Garanteret levering på Fars Dag

Papirsposer med tryk

pose
37 kr.
Mængderabat

Størrelse
Farve
Detaljer
  • Størrelse: 23,5 cm (bredde) x 31 cm (højde) x 11 cm (tykkelse)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Kraft papirposer fås i brun og hvid.
  • Materiale: papir. Vægt: 100.
  • Snoede papirhåndtag.
  • Personaliseret på begge sider.
  • ID: #17110-418629
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige papirsposer med hank

Den perfekte måde at give en gave på, en souvenir eller en hvilken som helst overraskelse! Vores personlige papirsposer med tryk, der fås i to farver (hvid og brun) og to størrelser, er alt hvad du behøver, hvis gaveindpakning ikke er din ting, eller hvis du som virksomhed ønsker at give personlige papirposer til dine kunder. Det er en perfekt måde, at lave markedsføring på gaden på.

Poserne af papir og pap kan personaliseres fuldt ud: tilføj et foto, en tegning, tekst eller en sætning, og rediger eller tilføj et eller andet fedt til designet. Vi har mange forskellige designs, så du behøver ikke at bekymre dig: vælg det design, du bedst kan lide, og ændr det efter din smag, hvis du ikke ønsker at skabe designet fra bunden. Personaliseringen trykkes via. farvetryk i høj kvalitet, så dine poser bliver lyse og farverige.

Perfekt til din særlige begivenhed

Disse hvide papirposer> men også brune er rigtig gode til alle slags begivenheder! Her er et par af vores idéer:

Baby Shower: De der baby showers bliver mere og mere populære i Danmarkt, og dekorationerne og detaljerne er det der giver festen liv! Forestil dig at give dine gæster en lille ting fra festen i en personlig papirpose med ordene "Martina's Baby Shower" på, sammen med et smukt design? En lækker souvenir fra festen!

Dåb, konfirmationer og bryllupper: det er unikke øjeblikke i livet, en begivenhed, hvor alle dine kære samles! Her er det samme koncept som ved babyshowers: giv en souvenir fra begivenheden i en personlig papirspose med ordene “Jeg var til Olferts barnedåb", "Souvenir fra Dannys konfirmation", eller, hvis det er til et bryllup, tilføj dine initialer sammen med datoen: "A&D, 02/06/2024, tak fordi I kom til vores bryllup". De vil være perfekte til disse lejligheder!

Personlige kraft papir poser

Selvfølgelig er personlige papirsposer også gode til at give din gave til hovedpersonerne: Hvis du vil have dem til at huske, hvem der gav dig den særlige gave, hvad er så bedre end at give dem den i en personlig pose? Forestil dig, hvor flot det ville se ud, hvis der stod "I er et vidunderligt par, jeg ønsker jer alt det bedste" på posen. Fra jeres venner Clara og Daniel"!

Fødselsdage, jubilæer, Valentinsdag: Hvis du ikke er så god til at pakke gaver ind, skal du ikke være bekymret: Vi har din ryg! Hvorfor ikke lave din egen personlige "indpakning" og lever din gave i en personlig papirpose? Desuden kan du beholde den for evigt, da du ikke behøver at rive den op for at finde gaven indeni. Prøv at vælge et design og tilføj en sætning som f.eks. "Tillykke med den 18., Esther, vi elsker dig meget højt! Fra dine venner Ana og Celia", det vil se godt ud!

I forbindelse med fødselsdage er de også en sjov måde at give gæsterne en gave på (hvis det er din lille drengs fødselsdag, kan du give dem slik, en maske osv... hvad du end kan finde på, i en personlig pose med ordene "Davids fødselsdag, 5 år. Tak fordi du deltog!" ved siden af hans yndlingstegneserie).

Til Virksomheder: Har du en lille eller stor virksomhed, og ønsker du at skabe branding på en nem, hurtig og billig måde? personlige papirposer af kraft er den bedste måde at gøre det på. Tilføj dit firmalogo, dit navn, dit slogan, virksomhedens postadresse eller webadresse, og lad magien ske! Dette er en sikker måde at promovere din virksomhed på, for når du bærer posen i hånden, vil alle andre kende dit mærke. Uanset om du er en restaurant, en lille tøjbutik, en bod på en lokal messe eller en stor virksomhed, så vælg den model, der passer bedst til dig!

Personlige papir poser

Der gives rabat på større mængder, så hvis du bestille mange poser med samme design, vil der være en større mængderabat, for hver papirpose med tryk du bestiller. Dette er en stor fordel for alle, der leder efter billige personlige papirsposer med personlig udformning.

Pas på miljøet

Plastik er yt, og brugen af plastik falder år for år. Flere og flere mennesker skifter til ikke-forurenende poser, da de er gode for miljøet og ikke genererer affald. Det er slut med plastikposer, der kun bruges en gang.