Penalhus med navn og billede

Der er 3 tilgængelige produkter

Personlige penalhus

Gør det sjovere at komme i skole igen med personaliserede penalhus med fotos. I dette afsnit har vi samlet vores forskellige modeller, der har former og forskellige størrelser. Du kan vælge det du bedst kan lide og personalisere det med stil.

Personaliseringen giver dig mulighed for at lave et perfekt penalhus, så din søn/datter kan blære sig, når de vender tilbage til skolen efter sommerferien. De kan designes med dit ønskede billede, tegning, tekst eller design. Vi har også skabeloner, der bare skal tilpasses en lille smule Penalhuset lukkes nemt sammen, ved hjælp af en lynlås. Det er komfortabelt og praktisk.

Penalhus til skolestart

Du har helt sikkert prøvet at sende dine mindste børn på lejreture, i børnehave eller på andre udflugter. Normalt hygger dig sig gevaldigt og har det fedt. Desværre har de det også med at miste deres egne ting som f. eks blyanter, en trøje de har med eller noget andet. Ved den kommende skolestart, skal der styr på mange forskellige ting såsom kladehæfter, blokke til at skrive på og det allervigtigste er selvfølgelig penalhuset. Hvis du er træt af at din søn eller datter smider deres ting væk, så bestil et personligt penalhus til dem. På den måde, vil de altid kunne genkende det og det vil ikke bare sådan blive væk. Bestil et fotopenalhus eller et penalhus med tekst og gør dine mindste glade.

Glem de normale og kedelige penalhus designs med ord på engelsk, der ikke siger noget, og design praktiske og sjove penalhus, der har plads til alle dine kuglepenne, blyantspidsere, markører, viskelædere osv.