Mosaic Puzzle

148,65 kr.
antal:
#16452
Vælg en mulighed:
  • Størrelse: 26 cm (bredde) x 19 cm (højde) x 1 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Tilpasset på 1 side ved direkte trykning.
  • Kompatible med LEGO Duplo klodser.
  • Materiale: plast.
Anmeldelser Trustpilot
Anmeldelser med billeder
review image
review image
review image

user social avatar
Anne (Låsby, DK)
købte: Mosaic puzzle 64 brikker
13/06/2022
"Super flot og rigtig god gengivelse af billeder! "
S
Sara (Cuarte de huerva, ES)
købte: Mosaic puzzle 64 brikker
11/08/2022
"Jeg kunne rigtig godt lide det. Trykket er blevet meget godt. Børnene er meget underholdt af det, og jeg er sikker på, at jeg vil gøre det igen som en gave. Meget god kvalitet. Desuden var det meget hurtigt!"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
user social avatar
Giovanna (Imperia, IT)
købte: Mosaic puzzle 48 brikker
05/08/2022
"Jeg gav den som bryllupsgave"
Denne tekst er blevet oversat automatisk. Se original
Beskrivelse

Lav et personligt puslespil af blokke, der kan lægges sammen

Er det et puslespil? et hjernevridderspil? et spil med byggeklodser? en ramme med et billede? Et mosaik puslespil? Det er alt dette på en og samme tid

Dette produkt er både unikt og anderledes. Det består af et sæt hvide klodser, der er kompatible med LEGO Duplo klodser, og som kan sættes sammen på en grøn plade, som du modtager sammen med din bestilling. Blokkene placeres og sættes sammen som et puslespil for at samle det endelige foto eller billede. Puslespillet er personligt, så du bestemmer selv, hvilket billede der skal være på dette mosaic puzzle.

Brikkerne har 4 mellemrum, og den øverste del er glat, da det er her, det personlige billede, som du har sendt, da du bestilte din ordre, vil blive trykt. Delene er fremstillet af meget modstandsdygtig plast. Og de er større end de klassiske standard LEGO brikker. De er kompatible med LEGO Duplo klodser, så de har samme størrelse og er velegnede til at små børn, kan lege med dem.

Mosaik puslespillet og de muligheder der er

Denne originale og interessante gave, har flere forskellige anvendelsesmuligheder, som for eksempel:

Saml et puslespil. Du kan lege med at samle puslespillet, og konceptet minder meget om at samle et klassisk puslespil. Forskellen er, at du samler et klassisk puslespil på et bord, mens å et mosaic puzzle lægges på en særlig plade, hvor brikker efterfølgende lægges der, hvor de hører til. Når de er lagt på denne plade, kan brikkerne ikke bevæge sig, og er ligesom lagt fast, så de ikke flytter sig.

Opfind kreative spil. Et mosaik puslespil, kan være et sjovt spil. Du kan ikke kun tilføje et foto for at gøre mosaikpuslespillet personligt. Du kan også gøre det personligt ved at sætte et bogstav på hvert stykke for at lave et spil med ord. Du kan også overveje, om du skal lave noget så sjovt, som et spil med børneansigter, eller måske endda noget med forskellige former, dyr, genstande osv. med brikkerne. Vær kreativ!

At spille ved at kombinere med andre klodser. Mosaikpuslespillet har dele, der er kompatible med LEGO Duplo klodser. Så hvis du allerede har klodser af samme størrelse, kan du kombinere dem og skabe sjove konstruktioner. I kan lege som familie eller bare de små og bruge pladen som base til at bygge huse, bygninger, bjerge ... og du kan afslutte kunstværket med de dele, der indeholder det personlige foto.

Dekorativ fotoramme. Ligesom i bogreolen i stuen sætter du billedrammer med et foto indeni, hvorfor ikke gøre det mere originalt? Mosaikpuslespillet kan, når det er samlet, placeres på siden som en dekorativ fotoramme. Det er ideelt til børneværelser, da dets stil gør det til en mere børneagtig ramme. Og når du har lyst, kan du skille den ad, samle den igen, lege med andre klodser osv.

Personligt Mosaic Puzzle med billede

LEGO® er et varemærke tilhørende LEGO Group of Companies, som ikke sponsorerer, autoriserer eller støtter dette websted.

Tags af Mosaic Puzzle