Garanteret levering på Fars Dag

Magisk krus med billede

kop
75 kr.
Mængderabat

Detaljer
  • Størrelse: 9,5 cm (højde) x 8ø cm (diameter)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Når kruset er koldt, er det sort. Med varm væske viser den dit foto i fuld farve.
  • Kapacitet: 325 ml.
  • Tåler mikrobølgeovn, men ikke opvaskemaskine.
  • ID: #5256
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Magisk krus med personligt billede

Dem der har magiske hænder, har ikke brug for trylleri. Vores personlige magiske krus er bare fantastiske! Start dagen med en kop kaffe eller té med dette magiske fotokrus. Du vil ikke finde et krus magen til, for det er en eksklusiv og meget original model.

Når det er koldt, er det sort. Men når du hælder varm væske i (kaffe, mælk, vand osv.), vises et foto eller billede "på magisk vis". Den er lavet af keramik og har en kapacitet på 325 ml, så du kan nyde din yndlingsdrik hver morgen. Den er egnet til mikrobølgeovn, men kan dog ikke vaskes i opvaskemaskine, hvilket betyder at produktet skal vaskes op i hånden.

Krus med foto, der skifter farve med varme

Du kan skabe dit eget design fra bunden med dine yndlingsfotos, tekster, tegninger osv. Men du har også mulighed for at vælge en af vores foruddesignede skabeloner og tilpasse dem, som du har brug for. Det er en original gave, der er dobbelt så original, da du selv bestemmer, hvilket billeder der skal på kruset.

Hvordan forklarer man, at billedet kun vises, når det er varmt?

Den sjove forklaring er selvfølgelig at det er magi, men det er ikke tilfældet. Det er alt sammen fysik og videnskab. De magiske krus bruger en teknologi kaldet termokromisme, som er en proces, hvor der påføres pigmenter, der ændrer farve som reaktion på temperaturændringer.

Det sorte og magiske fotokrus, du ser, har i første omgang et lag termokromisk maling på sig. Denne maling indeholder små partikler, der skifter farve, når de udsættes for høje temperaturer. Når du hælder en varm drik i kruset, får varmen malingpartiklerne til at reagere og skifte farve, så billedet eller fotografiet under malingslaget kommer til syne.

Magisk krus med billede

Den perfekte gave findes ikke... eller vent lige et øjeblik

Hvis du leder efter en virkelig original gave, kan det vores magiske tryllekrus være den perfekte og ultimative gave af flere grunde. For det første er det en personlig og unik gave, da det billede, der vises på kruset, er valgt af den person, der har skabt gaven. Så når personen, der modtager det tilsyneladende sorte og "intetsigende" krus, vil blive overrasket over at se, at når han/hun hælder sin kaffe eller varmt vand op til te, vil han/hun pludselig se et fotografi af sig selv, sammen med venner, med sin kæreste eller veninde, eller læse et navn, en tekst eller en reference, som kun han/hun kan forstå.

Det er også en praktisk gave, da den kan bruges til at drikke kaffe, te, varm chokolade eller andre vamre drikke. Så det er ikke den typiske gave, der bliver efterladt i en skuffe, men kan bruges dagligt (husk at vaske det i hånden for at få en længere levetid). Sidst men ikke mindst: er det en meget økonomisk gave. Så du kan give en virkelig original, sjov og overraskende gave for meget få penge. Denne gave er velegnet til Fødselsdage, Jul, Valentinsdag, Secret Santa på et budget og til enhver anden lejlighed.

Dette keramiske produkt overholder de relevante krav i RD 891/2006 og forordning (EF) nr. 1935/2004.