Personlig håndklæde poncho

håndklæde
187 kr.
levering mellem 22-23. juli med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 17 min.

Størrelse
Detaljer
 • Størrelsesoversigt
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Sammensætning: 40% bomuld, 60% polyester. Tykkelse: 400 g/m2.
 • Med dit design på hele ydersiden (forside, ryg og hætte). Indersiden er hvid.
 • Du kan vælge mellem forskellige størrelser til voksne og børn. Kan maskinvaskes uden problemer.
 • OEKO-TEX®-certificeret.
 • ID: #15981-98727
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Vaskanvisninger

 • Velegnet til vaskemaskine.
 • Maksimal vasketemperatur: 40°.
 • Brug ikke blegemiddel.
 • Stryges ved lav temperatur.
 • Må ikke tørretumbles.

For en finish af høj kvalitet, bør det vaskes før brug.

Alle mål af disse tekstilprodukter er omtrentlige og kan påvirkes i processen af billedeoverførslen.

Personaliserede håndklæde poncho med hætte

Håndklædet har været fast inventar i mange årtier, uanset om det er til badet, stranden eller poolen. Men selv en klassiker som håndklædet, kan udvikles til noget nyt. Ponchohåndklæder er en mere praktisk og komfortabel variant af de klassiske rektangulære håndklæder. De er fremstillet af blød bomuld og polyester, der kan kommes i vaskemaskinen uden at kvaliteten af motiv/billede forringes.

Det smarte ved et ponchohåndklæde er, at man kan skifte tøj hvor som helst uden at skulle lede efter et omklædningsrum eller et afsides sted, fordi dette håndklæde dækker kroppen og dermed sikrer at du ikke viser for meget hud frem. Ud over dette fungerer det selvfølgelig også til at tørre kroppen, både for og bag, samt hovedet, takket være den indbyggede hætte.

Vores ponchoer kan fuldt ud personaliseres på hele den ydre overflade. Det vil sige, at du kan vælge et hvilket som helst design som vi tilbyder, eller du kan uploade dit eget billede eller dit helt eget motiv. Uanset hvad, vil designet blive tryk på hele håndklædets forside+hætte. Den inderste del, som ikke kan ses, vil være hvid og er den, der har en blød frottétekstur til tørre sig med.

Denne tilpasning giver dig mulighed for at få en poncho, der passer 100% til din smag. Du kan for eksempel tilføje dit navn på poncho hændklædet, så folk kan se, hvem det tilhører. Du kunne også tilføje et motiv fra en film, en tegning, eller din egen collage af billeder osv.

Sammenligning mellem store haandklaeder

Baby- og børne poncho håndklæde

Vi har forskellige størrelser af børneponcho håndklæder, både til babyer og børn. Disse håndklæder er praktiske til nemt at tørre barnet efter en svømmetur i poolen eller på stranden. I svømmeundervisning for børn er det almindeligt, at alle piger og drenge bruger denne type poncho med hætte, så snart de kommer op af vandet, for at tørre sig på vej til omklædningsrummet.

Da de er personlige, kan du tilføje barnets navn på en del af håndklædet, så det altid kan identificeres, eller vælge et design som den lille kan lide. Nogle eksempler kunne være et fotografi taget af dig, fotoet af en tegneseriefigur eller et design som du kan lide blandt dem, der er tilgængelige i vores oversigt og skabeloner.

Personaliseret surf poncho håndklæde

Denne type håndklæde bliver også brugt af voksne, både til at tørre sig efter en dukkert på stranden eller i poolen og til brug som et"bærbart omklædningsrum". I denne forstand er det et produkt, der ofte bruges af surfere. Efter en god surfsession er det tid til at tage våddragten af, tørre af og skifte tøj. For at undgå at skulle jonglere med beklædningsgenstande og det normale firkantede håndklæde, er løsningen at bruge et håndklæde poncho, da det giver begge arme at arbejde med og derved nemmere kan skifte ud af det våde tøj.

Du behøver selvfølgelig ikke at være surfer for at få glæde af et så praktisk produkt: enhver voksen, der kan lide at være ved poolen eller på stranden, vil finde det meget praktisk at bruge et poncho håndklæde til at tørre sig og skifte med efter en svømmetur.

Sammenligning med smaa haandklaede stoerrelser

Kvalitetsgaranti

Tekstilprodukter, der er mærket med OEKO-TEX®-certifikatet, garanterer, at alle dets komponenter opfylder de krævede krav til kontrol, herunder tilbehør som nitter, knapper, lynlåse, mellemlæg osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX® kvalitetsstempel er harmløse for huden.

OEKO-TEX Label

.