Madkasse med navn og billede

madkasse
112 kr.
levering mellem 27-28. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 20 timer 36 min.

Model
Detaljer
  • Størrelse: 16,5 cm (bredde) x 11,2 cm (højde) x 5 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Kapacitet: 700 ml.
  • Materiale: plast.
  • BPA-fri produkt.
  • Tåler ikke opvaskemaskine eller mikrobølgeovn.
  • Låget kan personaliseres.
  • Godkendt til kontakt med fødevarer.
  • ID: #16714
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Design en personlig madkasse og hav altid din mad med dig på farten!

madkasser er en af de mest almindeligt anvendte beholdere til transport af mad. Det er en måde hvorpå man kan spise sundt og samtidig spare penge, da man ikke behøver at købe mad, når man er på farten. At bruge en madkasse, har mange fordele. For det første hjælper det os med at spare penge, da vi i stedet for at spise på en bar eller restaurant, hvor menuen koster lidt mere, kan vi tage hjemmelavet og velsmagende mad, med i vores madpakke hvor som helst. Og det hjælper os også med at passe på vores helbred, for når vi spiser på restauranter eller i kantiner, spiser vi ofte federe mad eller desserter, som vi ikke ville spise under normale omstændigheder.

Det unikke ved vores madkasser er, at du kan tilpasse dem efter dine ønsker med et design, der er lavet særligt til dig. Det har aldrig været så nemt at spise hjemmelavet mad, imens du er på farten. Og de er ikke kun designet, så de voksne kan tage deres frokost med på arbejde, men også til de mindste i hjemmet. De kan tage deres madpakker med i skole eller snacks med på legepladsen, uanset om det er et stykke frugt skåret i stykker, en sandwich eller deres yndlingssnack.

Personlige madkasser til meal prep.

Meal prep er en trend, der bliver mere og mere moderne. Det består i at lave forskellige opskrifter på samme tid flere dage i ugen. Det er en måde hvorpå man kombinerer forskellige ting, så man kan lave flere forskellige retter, på same tid. Denne teknik har mange fordele: man sparer tid i køkkenet, udnytter maden bedre, undgår improvisation, som kan føre til en mere usund kost. Desuden sparer man penge på bedre planlægning af de ugentlige indkøb og tilbereder samtidig mad med mere ernæring.

Vores personlige madkasser er perfekte til dette, da du kan tage dine kulinariske kreationer med overalt, og du kan endda personliggøre en madkasse med hver ugedag, så du præcis ved, hvad du skal have at spise på hver af ugens dage.

Personlige madkasse med navn, billede og tekst

Sikkerhed frem for alt: 0% BPA

Alle vores madkasser er BPA-frie. Denne forkortelse henviser til det kemikalie eller stof kaldet bisfenol A, som har været anvendt i plastikprodukter i årtier, men som efter flere undersøgelser har vist sig at være skadeligt. Det er derfor vigtigt, at du, når du har mad eller drikkevarer i plastbeholdere, sørger for, at de er BPA-fri, som det er tilfældet med alle vores madkasser.

Lav en madkasse med navn

I denne sektion finder du masser af foruddesignede skabeloner, så du kan personliggøre din nye madkasse og gøre den til din egen. Skabeloner, hvor du kan tilføje dit navn, din partners eller dit barns navn, motiverende sætninger til hverdagen. Du kan endda personliggøre dem med den ugedag, du ønsker at bruge dem. Du kan finde mere sofistikerede og seriøse designs, hvis du er en af dem, der kan lide at være unik, eller andre mere sjove og joviale designs, hvis du gerne vil tiltrække mere opmærksomhed. Der er også børnemodeller til de små i hjemmet.

Og hvis du ikke finder et design, der passer til dig eller til det du leder efter, så kan du altid lave dit helt eget, med vores online redigeringsværktøj. Design din madkasse med tekst helt fra bunden.

Lad fantasien få frit løb, og personliggør det, der fra nu af vil blive din foretrukne personlige madkasse. Vi sørger for, at den kommer til at se helt fantastisk ud.