Julekugler med billeder til juletræet

51,92 kr.
antal:
Julekugle
Vælg en model: Rund
Vælg en mulighed: 1 Julekugle
 • Størrelse: 8ø cm (bredde)
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Materiale: gennemsigtig plast.
 • Billederne kan udskiftes.
 • Der medfølger en strop til ophængning.
 • Kan personliggøres på begge sider.
 • ID: #1496
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
1ed80333f08cc6f562a50ef634bf42b8b26c867c
d890a7e520a108b1b305462bebc8df5e649461f2
988957efe590b4234b17c130588f414b482ff9cd
d164d15147a1ae0cf994bce9fe8de23c01c0dfd4
bb1171a9f2617a5b07af91e7ba88aacbef303dbb
3326363a6cccabb5207c4aef9aac82bcea79e32c
1ed38d22721333d687a10cafca0bb33c05e60afe
f980b9fc537f93f9e5f7bc963e4f0519d02e5cae
Se alle billederne

4,49
523 Anmeldelser
5
75 %
4
12 %
3
6 %
2
3 %
1
4 %
Customers Reviews
G
Gitte (Fredericia, DK)
købte: Julekugler Rund
18/02/2023
"Super flotte julekugler og en rigtig god pris"
user social avatar
Betina (Randers nv, DK)
købte: Julekugler Rund
18/01/2023
"Rigtig flotte kugler og endte med bedsteforældre også ville have et sæt af vores børn. "
A
Anette (Galten, DK)
købte: Julekugler Purpur
01/01/2023
"På den ene julekugle er der glimmer på indersiden af glasset og billedet er sat skævt i."
user social avatar
Charlotte elise (Hinnerup, DK)
købte: Julekugler Rund
28/12/2022
"Rigtige fine julekugler der gjorde glæde i familien"
S
Sofie (Aalborg, DK)
købte: Julekugler Rund
25/12/2022
"Meget fin, og en god ide til julegave"
Beskrivelse

Personlig rund julekugle

Julen er landet hos Wanapix og med julens ankomst, begynder de øjeblikke vi deler med vores familie, venner og andre kære. Disse øjeblikke er fulde af lykke og magi, og vi ønsker at gøre det nemt for dig i år at dekorere dit hjem på den mest specielle og smukke måde.

Normalt siger man, at der ikke er nogen jul uden juletræer, og at der heller ikke er noget juletræ uden juletræskugler, da de er favoritudsmykningen i de fleste hjem. I denne sektion giver vi dig en masse designs af runde julekugler som du hurtigt og nemt kan tilpasse.

Der findes mange typer af personlige julekugler, men vi er sikre på, at når du først har set vores udvalg vil du ikke have lyst til at have andre hængende på dit træ, og de vil blive dine flotteste julekugler. De har noget, der gør dem perfekte, og det er at de kan personliggøres på begge sider, på den ene side kan du sætte et foto eller et juledesign og på den anden side en tekst eller en sætning, der gør dig glad, eller du kan sætte et foto på hver side, begge dele er muligt.

Det bedste ved det hele er, at billederne indeni er udskiftelige, det vil sige at julekuglen kan åbnes og du kan udskifte de fotos, tekster eller billeder indeni, så mange gange du vil. Udskriv eller print det motiv du vil sætte på og klip det til i samme størrelse som det forrige og Voilà! Du kommer til at have en ny julekugle hvert år.

Personlig julekugle med eget billede

Personliggør den perfekte runde julekugle til dit juletræ

I denne sektion finder du en masse foruddesignede skabeloner, så du kan tilpasse og have muligheden for at lave en julekugle selv på få klik, med designs hvor du kan ændre det navn, der vises til dit eget navn eller navnet på den person du ønsker. Du kan også tilføje en sætning i stedet for et navn.

Og ikke nok med det, du kan også personalisere dine runde julekugler helt fra bunden. Du kan uploade et foto på den ene side og på den anden side skrive en tekst som "Min første jul" og navnet på din søn eller datter. Et alternativ kunne også være at uploade et foto af din hundehvalp og på den anden side skrive en sætning som "King ønsker dig glædelig jul".

