Indgraveret kuglepen "Seth"

171,44 kr.
antal:
Kuglepen
 • Størrelse: 14 cm (bredde) x 1,3 cm (højde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Spidsen af ​​kuglepennen er skjult og kommer frem, når du drejer kuglepennen.
 • Materiale: metal. Blækkets farve: blå.
 • Type: Parker kuglepen.
 • ID: #13416
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
a4b860842b5dd123035e690c4dd0b7d6a4fbdd96
c6fc1628bde66ed6f5f62c854f2cfcbe0c4ddaa0
030197f7ac7be6ee0b8b586710cf55815ef5af9f

4,47
60 Anmeldelser
5
67 %
4
18 %
3
12 %
2
2 %
1
2 %
Customers Reviews
N
Nathalie (Reze, FR)
08/12/2022
"Meget flot pen. Graveringen er lidt tydelig, man skal kigge godt efter for at se den"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Andreia (Condeixa-a-nova, PT)
14/11/2022
"Fremragende"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
D
Dorothée (Thonon-les-bains, FR)
13/11/2022
"God værdi for pengene. Pennen er elegant med en flot personlig gravering"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
J
Joop (Budel-dorplein, NL)
06/11/2022
"Den leverede pen var perfekt"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Annadora (Salerno, IT)
03/11/2022
"Opmærksomhed på detaljer, alt perfekt"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Indgraverede kuglepenne

I dag skriver vi næsten alt digitalt, hvad enten det er med vores mobil, computer eller tablet. Det gør dog ikke noget at man har en kuglepen på sig, hvis man nu skulle få brug for at skrive noget ned. Af denne grund kan vi anbefale vores indgraverede kuglepenne, da det er elegante og anderledes fra det du finder i andre butikker.

Du har fem forskellige modeller af personaliserede og indgraverede kuglepenne at vælge imellem, og de leveres alle i æsker med polstring for ekstra beskyttelse af kuglepennen. Graveringen af kuglepennen sker via. lasergravering og giver mulighed for at gravere den tekst, dato, sætning, navn eller hvad du nu ønsker. Vi er overbeviste om, at du får den bedste indgraveret kuglepen til en meget overkommelig pris.

Det er en elegant og eksklusiv gave til folk med god smag. Du behøver ikke at kigge efter en bestemt dato for at give en gave af denne type. Personen der modtager det, vil elske kuglepennen med logo eller gravering. Den kan også gives som en gave til konfirmationer, fars dag, jul osv. Det kan også være en god salgsfremmende gave for din virksomhed, så du kan give kuglepenne til fremtidige kunder.

Sætninger, der skal graveres på en kuglepen

Som vi har nævnt ovenfor, sker personalisering ved gravering, og derfor er teksten den vigtigste del af produktet. Mange vælger som udgangspunkt at få graveret et navn eller en dato. Dog synes vi også, at sætninger er værd at indgravere på en kuglepen. Små korte sætninger der kan få dig til at smile. Her er nogle af vores ideer til sætninger, der kan indgraveres på en kuglepen:

Personlig kuglepen graveret med navn
 • Følg dine drømme
 • Vi elsker dig, far/mor
 • Drøm stort
 • Stop aldrig med at tro på dig selv
 • Altid ved din side
 • Du vil aldrig være alene
 • At rejse er at leve
 • Tak fordi du er dig
 • I dag, i morgen, altid. Jeg elsker dig.
 • Du er den bedste i verden

Brug din fantasi og begynd at skab den mest originale model på markedet. Der vil ikke være en model der ligner din. Skil dig ud fra mængden.

Indgraveret kuglepen "Seth"

Papir og kuglepen. Lyder det ikke som et fortidslevn? Intet er mere forkert! Kuglepenne er stadig praktiske at have, hvis du skal skrive noter eller andet ned. Vi anbefaler vores indgraveret kuglepen med sætninger, da den differentierer sig fra kuglepenne du finder andre steder.

Den er fremstillet af metal og personaliseringen sker gennem lasergravering, så der kan tilføjes motiverende sætninger, en vigtig dato for dig, dit navn eller en dedikation. Dette er blot nogle eksempler på det du kan gøre. I virkeligheden bestemmer du selv!

Blækket er blåt og kan genopfyldes, når det er brugt op, da det er af Parker-typen. Det har ikke en hætte, da spidsen er skjult og vises ved at dreje den nederste del af kuglepennen. Det har et meget elegant udseende, og som om det ikke var nok, leveres det i en flot hylster med polstret interiør og læder tekstur på ydersiden for en bedre beskyttelse af produktet.

Det kan være en fantastisk gave på mærkedage som mors eller fars dag. Desuden kan det også være en god reklamegave, og give en kuglepen med logo, navn på virksomhed og dit telefonnummer.