Madkasse med navn og billede

111,30 kr.
antal:
#16714
Vælg en mulighed: Plastik 700 ml
  • Størrelse: 16,5 cm (bredde) x 11,2 cm (højde) x 5 cm (dybde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Låget kan personaliseres.
  • Inkluderer gaffel, kniv og ske samt elastik til at holde på dem.
  • Godkendt til kontakt med fødevarer.
  • Kapacitet: 700 ml.
  • Materiale: plast.
  • BPA-frit produkt.
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
review image
review image
review image
review image

A
Anja zarp (Rødby, DK)
købte: Plastik madkasse 700ml
12/08/2022
"Vi er ret skuffede over kvaliteten. Kort og godt. Vi har ikke haft kontakt til Wanapix."
user social avatar
Sara (Sottomarina, IT)
købte: Plastik madkasse 700ml
13/08/2022
"Dårligt uddannet"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
K
Katy (Prato, IT)
købte: Plastik madkasse med bambuslåg 2 lag
05/08/2022
"Smuk og nyttig, men måske er bambus ikke det rigtige materiale til hætten. Jeg har en stribe i midten, som får det til at se skørt ud."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Y
Yudilka (Ingelheim, DE)
købte: Plastik madkasse 700ml
11/07/2022
"Billedet er sløret og en smule skaldet."
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
P
Paula (Zaragoza, ES)
købte: Madkasse
07/03/2022
"Det ser godt ud, teksten er perfekt graveret og læses meget godt. Tupperens lukker hermetisk og leveres med træbestik og et bånd, så du kan tage den med på arbejde sammen. Meget praktisk og meget cool, jeg kan ikke vente med at fylde den med kroketter!"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Eduarda (Vila verde, PT)
10/02/2022
"Jeg blev virkelig overrasket, jeg bestilte en brugerdefineret madkasse og modtog noget bedre end det var!"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
M
Miriam (Alcobendas, ES)
købte: Madkasse
28/01/2022
"Dette er den, der ser bedst ud, selv om den har sine mangler"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
a
Audrey (Rognac, FR)
købte: Plastik madkasse 1 liter
15/12/2021
"Kvaliteten"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
A
Angelique (Rochetaillee sur saone, FR)
købte: Plastik madkasse 1 liter
11/11/2021
"Kvaliteten af billederne på omslaget er helt i top - ideel gave - jeg anbefaler"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Design en personlig madkasse og hav altid din mad med dig på farten!

madkasser er en af de mest almindeligt anvendte beholdere til transport af mad. Det er en måde hvorpå man kan spise sundt og samtidig spare penge, da man ikke behøver at købe mad, når man er på farten. At bruge en madkasse, har mange fordele. For det første hjælper det os med at spare penge, da vi i stedet for at spise på en bar eller restaurant, hvor menuen koster lidt mere, kan vi tage hjemmelavet og velsmagende mad, med i vores madpakke hvor som helst. Og det hjælper os også med at passe på vores helbred, for når vi spiser på restauranter eller i kantiner, spiser vi ofte federe mad eller desserter, som vi ikke ville spise under normale omstændigheder.

Det unikke ved vores madkasser er, at du kan tilpasse dem efter dine ønsker med et design, der er lavet særligt til dig. Det har aldrig været så nemt at spise hjemmelavet mad, imens du er på farten. Og de er ikke kun designet, så de voksne kan tage deres frokost med på arbejde, men også til de mindste i hjemmet. De kan tage deres madpakker med i skole eller snacks med på legepladsen, uanset om det er et stykke frugt skåret i stykker, en sandwich eller deres yndlingssnack.

Personlige madkasser til meal prep.

Meal prep er en trend, der bliver mere og mere moderne. Det består i at lave forskellige opskrifter på samme tid flere dage i ugen. Det er en måde hvorpå man kombinerer forskellige ting, så man kan lave flere forskellige retter, på same tid. Denne teknik har mange fordele: man sparer tid i køkkenet, udnytter maden bedre, undgår improvisation, som kan føre til en mere usund kost. Desuden sparer man penge på bedre planlægning af de ugentlige indkøb og tilbereder samtidig mad med mere ernæring.

Vores personlige madkasser er perfekte til dette, da du kan tage dine kulinariske kreationer med overalt, og du kan endda personliggøre en madkasse med hver ugedag, så du præcis ved, hvad du skal have at spise på hver af ugens dage.

Personlige madkasse med navn, billede og tekst

Sikkerhed frem for alt: 0% BPA

Alle vores madkasser er BPA-frie. Denne forkortelse henviser til det kemikalie eller stof kaldet bisfenol A, som har været anvendt i plastikprodukter i årtier, men som efter flere undersøgelser har vist sig at være skadeligt. Det er derfor vigtigt, at du, når du har mad eller drikkevarer i plastbeholdere, sørger for, at de er BPA-fri, som det er tilfældet med alle vores madkasser.

Lav en madkasse med navn

I denne sektion finder du masser af foruddesignede skabeloner, så du kan personliggøre din nye madkasse og gøre den til din egen. Skabeloner, hvor du kan tilføje dit navn, din partners eller dit barns navn, motiverende sætninger til hverdagen. Du kan endda personliggøre dem med den ugedag, du ønsker at bruge dem. Du kan finde mere sofistikerede og seriøse designs, hvis du er en af dem, der kan lide at være unik, eller andre mere sjove og joviale designs, hvis du gerne vil tiltrække mere opmærksomhed. Der er også børnemodeller til de små i hjemmet.

Og hvis du ikke finder et design, der passer til dig eller til det du leder efter, så kan du altid lave dit helt eget, med vores online redigeringsværktøj. Design din madkasse med tekst helt fra bunden.

Lad fantasien få frit løb, og personliggør det, der fra nu af vil blive din foretrukne personlige madkasse. Vi sørger for, at den kommer til at se helt fantastisk ud.

Tags af Madkasse