Giv en personlig rund julekugle til hele din familie

Det er en mulighed, der bliver mere og mere populær, at lade være med at give den klassiske julehilsen og give denne hilsen i form af en juletræskugle. F.eks. en bold med et billede af familien og på bagsiden en sætning som "Familien Jensen ønsker dig en glædelig jul".

Lad fantasien få frit løb og skab de perfekte julekugler til dit juletræ eller som gave. Vi sørger for, at dine idéer bliver til virkelighed.

Personlig-julekugle-i-plast

Personlige julekugler med glimmer

Julen er hjerternes fest, hvor alle pynter op i deres hjem for at byde venner og familie velkommen. Hvert år pynter vi vores hjem med dekorationer og andet godt, der giver et hyggeligt og festligt udseende til hjemmet. En af de ting man bruger meget tid på er pynte i julen er selvfølgelig juletræet. Med et flot juletræ fylder vi rummet med julestemning.

Og hvad er det første vi har brug for, når vi skal til at pynte juletræet? Det er selvfølgelig Julekugler! Og vi bringer dig her en forbedret version af dette produkt: personlige julekugler med glimmer.

Der findes mange typer af juletræskugler, men fra og med i år skal de være personlige. Vi er sikre på at de her julekugler vil blive hele familiens favoritter.

Vores personlige julekugler med glimmer er perfekte, fordi du kan personliggøre dem på begge sider. På den ene side kan du vælge fotos, billeder eller tekst til at personliggøre dem, og på den anden side kan du vælge mellem 2 forskellige farver. Enten kan du vælge i rødt glimmer eller guld glimmer.

På vores julekugler, giver vi dig muligheden for at udskifte billedet, når du vil, du skal blot udskrive et nyt billede, klippe det til i samme størrelse som det forrige, og så er det det. Du kan åbne selve kuglen, tage billedet ud og sætte et nyt ind, så mange gange du vil..

Personlige-julekugler-med-glimmer

Hvis du ønsker at personliggøre flere julekugler uden at overskride dit budget, kan du også gøre det ved at vælge en pakke med 6 personlige glimmer julekugler. Du skal blot vælge, om du vil have dem i rødt eller gyldent glimmer, og derefter personliggøre dem en efter en så de passer til din smag og til dit juletræ.

I år kommer dit juletræ til at se anderledes ud. Der vil ikke være 2 kugler med det samme design, da alle julekuglerne vil være designet af dig.

Julens farver

Nogle farver hører kun julen til og afhængig af ens traditioner og familie er farverne normalt grøn, hvid, rød og guld. De har alle en betydning og en oprindelse, der gør dem til de mest normale farver at bruge til juledekorationer og julepynt. Vi vil herunder fortælle dig lidt om hvorfor.

 • Farven grøn er naturens farve. Den udstråler sindsro. En interessant detalje er at julemanden tidligere var klædt i grønt og hvidt og ikke i rødt og hvidt. Nogle lande har stadig har denne tradition. I de fleste hjem bruges den grønne farve primært som juletræets farve.
 • Farven hvid er en farve, der symboliserer julefred, ro og magi. I mange hjem bruger man i stedet for det klassiske grønne træ, hvide kunstige træer, hvilket også giver en smuk stil til hjemmet.
 • Farven rød er måske den mest repræsentative farve for julen. Den repræsenterer kærlighed, den lidenskab vi føler, når vi er tæt på vores kære på denne særlige tid af året. Hvem pynter ikke op med noget rødt i sit hjem til jul? Det er også en farve, der pynter uanset hvor man pynter op med den.
 • Farven guld er en varm og gylden farve, der udsender velstand, god energi og overflod. Lyse nuancer som f.eks. guld afspejler en lovende og lys fremtid.

Det er derfor, at vores personlige glimmerkugler til træet er perfekte, da de har to af de mest populære farver, der bruges til at pynte vores hjem i juletiden.

Personlige julekugler med navn til juletræet

I denne sektion finder du en masse designs, som kan tilpasses efter dine ønsker, designs der inkluderer fotos, designs med sætninger, et julebillede som du ser frem til, og som du ønsker at huske på.

Men hos Wanapix kan du også personalisere glimmerkuglerne fra bunden. Det vil sige at du kan uploade et foto, et julebillede, en fin tekst der passer til denne højtid som vi alle elsker højt.

