Garanteret levering på Fars Dag

Personlig nøglering med mini fotobog

mini album
75 kr.
Mængderabat

Størrelse
Farve
Detaljer
  • Størrelse: 3,9 cm (bredde) x 3,8 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Indeholder 9 dobbeltark (18 sider).
  • Materiale til omslag og bagside: kunstlæder. Indvendig 250 gr. blankt papir.
  • Inkluderer drejelig karabinhage med udløser.
  • Lukkes med magnetknap.
  • ID: #5776-2537
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Nøglering med personligt mini fotoalbum

Denne nøglering med et mini fotoalvum er en fantastisk gaveidé af flere grunde. For det første er det en praktisk måde at have et fotoalbum med sig, når man er på farten. I stedet for at skulle have en fysisk bog eller en ekstra elektronisk enhed med dig, kan du have billederne ved hånden sammen med dine nøgler. Ved at personalisere albummet med dine egne billeder, bliver gaven mere personlig og følelsesladet. Du kan f.eks. vælge billeder, der er specielle eller betydningsfulde for den person, du giver nøgleringen til, f.eks. feriebilleder eller billeder af vigtige øjeblikke i deres liv, med deres partner, børn, kæledyr osv.

En anden fordel ved en miniature fotobogsnøglering er, at den er en moderne og praktisk gave. Mange mennesker har ikke længere fysiske fotoalbum med sig, men foretrækker at opbevare deres billeder digitalt. En miniature fotobogsnøglering er en måde at give en traditionel gave (en fotobog) på en mere moderne og nutidig måde.

Nøglering med personligt minifotoalbum

Denne mini fotoalbum nøglering er en rigtig god gaveidé af flere grunde. For det første er det en praktisk måde at have et fotoalbum med dig hele tiden. I stedet for at skulle have en fysisk billedbog eller en ekstra elektronisk enhed med dig, kan du have billederne lige ved hånden på nøgleringen. Mini albummet kan tilpasses, så den bliver endnu mere personlig og følelsesladet. Du kan f.eks. vælge billeder, der er specielle eller betydningsfulde for den person, du giver nøgleringen til, f.eks. feriebilleder eller billeder af vigtige øjeblikke i deres liv med deres partner, børn, kæledyr osv.

En anden fordel ved mini album nøgleringen er, at den er en moderne og praktisk gave. Mange mennesker har ikke længere fysiske fotoalbums med sig, men foretrækker at gemme deres billeder digitalt. En miniature fotobog-nøglering er en måde at give en traditionel gave (en fotobog) på en mere moderne og nutidig måde.

Nøglering med personligt mini fotoalbum