Personlige T-shirts til børn

t-shirt
97 kr.
levering mellem 26-27. juni med hurtig forsendelse. Afgiv din ordre inden 2 timer 40 min.

Materiale
Model
Farve

Detaljer

 • Størrelsesoversigt
 • Ingen minimumsordre, bestil fra 1 stk
 • Materiale: 100 % bomuldsjersey.
 • Mærke: Fruit of the loom.
 • Udskrivningsmetode: DTG digitaltryk.
 • Kan vaskes i vaskemaskine. Det anbefales at vaske før første brug. Vend T-shirten på vrangen inden hver vask.
 • ID: #14370-569488
 • Mere detaljer

Designs

Anmeldelser

Beskrivelse

Vælg den rigtige størrelse

Polyester X (cm.) Y (cm.)
0 26 37
2 28 39
4 31 42
5/6 35 45
7/8 39 53
9/11 43 58
12/14 47 64
Bomuld X (cm.) Y (cm.)
1/2 31 38
2/3 33 41
3/4 38 45
5/6 40 50
7/8 43 55
9/11 46 60
12/13 48,5 65
Stoerrelser boerne T-shirts

Tag målene på en T-shirt, der passer dig, både i højde (Y) og bredde (X), som vist på illustrationen. Ud fra disse mål skal du vælge den T-shirt-størrelse, der passer dig bedst. Hvis du er i tvivl mellem to størrelser, anbefaler vi, at du vælger den større størrelse.

Målene er omtrentlige og kan variere en smule, efter at produktet er blevet skåret og trykt.

Tekniske egenskaber ved T-shirts til børn

Stof:

 • T-shirts i bomuld med korte og lange ærmer: 100% bomuldsstrik jersey
 • T-shirts i polyester: 50% bomuld / 50% polyester

Vægt/Grammatur:

 • T-shirts med korte ærmer i bomuld hvid: 160 g/m²
 • Kortærmede T-shirts i bomuld i alle andre farver: 165 g/m²
 • T-shirts med lange ærmer 170 g/m²

Vaskanvisninger

Vi anbefaler, at disse T-shirts vendes med vrangen udad, før de vaskes, for bedre at konservere og bevare det personlige design.

 • Maskinvaskbar. Vaskes koldt.
 • Må ikke bleges.
 • T-shirts i bomuld: stryg med tøjet vendt på vrangen, stryg ikke direkte på det trykte område / T-shirts i polyester: stryg ikke.
 • Må ikke tørrenses
 • Må ikke tørretumbles.

Personlige kortærmede T-shirts til børn

Personlige T-shirts i bomuld til børn med direkte tryk

Vores kortærmede bomulds T-shirts er fremstillet af Fruit of the Loom, og materialet er 100 % bomuldsjersey. De fås i flere forskellige farver og størrelser. Trykningen af disse T-shirts er udført ved hjælp af digital direkte trykning. Det betyder, at trykket af dit design er perfekt integreret i T-shirten uden mærker. En anden fordel er, at det tåler vask og kontinuerlig brug.

Personlige polyester T-shirts til børn ved sublimationstryk

Du kan også vælge at personliggøre polyester T-shirts, som er billigere og det mere økonomiske valg, hvis du er på udkig efter billige personlige T-shirts. Materialet er mere elastisk end i bomulds T-shirts. En anden forskel er, at polyester-T-shirts kun fås i hvid.

T-shirts i polyester tilpasses ved hjælp af sublimationstryk. Denne type trykning er den mest økonomiske, fordi sublimeringstrykning trykker designet direkte på T-shirten uden at spilde blæk som ved direkte trykning. Denne teknik er meget billig og er derfor ideel til bestillinger af mange enheder af T-shirts, der skal bruges på en enkelt dag ved arrangementer, sommerfester osv. De er dog også velegnede til regelmæssig brug, da trykket forbliver holdbart ved vask.

Personlige T-shirts til drenge og piger

Personlige langærmede T-shirts til børn

Giv vores personlige langærmede T-shirts til drenge og piger dit sjoveste design eller stil. De er fremstillet af Rapife og er af god kvalitet. Det der skiller dem ud og gør dem anderledes er, den personlige udformning som du kan tilføje til dem.

I vores online redigeringsværktøj kan du se alle de foruddesignede skabeloner, som du kan vælge mellem, for at få en unik model. Men hvis du ønsker at give den din egen personlige stil, kan du skabe den helt fra bunden med dine billeder, tekster eller designs og få den bedste personlige langærmede T-shirt på markedet.

Det er lavet af 100 % bomuld og er hvidt, så du kan få personlig tilpasning i fuld farve på den ene eller begge sider, som du ønsker det. Det er en fantastisk gave til fødselsdage, jul eller bare fordi. De er altid praktiske og er altid gode at have med sig.

Skab den perfekte T-shirt til dine børn takket være personlige T-shirts

Du kan nu personliggøre dine egne personlige T-shirts i pige- og drengestørrelser med masser af muligheder at vælge imellem. Til at begynde med kan du beslutte, om du vil have en T-shirt i 100% bomuldsblank jersey med Premium-tryk, dvs. digitaltryk direkte på T-shirten. Dette er den bedst mulige kvalitet i tekstiltrykkeribranchen.

Eller du kan vælge polyester-T-shirts med farvesublimation, en type trykning med en lige så høj kvalitet og god farveskarphed, der ligesom direkte trykning bevarer designet efter hver vask i vaskemaskinen.

Detalje-aerme

Det bedste ved T-shirts er, at du kan designe dem helt efter din smag på den ene eller begge sider. Og du kan endda vælge, om du vil have korte eller lange ærmer. Du skal blot vælge et af vores designs og give det dit personlige præg. Du har også mulighed for at lave det helt fra bunden med dine yndlingsbilleder, tekster eller tegninger. Hos os er det meget nemt at skabe den perfekte T-shirt.

Denne slags tøj er et must i enhver garderobe, så de er altid et godt valg som gave til fødselsdage, til at have på om sommeren eller til at overraske dit barn med en T-shirt med en tegneseriefigur eller yndlings hobby for eksempel. Du skal bare kigge efter den mest specielle personalisering og få en eksklusiv og original model.

Kvalitetsgaranti

Tekstilprodukter, der er mærket med OEKO-TEX®-mærket, garanterer at alle deres komponenter opfylder de krævede kontrolkriterier, herunder tilbehør som nitter, knapper, lynlåse, mellemlæg osv. Tekstilprodukter med OEKO-TEX® kvalitetsstempel er harmløse for huden.

OEKO-certifikat

Stedman