Madkasse med navn og billede

140 kr. 148,65 kr.
antal:
#15850
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Låget kan personaliseres.
 • Inkluderer gaffel, kniv og ske samt elastik til at holde på dem.
 • Godkendt til kontakt med fødevarer.
Vælg en mulighed: plastik madkasse
Plastik madkasse
Plastik madkasse 140,00 kr. 148,65 kr.
Glas madkasse
Glas madkasse 175,00 kr. 186,00 kr.
Anmeldelser
Trustpilot

Jeg har bestilt flere gange herfra. Har været yderst tilfreds med alt, jeg har modtaget.

Ayse (Hvidovre)

26/01/2022

Hurtig levering og fine produkter

Tilde (Aalborg Øst)

26/01/2022

Jeg bestilte julekugler med billeder. De er super flotte. Hurtig levering Kan varmt anbefales

Mette (Frederikshavn)

23/01/2022

Beskrivelse

Egenskaber ved plastik madkassen

 • Kapacitet: 1 liter.
 • 100% komposterbart plast.
 • BPA-fri.
 • Fødevaresikker.
 • Må ikke vaskes i opvaskemaskine.
 • Må ikke komme i mikrobølgeovn.

Egenskaber ved glas madkassen

 • Kapacitet: 0,5 liter.
 • Materiale: glas, med lufttæt låg af poleret bambus.
 • Fødevaresikker.
 • Kan tåle opvaskemaskine.
 • Mikrobølgeovnsikker.

Disse madkasser indeholder en elastik, der holder låget på plads samt gaffel, ske og kniv. Elastikken placeres rundt om madkassen, så du undgår spild.

Personaliseret plastik madkasse

Praktisk stor madkasse med 1 liters kapacitet. Den er fremstillet af 100% komposterbart plast, og materialet er BPA-fri. Desuden er dette materiale officielt godkendt som et produkt, der er egnet til direkte kontakt med fødevarer.

Denne madkasse kan personaliseres. Du kan personliggøre låget helt efter dit ønske, enten med et foto eller et design, du har på din telefon, tablet eller computer, eller ved at vælge en af vores allerede designede skabeloner. Du kan vælge den, du bedst kan lide, og redigere den ved at tilføje et navn, et foto eller en personlig tekst.

Med denne plastboks medfølger en elastik, der gør den ekstra sikker. Desuden medfølger der gaffel, ske og kniv. Selve elastikken sættes rundt om madkassen, så maden ikke spilder ud ved et uheld.

Personaliserede madkasser til børn

Selv om denne slags madkasser kan bruges af folk i alle aldre, er det et produkt, der normalt bruges til et barns frokost eller snacks. Du kan personliggøre produktet med et billede af barnet, eller med en figur fra deres yndlingstegneserie eller film. Det er også muligt, blot at tilføje deres navn, så de kan identificeres på skolen.

Det er naturligvis også et helt passende produkt til voksne, der tager deres frokost eller frokost med på kontoret eller på arbejdet. Med sin store kapacitet er det muligt at have plads til stort set alle slags fødevarer.

Organisk produkt 100% komposterbart

Vores madkasser er komposterbare. Det betyder, at denne type plast er bionedbrydelig, dvs. at det er et produkt, der nedbrydes ved kontakt med miljøet eller ved mikroorganismernes stofskifte. Men desuden adskiller begrebet "komposterbart" sig fra begrebet "biologisk nedbrydeligt" ved, at det desuden kan omdannes til kompost eller gødning.

Derfor vil et komposterbart produkt, når det bortskaffes, blive efterladt i containeren med organisk materiale og ikke i den med plastik, idet det er et miljøvenligt materiale, der er skabt på en sådan måde, at det i kontakt med naturen nedbrydes og også bliver gødning for planter.

Sikkerhedsgaranti

Vores plastik tupperware er BPA-fri. Det vil sige, at de ikke indeholder BPA, som står for bisphenol-A, et kemikalie, der kan indebære sundhedsrisici. Det er også godkendt til direkte kontakt med fødevarer og mad. Du kan være helt sikker på, at du kan bruge disse beholdere til fødevarer med alle garantier for sikkerhed.

BPA FritBio komposterbart

Personaliseret madkasse i glas og bambus

En anden model af en opbevaringsboks og madkasser er dem vi tilbyder i glas og bambus. Den del hvor maden opbevares, er fremstillet af glas, og låget er lavet af poleret bambus. Låget har en elastik så du undgår at noget spilder ud, hvis den indeholder væske. Desuden har låget en fordybning, så den kan bruges som bakke eller tallerken.

Låget kan personaliseres ved hjælp af lasergravering, i modsætning til plastikbeholderen, som personliggøres ved direkte tryk af dit motiv. Graveringen på låget kan være et navn eller en hvilken som helst tekst samt et foto eller billede.

Madkassen af glas anbefales mere til voksne, da den er lavet af glas og er af et mere skrøbeligt materiale end de modeller af plastik som vi har i vores udvalg.