Klipklapper med billede

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Størrelser: 36/38 - 39/41 - 42/45.
  • Skridsikre såler.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Har lige modtaget mine nye puder med billede. Blev positivt overrasket over at modtage selve puden og ikke bare betrækket. Jeg har før bestilt andre steder, hvor man bare fik tilsendt et betræk, men hos Wanapix modtager man også en pude. Tak for en fantastisk shopping oplevelse.

Lærke (Stubbekøbing, Falster)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Jeg har lige modtaget mit fototæppe. Det er bare FANTASTISK ! Jeg troede ikke at det ville blive så flot, på en stofoverflade men billedet er virkelig gengivet i høj kvalitet. Er sikker på at min kone vil elske det.

Brian (Odense, Fyn)

Beskrivelse

Få dine billige personaliserede klipklappere

Lad være med at være som alle andre på stranden eller ved poolen denne sommer. Bestil personaliserede havaianas med foto. De er højkvalitets gummi klipklappere med en skridsikker sål. Det vil sige at de er sikre og at du ikke glider og falder når du har dem på.

De fås i forskellige størrelser, så du kan vælge dem, der passer bedst til dig. Men hvad der vil gøre dem unikke, er det design du vælger til dem. Vælg dine bedste fotografier, tekster, beskeder, eller vælg en af ​​vores skabeloner, så de kun skal tilpasses minimalt.

Dette er størrelserne og målene på vores klipklapper:

  • Størrelse L (42/45): 29 cm. lang og 11,3 cm. bred.
  • Størrelse M (39/41): 27 cm. lang og 10,6 cm. bred.
  • Størrelse S (36/38): 25 cm. lang og 9,6 cm. bred.

'Størrelserne'

X = Længde.

Personaliserede klipklapper til bryllupper

Ud over at være en vigtig hver sommer blandt voksne og børn, kan de også være en god gave ved bryllupper og andre events. Du kan designe personlige havaianas til bryllupper og sbae et design med dine initialer og dato for begivenheden for eksempel.

Vi har mængderabatter, så jo flere produkter du køber, jo billigere bliver din ordre. Start med at skabe et originalt design til dit bryllup og giv det som en gave til alle gæsterne, så det er nemmere for dem at danse hele natten.