Personlige fotoplakater

antal:
#{{ product_article_id }}
  • Størrelse: {{ article_size }}
  • Minimumsordre: {{ product_sales_quantities.min_quantity }} enheder
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Sælges i pakker af: {{ product_sales_quantities.selling_unit }} enheder
  • Fotopapir af høj kvalitet. 280 gram.
  • Valgmuligheder: Mat eller bestrøget papir.
  • mest almindelige størrelse: 60x90 cm.
  • Leveres med beskyttende papir, i et stift rør.
se merese mindre
Relaterede produkter
Anmeldelser
Google Reviews

Købte to puder med fuldt tryk. De var et hit hos fødselaren! Stort udvalg af designs, nemt at kombinere tekst, billeder og designs, og levering som lovet.

Sanne (Aalborg, Nordjylland)

Fantastisk service! Jeg var kommet til at lave en fejl i min bestilling, men der var fantastisk kundeservice fra deres side af og vi fik det løst sammen. Jeg kan helt klart anbefale Wanapix og det er ikke sidste gang jeg bestiller derfra.

Jytte (Nykøbing Falster, Falster)

Er fuldt ud tilfreds med den dørmåtte jeg har modtaget. Farverne er flottere i virkeligheden. De kan anbefales til alle.

Jakob (København, Hovedstaden)

Beskrivelse

Personaliserede fotoplakater

Giv dit værelse 90'ernes touch/vibe med vores personaliserede plakater. Den mest populære størrelse for denne type produkt er 60x90 cm, den typiske størrelse for store merchandising overflader, men vi har flere størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dit hjem.

Du skal bare vælge den størrelse, du ønsker, og tilføje dit billede, design eller din tekst. Vi stiller også nogle skabeloner til din rådighed, så du kan foretage en hurtig og unik tilpasning.

Det er fotopapir i høj kvalitet og fås med et skinnende eller mat finish. Vælg, hvordan din professionelle plakat skal se ud. Den leveres også med beskyttende papir inde i et stift rør.

Det bruges meget som dekoration i rum og giver det således et mere ungdommeligt præg. Men du kan placere dem, hvor du vil, fordi de også ser godt ud på kontorer eller stuer, blandt andre rum.