Personlige fotoplakater

Personlige fotoplakater

plakat
52 kr.
Mængderabat

Størrelse
Finish
Detaljer
  • Størrelse: 20 cm (bredde) x 30 cm (højde)
  • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
  • Fotopapir af høj kvalitet. 280 gram.
  • Valgmuligheder: Mat eller bestrøget papir.
  • mest almindelige størrelse: 60x90 cm.
  • Leveres med beskyttende papir, i et stift rør.
  • ID: #2178-1795
  • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Personlige fotoplakater med billeder

Vil du gerne give dit hjem en særlig og anderledes stil? Hos os kan du gøre det med vores personaliserede fotoplakater. Skab den smukke indretning i hvert hjørne af dit hjem.

Plakater og posters var på deres højeste i 90'erne. Hvem har ikke haft en plakat af sin yndlingssanger på væggen? De var en gratis gave i næsten alle magasiner. Nu kan du indrette med en 90'er-stil i ethvert hjørne af dit hjem med vores personlige plakater. Den mest populære størrelse for denne type produkt er 60x90 cm, hvilket er typisk for store butikker, men faktisk så har vi seks forskellige størrelser, så du kan vælge den størrelse, der passer bedst til dit hjem.

De er fremstillet af fotografisk papir af høj kvalitet, og du kan vælge mellem et blankt eller mat finish, som du vil. Vælg selv hvordan du ønsker, at det skal se ud så resultatet bliver så professionelt som muligt. Desuden leveres det med et beskyttende papir i et stift rør, så det når frem i perfekt stand.

De bruges ofte som dekoration i soveværelser for at give dem et mere ungdommeligt præg. Men du kan placere dem, hvor du vil for de ser også godt ud på kontorer, børneværelser eller stuer og alle andre værelser i hjemmet.

Design din egen plakat

Det eneste du skal gøre, er at vælge den størrelse du ønsker til din plakat. Med vores online redigeringsværktøj kan du tilføje et billede, foto eller en tekst efter eget valg. Du har også en masse designs, som du kan tilføje, hvis du ønsker at designe lidt hurtigere eller hvis du ikke ved hvordan man laver et design fra bunden. Der er ikke to designs, der vil være ens.

Personlige plakater med fotos

Hvorfor dekorere med personlige plakater

Med en personlig plakat kan du dekorere ethvert hjørne af dit hjem. Afhængigt af det design du vælger, fortæller du lidt mere om dig selv, og dine besøgende vil lære dig bedre at kende. Hvis du har valgt et billede af en solnedgang på en eksotisk strand, vil de kunne se at dette billede udstråler fred og ro, hvilket er to ting du elsker.

Hvis du f.eks. vælger at dekorere en plakat med en motiverende sætning som "I dag er en god dag at smile", vil de kunne se, at du er en person med masser af styrke og livslyst.

Sådan kan du dekorere dit hjem med personlige plakater

Har du en kedelig hvid væg, og ved du ikke hvordan du skal dekorere den? Vores plakater er ideelle til dette lille hjørne. Vælg fotos af eksotiske landskaber, billeder af byer, du gerne vil besøge, eller endda fotos af hele familien i særlige øjeblikke. Væggen vil få en varm og hjemlig stil, og det er oven i købet uden at skulle bore huller i væggene.

Lad fantasien få frit løb, og skab kombinationer af plakater i forskellige størrelser som en collage, så vil du helt sikkert give et perfekt touch til den væg, der var vildt ucharmerende førhen.

Personlig foto plakat