mulighed for at lave, kan du skabe din 3D nøglering med lys fra bunden. Opret et design, og upload det i vores online redigeringsværktøj, så sørger vi for, at det er perfekt. Vi er sikre på, at dette vil blive din yndlingsnøglering fra nu af med et unikt og unikt design.

Giv en krystalnøglering med lys som gave til bryllupper, barnedåb og konfirmationer.

Vi kan alle lide at modtage en lille gaver, når vi tager til en begivenhed, og denne gave vil helt sikkert ikke gå ubemærket hen blandt dine gæster. Det er en måde at takke vores gæster for at være ved vores side på en så speciel dag. Med vores personlige 3D-nøgleringe med lys vil du overraske dem og få dem til at huske denne dag med stor hengivenhed.

Du kan personliggøre en nøglering til hver gæst med deres navne eller med et design, der passer til arrangementets dekoration, og hænge dem op på et bræt, så hver gæst kan tage sin egen, når de ankommer. Du kan også sætte dem direkte på hver gæsts tallerken, så de ved, hvilken plads de har, og på den måde får de en detalje, der er designet af og til hver enkelt af dem i begyndelsen. De vil helt sikkert elske denne detalje.

Du skal blot lade fantasien få frit løb og personliggøre den for at gøre den til den perfekte detalje til lejligheden.

Graveret 3D noeglering med LED lys