Julekugler som gave

En original idé er at give en personlig julekugle til hver gæst. Forestil dig for eksempel, at du har gæster på besøg, der skal fejre juleaften sammen med dig. En interessant og sjov lille gaveidé, er at give dem en personlig julekugle hver som et minde fra din juleaften.

Du kan vælge et foto af dem sammen med årstallet for julen, eller en sætning der betyder noget for jer. Når du dækker bordet med dug, tallerkener, bestik, lys osv., kan du placere den lille æske med den personlige kugle til hver gæst på hver tallerken. Vi er sikre på, at det bliver en overraskelse, som de aldrig vil glemme.

En anden mulighed, som vi synes er rørende, er at lave julekugler med billeder af dem, der deltager i familiesammenkomsten (herunder børn, voksne og endda kæledyr); men også at lave nogle med billeder af dem, der ikke længere er blandt os, men som altid vil være i vores hjerter, da de på en eller anden måde altid vil være til stede på den særlige dag.

Personlig julekugle med billede og navn

Nu skal du bare tænke på, hvordan du vil designe dem og gøre dem personlige (om det er til at pynte dit træ eller som gave). Lav en bestilling hos os med dit særlige design, og så sørger vi for at personliggøre dine flotte julekugler.

Personlig hjerteformet kugle til juletræet

I Julen er det tid til at vise sin kærlighed og hengivenhed vi føler for vores kære, uanset om de er venner eller familie. Vi organiserer sammenkomster, frokoster, middage og meget andet. Det er tid til, at dele vores tid med de mennesker vi elsker.

Et hjem bliver kun smukkere og mere hyggeligt af det lys og magi, som juledekorationer som vores julekugler hjerter giver. Du kan personliggøre den på begge sider, tilføje et foto på den ene side og en tekst på den anden side, et foto på hver side, en særlig sætning og dato osv. Du kan designe dem præcis som du ønsker.

Fotografierne kan udskiftes, du skal blot udskrive det du gerne vil have, klippe det i samme form som det billede der medfølger, og så er det som om at du har fået en helt ny juledekoration eller et nyt stykke julepynt. Der medfølger et fløjlsagtigt bånd, så du nemt kan hænge din julekugle på juletræet. Denne dekoration vil med garanti skabe hygge, varme og en kærlig atmosfære i jeres stue.

I år kan du give dit juletræ et anderledes udseende, da disse kugler ikke er de klassiske kugler som du normalt ser. Enten differentierer de sig på deres form, på fløjls båndet eller på andre måder. Der kommer andre til at være to ens julekugler, medmindre du designer dem på præcis den samme måde.

Julekugle hjerte med billede

Personliggør din julekugle med hjerteform og med billede

I denne sektion finder du massere af designs, der nemt kan ændret med et par klik. Der er designs af alle slags som f. eks julede sætninger, julekugler med billede, så du kan tilføje billeder af dine børn eller andre familiemedlemmer.

Men du kan også personalisere din hjerteformede julekugle helt fra bunden. Det eneste du skal gøre er at være kreativ, lade fantasien få frit løb og skabe den perfekte julekugle til dig selv eller som gave.

Giv en hjerteformet julekugle som gave

I julen har vi en tendens til at give flere gaver og gaver til de mennesker, vi holder af, uanset om det er venner, familie eller bare arbejdskolleger. En personlig julekugle er den perfekte gave, som du ikke vidste du ledte efter. Den er ikke kun beregnet til at pynte juletræet, men den kan også gives som en lille, men meget særlig gave.

Hvis du har særlige gæster hjemme juleaften, kan du give hver enkelt af dem en julekugle, der er personlig tilpasset til dem, og som passer til deres smagl. Det vil være en detalje, som de sent vil glemme.

En idé, som vi elsker er at give en vigtig nyhed, skrevet på selve julekuglen. Hvis du er gravid og ønsker at fortælle dine venner og familie det, kan du gøre den personlig ved på den ene side at sætte et billede af en ultralydsscanning, der viser din baby, og på den anden side en særlig sætning som "Vi skal være forældre, tak fordi i altid er der for os".

Personlige julekugler til juletraet

Nu skal du bare tænke på, til hvilken anledning du vil give den som gave eller hvor du vil bruge den som juledekoration eller julepynt. Start med at lave din julekugle med dit personlige design, så tager vi os af resten.

Tags af Julekugler til juletræet