Garanteret levering på Fars Dag

Penalhus med navn og billede

Personlige penalhus

Gør det sjovere at komme i skole igen med personaliserede penalhus med fotos. I dette afsnit har vi samlet vores forskellige modeller, der har former og forskellige størrelser. Du kan vælge det du bedst kan lide og personalisere det med stil.

Personaliseringen giver dig mulighed for at lave et perfekt penalhus, så din søn/datter kan blære sig, når de vender tilbage til skolen efter sommerferien. De kan designes med dit ønskede billede, tegning, tekst eller design. Vi har også skabeloner, der bare skal tilpasses en lille smule. Penalhuset lukkes nemt sammen, ved hjælp af en lynlås. Det er komfortabelt og praktisk.

Penalhus med navn

Et penalhus med navn kan være en unik og personlig gaveidé for en skolebarn, en studerende eller en kollega. At have ens navn trykt på penalhuse gør det til en praktisk og hygiejnisk måde at opbevare skriveredskaber, og det gør det også nemt at identificere ens eget penalhus blandt andres.

Der er mange online butikker, der tilbyder at lave penalhuse med ens navn på, og du kan vælge mellem en række forskellige farver, materialer og stile. Du kan også vælge mellem en række forskellige skrifttyper og farver til at trykke navnet med.

Alt i alt er et penalhus med navn en god gaveidé, fordi det er personlig, praktisk og nemt at identificere. Det viser også, at du har tænkt på modtageren, og at du gerne vil give dem noget specielt og nyttigt.

Penalhus med eget design

Der er mange grunde til, at du bør overveje at købe et penalhus med dit eget design.

 • Personlighed: At få dit eget design trykt på et penalhus gør det til en unik og personlig genstand, der afspejler din personlighed og stil.
 • Brugbarhed: Penalhuse er en praktisk ting, som mange mennesker bruger til at opbevare deres skriveredskaber. At have et penalhus med dit eget design gør det til en nyttig og brugbar gave.
 • Unikt: At have et eget design trykt på et penalhus gør det til en unik ting, der er speciel og skiller sig ud fra de fleste andre penalhuse. Alsidighed: Penalhuse kan bruges af mennesker af alle aldre og køn, og de kan bruges både i hverdagen og til særlige lejligheder.
 • Nemt at identificere: At have et eget design trykt på et penalhus gør det nemt at identificere ens eget penalhus blandt andres, hvilket er især praktisk i skolen eller på arbejdspladsen.

Alt i alt er et penalhus med dit eget design en god gaveidé, fordi det er personlig, brugbar, unikt, alsidigt og nemt at identificere. Det viser også, at du har tænkt på modtageren og gerne vil give dem noget specielt og nyttigt.

Penalhus til skolestart

Du har helt sikkert prøvet at sende dine mindste børn på lejreture, i børnehave eller på andre udflugter. Normalt hygger dig sig gevaldigt og har det fedt. Desværre har de det også med at miste deres egne ting som f. eks blyanter, en trøje de har med eller noget andet. Ved den kommende skolestart, skal der styr på mange forskellige ting såsom kladehæfter, blokke til at skrive på og det allervigtigste er selvfølgelig penalhuset. Hvis du er træt af at din søn eller datter smider deres ting væk, så bestil et personligt penalhus til dem. På den måde, vil de altid kunne genkende det og det vil ikke bare sådan blive væk. Bestil et fotopenalhus eller et penalhus med tekst og gør dine mindste glade.

Glem de normale og kedelige penalhus designs med ord på engelsk, der ikke siger noget, og design praktiske og sjove penalhus, der har plads til alle dine kuglepenne, blyantspidsere, markører, viskelædere osv.

Fordele ved penalhus med navn

Penalhus til skoen er uundværlige produkter for alle piger og drenge, der går i skole, og selv for ældre elever på gymnasiet eller for dem der går på universitetet. Et godt penalhus er en investering, der kan holde længe. Og hvis det er personligt, er det endnu bedre, fordi der kan tilføjes navnet på en person, eller blot med et design helt efter den person, der skal bruge den. Med et hvilket som helst tema, billeder med venner, filmplakater, et landskab osv.

Andre fordele:

 • Organisation: De hjælper os med at holde styr på vores skoleting på et sted og forhindrer, at de går tabt eller bliver beskadiget. De giver også eleverne mulighed for let at få adgang til deres skrive- og tegneredskaber.
 • Beskyttelse: Penalhus beskytter skoleartikler mod skader og sikrer, at de er i god stand til brug i klasseværelset.
 • Transport: Penalhus er nemme at transportere og giver eleverne mulighed for at kunne transportere penalhus komfortabelt og sikkert.
 • Personalisering: I vores online redigeringsværktøj kan du tilføje tekster, navne, billeder, designs osv., så eleverne kan personliggøre dem som de ønsker.
Personlige børne penalhus med navn og foto

Typer af penalhus

 • Lomme Penalhus: er det mest almindelige penalhus og fås i forskellige størrelser, fra små til store. Denne type penalhus har normalt en lynlås, der løber hele vejen rundt om penalhuset.
 • Børne Penalhus: Denne type penalhus er mindre end det rektangulære, men har den fordel, at det er let at bære og ikke fylder meget i din rygsæk. Det er ideelt til opbevaring af kuglepenne og blyanter.
 • Skole Penalhus: Denne type penalhus er ideel til studerende, der har brug for at opbevare mere end ét skriveredskab. Rummene giver mulighed for bedre organisering og beskyttelse af skoleartikler.